automobile-accident-2
تصادفات مختلف می توانند باعث ضربه سر و آسیب های مغزی ناگوار مانند مرگ مغزی شوند مسمومیت و خودکشی و ضربه های مختلف به سر از جمله موارد مهم و تاثیرگذار در ایجاد مرگ مغزی به شمار می روند عدم خونرسانی به مغز باعث ایجاد مرگ مغزی می شود تشخیص مرگ مغزی به کمک سی تی اسکن و آنژیوگرافی مقدور خواهد بود .

یک متخصص مغز و اعصاب گفت: حوادث رانندگی شایع‌ترین دلیل مرگ مغزی جوانان ایرانی محسوب می‌شود.
اکبر مسعودی متخصص مغز و اعصاب گفت: سکته و خونریزی‌های مغزی، تصادفات و خودکشی از دلایل افزایش مرگ مغزی در ایران است که هیچ درمانی برای آن وجود ندارد.
این متخصص مغز و اعصاب در ادامه افزود: یکی دیگر از مهم‌ترین و شایع‌ترین دلایل مرگ مغزی در کشور ضربه‌های وارده به مغز است.
مسعودی درباره راه‌های پیشگیری از این حادثه اظهار داشت: استفاده از وسایل و رعایت اصول ایمنی در خصوص تصادفات، مسمومیت ها و جلوگیری از هرگونه ضربه های احتمالی به مغز باعث پیشگیری و کاهش این عارضه در افراد می شود.
وی جوانان را شایع‌ترین افراد متاثر از مرگ مغزی دانست و اضافه کرد: جوانان و مردان بین 20 الی 40 سال به دلیل عدم رعایت قوانین در هنگام موتورسواری و رانندگی بیشتر در معرض خطر مرگ مغزی هستند.
این متخصص مغز و اعصاب در خصوص دلایل مرگ مغزی بیان کرد: در هنگام ضربه وارده به مغز عروق خونرسانی از قلب به مغز بسته شده و جریان خون به آن متوقف می‌شود.
وی در ادامه افزود: عدم خونرسانی به مغز در مدت بسیار کوتاهی باعث انهدام و نابودی سلول های آن یا مرگ مغزی می‌شود.
مسعودی به روش های تشخیص مرگ مغزی اشاره کرد و یادآور شد: برای تشخیص مرگ مغزی، معاینه بیمار به صورت اقدامات کلینیکی (نشان‌دهنده رفلکس‌های ساقه مغز)، پاراکلینیکی (نشان دهنده نوار مغزی) و آنژیوگرافی انجام می‌شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان؛