ویژگی های انگور سیاه فایده های مصرف انگور سیاه خواص انگور سیاه بهبود دادن خلق و خو انگور سیاه

 

انگور سیاه حاوی چه خاصیت هایی برای بدن است این میوه تاثیر زیادی در بهبود دادن خلق و خو، درمان علائم عصبی مرتبط با بیماری پارکینسون و اختلالات خلقی، مانند استرس و اضطراب میگذارد کاهش میزان خستگی فکری و ذهنی با مصرف این میوه امکانپذیر خواهد بود سعی کنید از این میوه پرخاصیت بیشتر استفاده کنید و از خواص مفید آن بهره مند شوید.

 

 

مطالعات محققان نشان می‌دهد که مصرف انگور سیاه میتواند از تضعیف عملکرد مغز به خصوص در دوران میانسالی پیشگیری کند. خواص انگور سیاه و ترکیبات آن نیز قادر هستند به بیمارانی که دارای اختلالات عملکرد مغزی و ذهنی هستند کمک کند. همچنین از دیگر خواص انگور سیاه میتوان به بهبود دادن خلق و خوی فرد اشاره کرد. با گیاه یاب همراه باشید.

 

این میوه بهشتی سرشار از ویتامین های A، B و C می باشد. هم چنین دارای مقداری منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر و پتاسیم است.

یک لیوان(۱۶۰ گرم) انگور حاوی: ۱۱۰ کالری انرژی، یک گرم پروتئین، ۲۹ گرم کربوهیدرات و یک گرم فیبر می باشد.

انگور، منبع خیلی خوب ویتامین “ث” (۲۸/۱۷میلی گرم) و منگنز( ۱۱/۰ میلی گرم) می باشد. منظور از منبع خیلی خوب یعنی ۲۰ درصد یا بیشتر نیاز روزانه فرد به آن ماده مغذی را برآورده می کند.

این مطالعه همچنین نشان داد که عصاره این میوه موجب کاهش فعالیت یک خانواده‌ از آنزیم‌هایی به نام «مونوآمینواکسیداز» که تنظیم کننده غلظت سروتونین و دوپامین در مغز است می شود.

این مواد شیمیایی انتقال دهنده پیام‌های عصبی بوده و به عنوان مواد شناخته شده موثر بر خلق و خو و شناخت، بر درمان علائم عصبی مرتبط با بیماری پارکینسون و اختلالات خلقی، مانند استرس و اضطراب متمرکز هستند.

در این مطالعه ۳۶ نفر افراد بزرگسال ۱۸ تا ۳۵ ساله حضور داشتند و از آنها خواسته شده بود ۲۵۰ میلی‌لیتر نوشیدنی قبل از انجام مجموعه‌ای از آزمایشات ارزیابی عملکرد ذهنی مصرف کنند. به گروهی از شرکت‌کنندگان دارونمای شیرین که طعم آن شبیه انگور سیاه بود، به گروه دیگر عصاره آنتوسیانین غنی شده با انگور سیاه و به گروه دیگر آبمیوه انگور سیاه داده شد.

پژوهشگران پس از بررسی نتایج، کشف کردند که مصرف آبمیوه انگور سیاه، سبب ایجاد بهبودی در خلق و خوی افراد و کاهش میزان خستگی فکری و ذهنی آنها شد. علاوه بر این، آزمایش خون این افراد نشان داد که فعالیت آنزیم مونوآمینواکسیداز (MAO) به شدت پس از مصرف آبمیوه انگور سیاه کاهش یافت، این نشان می‌دهد که ترکیبات موجود در انگور و انگور سیاه برای سلامت مغز و یا کنترل علائم اختلالاتی مانند بیماری پارکینسون مفید است.

 

گیاه یاب

5 1000
ارسال شده در 31 شهریور 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات | 750 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • بینی شکسته و این عارضه ها
  • اگر می خواهید رژیم غذایی مناسب داشته باشید بخوانید
  • کنترل آکنه با درمان های خانگی
  • التهاب لوزه ها ( عفونت لوزه سوم) علل، علائم، انواع
  • چه چیزی باعث آبسه مغز می شود؟
  • پیشگیری از مرگ زودرس با بالا بردن آمادگی جسمی
  • بررسی تغییرات رنگ خون در سیکل ماهانه
  • اثرگذاری محیط خانواده بر رفتار فرزندان در جامعه
  • محبوبترین ها

  • اهمیت خودکنترلی در رسیدن به موفقیت
  • پیشگیری از اختلالات روانی
  • افسردگی از نوع بی حالی -قسمت 2
  • سلطه جویی در زندگی مشترک
  • چطور در بدترین شرایط عصبانی نشویم
  • بخاطر متعادل کردن چاکراها مواد غذایی را اصلاح کنید
  • علاج خشم و خشونت
  • علل اضطراب هم جنس گرایی
  • رپورتاژ

  • غربالگری نوزادان جهت بیماری متابولیک
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما