androidonlinenewsimage-aspx
پای گوجه فرنگی برای طرفداران غذا با طعم گوجه و غذاهای قرمز انتخاب خوبی است ریحان ،گوجه فرنگی ،پیاز ،پنیر ،سس مایونز و سس تند مواد لازم برای تهیه آن هستند این غذا در فر تهیه می شود و زمان مناسب برای طبخ آن 45 دقیقه تا یک ساعت تخمین زده می شود بهتر است طرفداران پای گوجه فرنگی به این مطلب نگاهی بیندازند.

خمیر پای گوجه فرنگی

 

یک عدد پیاز قرمز خرد شده

گوجه‎فرنگی 3 تا 4 عدد

ریحان ریز شده نصف پیمانه

پنیر موتزارلا 1 پیمانه

پنیر پارمزان 1 پیمانه

سس مایونز ¾ پیمانه

سس تند مانند تاباسکو 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

  • برای: 6 نفر
  • زمـان: 45 دقیقه تا یک ساعت
  • روش: آسان

 

فر را از قبل روی 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر پای را در فر قرار داده و به مدت 8 تا 10 دقیقه یا بیشتر بپزید تا کمی طلایی شود. (اگر خمیرتان فریز شده است، باید کمی بیشتر آن را بپزید. اگر از خمیر خانگی استفاده کنید، ابتدا آن را فریز کنید، سپس با فویل آلومینیومی باز کنید، آن را برای 20 دقیقه بپزید، بعد فویل را بردارید و برای 10 دقیقه دیگر بپزید).

گوجه‌فرنگی‌ها به صورت افقی به دو نیم تقسیم کنید، آب اضافی آن‌ها را گرفته و درشت خرد کنید تا تقریباً 3 فنجان گوجه خرد شده بدست آید. تا آنجا که می توانید آب گوجه‌های خرد شده را با استفاده از حوله کاغذی (حوله تمیز مخصوص پاک کردن ظرف‌ها) بگیرید.

پیازهای خرد شده را روی خمیر پای از پیش پخته پخش کنید. گوجه‌های خرد شده را روی پیازها قرار  داده و ریحان ریز شده را روی گوجه‌ها بریزید. (برای ریز کردن ریحان، برگ‌های آن را رو هم بچینید، آن ها مثل سیگار بپیچید و از یک انتهای شروع به برش سیگار در قطعات نازک کنید)

در کاسه‌ای متوسط هر دو پنیر را رنده و با هم مخلوط کنید. پنیر رنده شده، مایونز، سس تند مانند تاباسکو (Tabasco)، مقدار کمی نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را با هم مخلوط کنید. این مخلوط باید به غلظت یک گوله برفی چسبناک باشد. مخلوط پنیر را روی گوجه‌ها پخش کنید.

پای را در فر قرار داده ، تا وقتی که پف کند و قهوه‌‎ای شود، حدود 25 تا 45 دقیقه بپزید.

آشپزی

 

5 1000
ارسال شده در 31 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 266 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • کاهش وزن با سالمترین رژیم غذایی دنیا
  • استفاده از ادویه های مختلف برای طبخ
  • در خانه همبرگر سالم با سس سالم درست کنید
  • اثر واقعی فعالیت بدنی روی کنترل وزن
  • مصرف آنتی بیوتیکها چه زمانی باید باشد
  • پبامدهای مخرب روانی ازدواج مجدد بر کودک
  • آنسفالیت و دانستنی های مهم درباره آن
  • در رابطه با عطر و ادکلن
  • محبوبترین ها

  • طریقه اندازه گیری درجه حرارت بدن
  • خلاصی از بوی دهان با این ماده
  • رایج ترین خطاهای شما حین استفاده از سیستم
  • اهمیت برنامه ریزی برای خرج زندگی
  • آشنایی با مشهورترین روانشناسان دنیا
  • ابتلا به سرطان با کار در طول شب
  • قبولی شما در امتحانات با این عوامل
  • آشنایی با مرغوب ترین خرمای دنیا، پیارم
  • رپورتاژ

  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • درمان افتادگی پلک به روش پلاسما
  • پوستی به لطافت و درخشندگی ابریشم
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما