مواد لازم برای پای گوجه فرنگی عکس پای گوجه فرنگی روش تهیه پای گوجه فرنگی خمیر پای گوجه فرنگی
پای گوجه فرنگی برای طرفداران غذا با طعم گوجه و غذاهای قرمز انتخاب خوبی است ریحان ،گوجه فرنگی ،پیاز ،پنیر ،سس مایونز و سس تند مواد لازم برای تهیه آن هستند این غذا در فر تهیه می شود و زمان مناسب برای طبخ آن 45 دقیقه تا یک ساعت تخمین زده می شود بهتر است طرفداران پای گوجه فرنگی به این مطلب نگاهی بیندازند.

خمیر پای گوجه فرنگی

 

یک عدد پیاز قرمز خرد شده

گوجه‎فرنگی 3 تا 4 عدد

ریحان ریز شده نصف پیمانه

پنیر موتزارلا 1 پیمانه

پنیر پارمزان 1 پیمانه

سس مایونز ¾ پیمانه

سس تند مانند تاباسکو 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

  • برای: 6 نفر
  • زمـان: 45 دقیقه تا یک ساعت
  • روش: آسان

 

فر را از قبل روی 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر پای را در فر قرار داده و به مدت 8 تا 10 دقیقه یا بیشتر بپزید تا کمی طلایی شود. (اگر خمیرتان فریز شده است، باید کمی بیشتر آن را بپزید. اگر از خمیر خانگی استفاده کنید، ابتدا آن را فریز کنید، سپس با فویل آلومینیومی باز کنید، آن را برای 20 دقیقه بپزید، بعد فویل را بردارید و برای 10 دقیقه دیگر بپزید).

گوجه‌فرنگی‌ها به صورت افقی به دو نیم تقسیم کنید، آب اضافی آن‌ها را گرفته و درشت خرد کنید تا تقریباً 3 فنجان گوجه خرد شده بدست آید. تا آنجا که می توانید آب گوجه‌های خرد شده را با استفاده از حوله کاغذی (حوله تمیز مخصوص پاک کردن ظرف‌ها) بگیرید.

پیازهای خرد شده را روی خمیر پای از پیش پخته پخش کنید. گوجه‌های خرد شده را روی پیازها قرار  داده و ریحان ریز شده را روی گوجه‌ها بریزید. (برای ریز کردن ریحان، برگ‌های آن را رو هم بچینید، آن ها مثل سیگار بپیچید و از یک انتهای شروع به برش سیگار در قطعات نازک کنید)

در کاسه‌ای متوسط هر دو پنیر را رنده و با هم مخلوط کنید. پنیر رنده شده، مایونز، سس تند مانند تاباسکو (Tabasco)، مقدار کمی نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را با هم مخلوط کنید. این مخلوط باید به غلظت یک گوله برفی چسبناک باشد. مخلوط پنیر را روی گوجه‌ها پخش کنید.

پای را در فر قرار داده ، تا وقتی که پف کند و قهوه‌‎ای شود، حدود 25 تا 45 دقیقه بپزید.

آشپزی

 

5 1000
ارسال شده در 31 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • قهرمان شدن چه مشخصه هایی دارد؟
  • عوامل ماندگاری و فساد مواد غذایی
  • فواید مصرف آب و مایعات
  • روش جدید برای درمان تومور مغزی
  • همه چیز درمورد هوش معنوی [فیلم]
  • دنیای مجازی و آسیب های روانشناسی
  • سیب زمینی ترک خورده در فر
  • امیدواری به درمان آلزایمر با کشف منشا این بیماری
  • محبوبترین ها

  • بهبود عارضه کلیه پلی کیستیک با سلول ها بنیادی
  • خونریزی مغزی کاظم افرندنیا
  • خدمات طب انتقال خون تعرفه گذاری شد
  • تولید دستگاه درمان هموفیلی توسط دانشمندان ایرانی
  • دختر کوهنورد در منطقه امامزاده داود ناپدید شد
  • باورهای درست و نادرست در مورد مصرف تراریخته ها
  • حقایق باورنکردنی از مضرات مصرف سیگار
  • عارضه غیرقابل علاج پس از عمل جراحی زیبایی بینی
  • رپورتاژ

  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • غربالگری نوزادان جهت بیماری متابولیک
  • درمان های زیبایی دندان توسط دکتر مجید فر
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • کلینیک دندانپزشکی تخصصی دکتر حاجی زاده
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما