مشاوره زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
androidonlinenewsimage-aspx
پای گوجه فرنگی برای طرفداران غذا با طعم گوجه و غذاهای قرمز انتخاب خوبی است ریحان ،گوجه فرنگی ،پیاز ،پنیر ،سس مایونز و سس تند مواد لازم برای تهیه آن هستند این غذا در فر تهیه می شود و زمان مناسب برای طبخ آن 45 دقیقه تا یک ساعت تخمین زده می شود بهتر است طرفداران پای گوجه فرنگی به این مطلب نگاهی بیندازند.

خمیر پای گوجه فرنگی

 

یک عدد پیاز قرمز خرد شده

گوجه‎فرنگی 3 تا 4 عدد

ریحان ریز شده نصف پیمانه

پنیر موتزارلا 1 پیمانه

پنیر پارمزان 1 پیمانه

سس مایونز ¾ پیمانه

سس تند مانند تاباسکو 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

  • برای: 6 نفر
  • زمـان: 45 دقیقه تا یک ساعت
  • روش: آسان

 

فر را از قبل روی 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر پای را در فر قرار داده و به مدت 8 تا 10 دقیقه یا بیشتر بپزید تا کمی طلایی شود. (اگر خمیرتان فریز شده است، باید کمی بیشتر آن را بپزید. اگر از خمیر خانگی استفاده کنید، ابتدا آن را فریز کنید، سپس با فویل آلومینیومی باز کنید، آن را برای 20 دقیقه بپزید، بعد فویل را بردارید و برای 10 دقیقه دیگر بپزید).

گوجه‌فرنگی‌ها به صورت افقی به دو نیم تقسیم کنید، آب اضافی آن‌ها را گرفته و درشت خرد کنید تا تقریباً 3 فنجان گوجه خرد شده بدست آید. تا آنجا که می توانید آب گوجه‌های خرد شده را با استفاده از حوله کاغذی (حوله تمیز مخصوص پاک کردن ظرف‌ها) بگیرید.

پیازهای خرد شده را روی خمیر پای از پیش پخته پخش کنید. گوجه‌های خرد شده را روی پیازها قرار  داده و ریحان ریز شده را روی گوجه‌ها بریزید. (برای ریز کردن ریحان، برگ‌های آن را رو هم بچینید، آن ها مثل سیگار بپیچید و از یک انتهای شروع به برش سیگار در قطعات نازک کنید)

در کاسه‌ای متوسط هر دو پنیر را رنده و با هم مخلوط کنید. پنیر رنده شده، مایونز، سس تند مانند تاباسکو (Tabasco)، مقدار کمی نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را با هم مخلوط کنید. این مخلوط باید به غلظت یک گوله برفی چسبناک باشد. مخلوط پنیر را روی گوجه‌ها پخش کنید.

پای را در فر قرار داده ، تا وقتی که پف کند و قهوه‌‎ای شود، حدود 25 تا 45 دقیقه بپزید.

آشپزی

 

5 1000
ارسال شده در 30 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x