چای کله مورچه چای شکسته چای برگی چای باروتی بهترین نوع چای انواع چای سیاه

چای مرغوب و سالم چه ویژگی هایی دارد چای خوب پس از دم کشیدن به چه صورت در می آید چای شکسته، برگی، قلمی,  چای کله مورچه ,  چای باروتی  انواع مختلف چای های موجود در بازار هستند که بهتر است هنگام انتخاب چای نوع عطردار آن را نخرید چون حاوی افزودنی های شیمیایی می باشند در نوع مرغوب چای پس از دم کشیدن صاف و باز خواهد شد .

به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، چای شکسته، برگی، قلمی و انواعی که از برگچه‌های بالایی بوته چای تهیه شده باشد، بهترین انواع چای سیاه محسوب می‌شود و بر عکس، چای کله مورچه و باروتی، چای درجه ۳ است و کیفیت و ارزش تغذیه‌ای چندانی ندارد.

 

دکتر محمد حسین عزیزی افزود: بهترین نوع چای آن است که پس از دم کشیدن، برگ های آن در قوری مشخص، باز و مسطح شود، عطر و طعم طبیعی چای را داشته باشد و رنگ آن قهوه ای و در غلظت کم باشد و مزه‌ای گس و طعمی اندکی تلخ داشته باشد. اغلب چای هایی که روی بسته‌بندی آن کلمات شکسته، برگی، قلمی و تهیه شده از برگچه های بالایی بوته چای نوشته شده باشد از ارزش و مرغوبیت بالایی برخوردارند و نشانه‌ای برای تشخیص چای خوبند.رئیس انجمن صنایع غذایی ایران با اشاره به اینکه به برگ های بالایی بوته چای، غنچه های برگی چای نیز گفته می شود اضافه کرد: این برگ ها نرمی و لطافت بیشتری دارند و ریزتر و پرزدارترند، اسانس و عطر بیشتر و طعم گس‌تری دارند و جزو چای‌های درجه ۱ محسوب می شوند. برگ های کمی درشت‌تر، چای درجه ۲ و چایی که از برگ های بزرگ و پیر و ضخیم پایینی بوته‌ها تهیه شده باشد چای درجه ۳ نامیده می شود که تلخ‌تر است. در میان انواع چای، بسته‌بندی‌های معروف به کیسه ای هم از خاکه های بی کیفیت چای تهیه می شوند که اغلب حاوی عطر و طعم شیمیایی‌اند.

به گفته این عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، چای کله مورچه و باروتی که خیلی سریع رنگ می دهند و چه بسا به همین دلیل هم بسیار مورد استقبال مردم قرار گرفته اند، چای درجه ۳ هستند که از مخلوط کردن خرده ها و پودر کهنه چای با رنگ و اسانس تهیه می‌شوند. این نوع چای‌ها را فرم می‌دهند یا به شکل گلوله در می‌آورند و چون به این نوع چای رنگ سنتزی می زنند پس از مدتی رنگ آن تغییر کرده و کدر، تیره و مات می شود که همین نشانه‌ها و خصوصیات مشخص می‌کند چنان چایی حاوی مواد رنگی و بی کیفیت است.

وی همچنین درباره چای ارگانیک که این روزها در برخی مراکز عرضه می شود گفت: نمی توان به ارگانیک بودن این نوع محصولات اعتماد کرد اما برای خرید چای بهتر است سراغ برندهای معتبر و معروف رفت و هرگز چای فله ای خریداری نکرد چون این نوع چای‌های فله‌ای کارشناسی نشده‌اند و اغلب هم در شرایط غیر بهداشتی نگاهداری می‌شوند.
منبع: سلامت نیوز

 

5 1000
ارسال شده در 1 مهر 1395 توسط با موضوع عمومی | 276 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • حواستان به پوکی استخوان باشد
  • در مورد چرخش بیضه چه می دانید
  • رولت مرغ و پوره سیب زمینی
  • خوردن قهوه و داروهای تیروئید با هم اشکال دارد؟
  • اضافه وزن و تحلیل استخوان ها
  • کلسترول موجود در بدن انسان چه میزان است؟
  • ایست ناگهانی قلب در سنین جوانی
  • سنین بالا و عارضه هموروئید
  • محبوبترین ها

  • مختصری درباره آبله مرغان بیماری فصل بهار
  • جوشکارها مراقب پارکینسون باشند
  • علائمی که نشان دهنده سرطان هستند
  • کشف راهکاری جدید برای درمان آلزایمر با استفاده از نور
  • چگونگی انتقال سرماخوردگی
  • علت گزگز کردن دست و پا
  • هپاتیت و درمان انواع آن
  • کاندیدیازیس / کاندیدا – علائم و درمان
  • رپورتاژ

  • مرجع فروش انواع ویلچر, ویلچر برقی, واکر, عصا
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • آزمایش ژن‌های مرتبط با چاقی (بروز شده)
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما