کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک

طرز تهیه آش گندم روش پخت آش گندم انواع آش آش های ایرانی آش گندم

آش گندم یکی از سنتی ترین و لذیذترین آش های ما ایرانی هاست که میتوان آن را به عنوان ضیافت نهار روز جمعه پخت و اقوام را دور هم جمع کرد. این آش که ارزش غذایی فراوانی دارد تا حدودی شبیه بقیه آش های ایرانیست ولی در آن از سبزیجات معطر مختلف و ادویه های متفاوت استفاده میشود که ترکیب این متریال با روغن کنجد؛ طعمی فوق العاده به آن میدهد. در ادامه با ما همراه باشید تا مناسبات مهمانی هفته ی آینده را با آش گندم تکمیل کنید.

  • گندم پوست کنده یا بلغور گندم۲پیمانهلوبیا سفیدیک پیمانه

    لوبیا چشم بلبلی یک دوم پیمانه

    تره، جعفری، گشنیز خرد شده ۶ پیمانه

    پیاز خرد شده ۲ عدد

    نمک ، زردچوبه ، فلفل به میزان لازم

    ادویه کاری به میزان لازم

    پودر زیره به میزان لازم

    روغن کنجد به میزان لازم

  • برای: 4 تا 6 نفر
  • زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
  • روش: حرفه ای

آشپزی :

حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سفید را همراه با آب و کمی زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت لوبیا چشم بلبلی را اضافه کرده و خوب می پزیم. گندم پوست کنده یا بلغور گندم را به همراه سبزی، نمک، فلفل، زنجبیل و کمی زردچوبه می پزیم.
. به مواد قبلی اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقدار کمی زردچوبه تفت می دهیم، پس از مدتی ادویه و پودر زیره را افزوده و کمی تفت می دهیم. سپس آن را نیز به مواد قبلی اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

منبع: آشپزی

 

5 1000
ارسال شده در 2 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • برقرار کردن ارتباط و نزدیک شدن به سگ ها
  • علت فوت عارف لرستانی فردا مشخص می شود
  • فست فودها بیشتر گرسنه تان میکنند
  • بررسی دلایل واکنش هیجانی مردم در سوگ مرتضی پاشایی
  • خوشمزه ترین ساندویچ سالم و سریع
  • نکات مهمی که باید درباره مصرف دارو های ماهواره ای بدانید
  • مزه دار کردن یئر اِلماسی با روغن زیتون
  • 7نکته مهم در رابطه با علل ابتلا به آرتروز و روش های درمان آن
  • محبوبترین ها

  • پیشگیری از پوک شدن استخوان ها در زنان خانه دار
  • بررسی کامل روش ها و فواید انجام ماساژ درمانی
  • مقابله با دردهای آزاردهنده
  • تمریناتی که باعث افزایش قدرت پا می شود
  • چطور از کمر درد پیشگیری کنیم و راه درمان آن چیست؟
  • مشکلات ستون فقرات و عوامل ایجاد آن ها
  • درمان فیبرومیالژی و تشخیص به موقع آن
  • کفش های پاشنه دار بخریم یا خیر؟
  • رپورتاژ

  • کلینیک لاغری و تناسب اندام ساج
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • کلینیک فوق تخصصی مو و زیبایی چهره نو
  • ورزش و یوگا در بارداری و توصیه های مربوطه
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • ارکید
    کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x