مشاوره زیبایی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ

ash

آش گندم یکی از سنتی ترین و لذیذترین آش های ما ایرانی هاست که میتوان آن را به عنوان ضیافت نهار روز جمعه پخت و اقوام را دور هم جمع کرد. این آش که ارزش غذایی فراوانی دارد تا حدودی شبیه بقیه آش های ایرانیست ولی در آن از سبزیجات معطر مختلف و ادویه های متفاوت استفاده میشود که ترکیب این متریال با روغن کنجد؛ طعمی فوق العاده به آن میدهد. در ادامه با ما همراه باشید تا مناسبات مهمانی هفته ی آینده را با آش گندم تکمیل کنید.

  • گندم پوست کنده یا بلغور گندم۲پیمانهلوبیا سفیدیک پیمانه

    لوبیا چشم بلبلی یک دوم پیمانه

    تره، جعفری، گشنیز خرد شده ۶ پیمانه

    پیاز خرد شده ۲ عدد

    نمک ، زردچوبه ، فلفل به میزان لازم

    ادویه کاری به میزان لازم

    پودر زیره به میزان لازم

    روغن کنجد به میزان لازم

  • برای: 4 تا 6 نفر
  • زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
  • روش: حرفه ای

آشپزی :

حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سفید را همراه با آب و کمی زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت لوبیا چشم بلبلی را اضافه کرده و خوب می پزیم. گندم پوست کنده یا بلغور گندم را به همراه سبزی، نمک، فلفل، زنجبیل و کمی زردچوبه می پزیم.
. به مواد قبلی اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقدار کمی زردچوبه تفت می دهیم، پس از مدتی ادویه و پودر زیره را افزوده و کمی تفت می دهیم. سپس آن را نیز به مواد قبلی اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

منبع: آشپزی

 

5 1000
ارسال شده در 1 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر

پیشنهاد سردبیر

  • لیستی از بهترین مواد خوراکی انرژی زا
  • مصلح غذاها چه موادی هستند؟
  • مشکلات خواب و این درمان های طبیعی
  • این نوشیدنی ها نقش معجزه دارند
  • چه موقع داروی ضد افسردگی تاثیر میگذارند
  • تاثیر تشویق و پاداش در درمان افسردگی
  • علل بروز سوزش دردناک دستگاه گوارش
  • معاینه خارجی چشم و وضعیت پلک ها
  • محبوبترین ها

  • عوارض جانبی صابون های آنتی باکتریال
  • کند کردن رشد سرطان پستان با مصرف این دارو
  • بررسی عوارض ناشی از امواج وای فای
  • نکات مهم که هنگام مسافرت هوایی برای حفظ سلامتی باید رعایت کنید
  • آیا کلسترول خوب تأثیری در بیماری های قلبی دارد؟
  • راهکار ساده و ارزان برای ضد عفونی کردن اسباب بازی های کودکان
  • درباره صدا دادن نفس چه میدانید
  • بزرگ کردن سینه با تزریق چربی و نحوه آن
  • رپورتاژ

  • هر آنچه به دنبالش هستید در این کلینیک بیابید
  • کلینیک شبانه روزی دندانپزشکی رویال
  • ایمپلنت،لمینت و زیبایی دکتر نوروز علی
  • ترک سیگار با جدیدترین روش توسط دکتر احیایی
  • لیفت صورت با نخ روشی نوین برای جوانسازی پوست
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x