طرز تهیه آش گندم روش پخت آش گندم انواع آش آش های ایرانی آش گندم

آش گندم یکی از سنتی ترین و لذیذترین آش های ما ایرانی هاست که میتوان آن را به عنوان ضیافت نهار روز جمعه پخت و اقوام را دور هم جمع کرد. این آش که ارزش غذایی فراوانی دارد تا حدودی شبیه بقیه آش های ایرانیست ولی در آن از سبزیجات معطر مختلف و ادویه های متفاوت استفاده میشود که ترکیب این متریال با روغن کنجد؛ طعمی فوق العاده به آن میدهد. در ادامه با ما همراه باشید تا مناسبات مهمانی هفته ی آینده را با آش گندم تکمیل کنید.

  • گندم پوست کنده یا بلغور گندم۲پیمانهلوبیا سفیدیک پیمانه

    لوبیا چشم بلبلی یک دوم پیمانه

    تره، جعفری، گشنیز خرد شده ۶ پیمانه

    پیاز خرد شده ۲ عدد

    نمک ، زردچوبه ، فلفل به میزان لازم

    ادویه کاری به میزان لازم

    پودر زیره به میزان لازم

    روغن کنجد به میزان لازم

  • برای: 4 تا 6 نفر
  • زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
  • روش: حرفه ای

آشپزی :

حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سفید را همراه با آب و کمی زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت لوبیا چشم بلبلی را اضافه کرده و خوب می پزیم. گندم پوست کنده یا بلغور گندم را به همراه سبزی، نمک، فلفل، زنجبیل و کمی زردچوبه می پزیم.
. به مواد قبلی اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقدار کمی زردچوبه تفت می دهیم، پس از مدتی ادویه و پودر زیره را افزوده و کمی تفت می دهیم. سپس آن را نیز به مواد قبلی اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

منبع: آشپزی

 

5 1000
ارسال شده در 2 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 592 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • تجربه اولین زایمان برای مادران
  • کاهش ریسک ابتلا به دیابت و بیماری قلبی با کودکی قوی
  • 4 نکته مهم در رابطه با نحو استفاده از تلفن همراه
  • ام اس چطوری مهار می شود؟
  • موثرترین راه برای متوقف کردن سکسکه
  • لوازم آرایش مخصوص پوست مختلط
  • احتمال بروز افسردگی در زنان بیشتر است
  • دستاوردهای جدید درمورد سرطان پروستات و عوامل ابتلا
  • محبوبترین ها

  • با تغییر سبک زندگی از سرطان پیشگیری کنید
  • عارضه تهوع ورزشی را چه کنیم
  • زنی که بر ابولا فائق آمد
  • روشی جدید جایگزین سشوار کردن مو
  • استمرار هوای سرد تا آخر هفته در کشور
  • درد هایی که باید جدی گرفته شوند
  • کشف تازه ای در مورد شیر مادر
  • در این مکان سیگار بکشید
  • رپورتاژ

  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • پوستی به لطافت و درخشندگی ابریشم
  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما