sous

با به بازار آمدن سس مایونز انقلابی در طرز تهیه سالادها شکل گرفت؛ به طوری که دیگر مردم سالادی درست میکردند که با مایونز جور در بیاد. محبوبیت سس ها در ایران دست کمی از دیگر نقاط دنیا ندارد؛ به طوری که این دسته از محصولات غذایی مخصوصا سس هزار جزیره جزء پرفروش ترین ها میباشد. ولی سس های حاضری به علت داشتن مواد نگهدارنده و … میتوانند برای انسان مفید نباشند. برای همین دستور تهیه ی سس هزارجزیره ی خانگی را برای شما در ادامه ی مطلب آورده ایم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  • سرکه1/4 پیمانهنمک و فلفل به میزان لازم

    سس مایونز2 پیمانه

    تخم مرغ سفت رنده شده 2 عدد

    خیار شور رنده شده 1/3 پیمانه

    پیازچه ریز خورد شده 50 گرم

    مغز کرفس ریز خورد شده 50 گرم

  • برای: 10 نفر
  • زمـان: 30 تا 45 دقیقه
  • روش: آسان

آشپزی :

ابتداد در یک کاسه سس مایونز ، نمک ، فلفل و سرکه را ریخته و خوب مخلوط کنید. آنگاه تخم مرغ رنده شده ، خیارشور ، پیازچه و مغز کرفس را به آن اضافه کنید. هم بزنید تا صاف و یکدست شود . نکته مهم در مورد سس هزار جزیره این است. که اجزای تشکیل دهنده سس به قدری ریز باشند که قابل تشخیص نباشند. این سس بسیار مناسب برای سرو بنیه ها به ویژه میگو و به طور کلی گوشتهای سفید می باشد .

منبع: آشپزی