ویروس‌ها و انگل‌های روده‌ای در سیستم گوارش‌ لیوان شسته‌نشده عوارض استفاده از لیوان شسته‌نشده زخم معده خطرات لیوان شسته‌نشده بیماری های لیوان شسته‌نشده بروز استفراغ و اسهال

لیوانی که شسته نشده است می تواند حاوی میکروب های بیماریزای زیادی برای سلامتی مصرف کنندگان باشد بهتر است از سلامت آبی که می نوشید مطمئن باشید سپس آن را بنوشید و از ابتلا به بیماری های مختلف در بدنمان پیشگیری کنیم عارضه های از قبیل زخم معده یا بروز استفراغ و اسهال شدید می توانند ناشی از آب آلوده ایجاد شوند .

کنار تختتان یک لیوان آب می‌گذارید تا مطمئن شوید که در صورت تشنگی، آب کافی دم دستتان است. اما بگذارید کمی صادقانه با هم صحبت کنیم: این لیوان تا چند روز کنار تخت‌تان می‌ماند و شما هم فقط بلند می‌شوید و دوباره در آن آب می‌ریزید. اما فکر می‌کنید این لیوان تا چه حد آلوده است؟
احتمالا از این بابت نگران خواهید بود که بستری را برای جولان میکروب‌ها فراهم آورده‌اید، چرا که ریزسازواره‌ها یا میکروب‌ها برای زنده ماندن به محیطی مرطوب نیاز دارند. بنابراین مسلم است که این لیوان نشُسته به مدت چند روز، محیط خوبی برایشان محسوب می‌شود. نکته مهم این است که باکتری و سایر ریزسازواره‌های خطرناک دیگر (فرض کنید ویروس‌ها و انگل‌های روده‌ای) به خوبی در محیط‌های مرطوب رشد می‌کنند.
بنابراین باید گفت که لیوان شسته‌نشده می‌تواند ظرف کشت میکروب محسوب شود. هر زمانی که یک جرعه آب می‌نوشید، میکروب‌ها را از لیوان به دهانتان منتقل می‌کنید. اگر مریض هستید و لیوان‌تان را هم آخرین بار بعد از شستشو به خوبی خشک نکرده‌اید و همین باعث شده تا میکروب‌های مضر در آن ته‌نشین شود، باید بدانید که میکروب مذکور زمان کافی خواهد داشت تا همانندسازی کرده و بار دیگر شما را مریض کند.
از طرفی منبع آبی هم که می‌خورید می‌تواند تفاوت‌هایی به همراه داشته باشد: برخلاف آب شیر، آب معدنی و آب چاه به طور خودکار کلر اضافی نداشته تا بتواند درصد رشد باکتری‌ها را تغییر دهد. و اگر از لیوان مشترک هم استفاده کنید خطر ابتلا به باکتری یا ویروس‌ها در شما افزایش می‌یابد: تمام آن باکتری‌ها، ویروس‌ها و انگل‌های روده‌ای که در سیستم گوارش‌تان در جنب و جوش هستند می‌تواند مسبب زخم معده یا بروز استفراغ و اسهال شدید شود.
این حقیقت که لیوان از جنس شیشه است نه پلاستیک به معنای آن است که این مسئله به مرور زمان، باعث کاهش درصد ایجاد شکاف‌ها و سوراخ‌هایی که باکتری‌ها می‌توانند در آن زندگی کرده یا تجمع پیدا کنند نخواهد شد. علاوه بر این، لیوان را باید به خوبی خشک کرد و همانطور که می‌دانید خشک‌سازی یکی از بهترین روش‌ها برای تغییر رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود.
منبع: الودکتر

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 4 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت

پیشنهاد سردبیر

  • پیشنهاد جالب ورزشی برای کارمندان
  • علل سوزش مهبل در زنان
  • کدام مواد غذایی باعث کاهش مقاومت به انسولین میشوند
  • گریه کردن در کودک چه تاثیری دارد
  • علل خیانت کردن شوهر
  • سالمندان و رعایت این نکات مهم در حج
  • اضافه کردن به عمر با ادویه
  • عواملی که باعث عفونی شدن گوش می شوند
  • محبوبترین ها

  • آنفلوانزا در محیط مدرسه
  • آنچه که باید درباره اتواسکلروز بدانید
  • داشتن قلبی جوان با این راه و روش ها
  • از نزله چه می دانید
  • انواع آلرژی های صبحگاهی را بشناسید
  • عوارض پیری در گوش
  • فست فود و این پیامدهای آلرژیکی
  • برای رفع درد در گوش به سراغ طب سنتی رفته ایم
  • رپورتاژ

  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • کمک به بهبود هضم و افزایش ایمنی
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف
    تلگرام دکتر سلام
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است