ویروس‌ها و انگل‌های روده‌ای در سیستم گوارش‌ لیوان شسته‌نشده عوارض استفاده از لیوان شسته‌نشده زخم معده خطرات لیوان شسته‌نشده بیماری های لیوان شسته‌نشده بروز استفراغ و اسهال

لیوانی که شسته نشده است می تواند حاوی میکروب های بیماریزای زیادی برای سلامتی مصرف کنندگان باشد بهتر است از سلامت آبی که می نوشید مطمئن باشید سپس آن را بنوشید و از ابتلا به بیماری های مختلف در بدنمان پیشگیری کنیم عارضه های از قبیل زخم معده یا بروز استفراغ و اسهال شدید می توانند ناشی از آب آلوده ایجاد شوند .

کنار تختتان یک لیوان آب می‌گذارید تا مطمئن شوید که در صورت تشنگی، آب کافی دم دستتان است. اما بگذارید کمی صادقانه با هم صحبت کنیم: این لیوان تا چند روز کنار تخت‌تان می‌ماند و شما هم فقط بلند می‌شوید و دوباره در آن آب می‌ریزید. اما فکر می‌کنید این لیوان تا چه حد آلوده است؟
احتمالا از این بابت نگران خواهید بود که بستری را برای جولان میکروب‌ها فراهم آورده‌اید، چرا که ریزسازواره‌ها یا میکروب‌ها برای زنده ماندن به محیطی مرطوب نیاز دارند. بنابراین مسلم است که این لیوان نشُسته به مدت چند روز، محیط خوبی برایشان محسوب می‌شود. نکته مهم این است که باکتری و سایر ریزسازواره‌های خطرناک دیگر (فرض کنید ویروس‌ها و انگل‌های روده‌ای) به خوبی در محیط‌های مرطوب رشد می‌کنند.
بنابراین باید گفت که لیوان شسته‌نشده می‌تواند ظرف کشت میکروب محسوب شود. هر زمانی که یک جرعه آب می‌نوشید، میکروب‌ها را از لیوان به دهانتان منتقل می‌کنید. اگر مریض هستید و لیوان‌تان را هم آخرین بار بعد از شستشو به خوبی خشک نکرده‌اید و همین باعث شده تا میکروب‌های مضر در آن ته‌نشین شود، باید بدانید که میکروب مذکور زمان کافی خواهد داشت تا همانندسازی کرده و بار دیگر شما را مریض کند.
از طرفی منبع آبی هم که می‌خورید می‌تواند تفاوت‌هایی به همراه داشته باشد: برخلاف آب شیر، آب معدنی و آب چاه به طور خودکار کلر اضافی نداشته تا بتواند درصد رشد باکتری‌ها را تغییر دهد. و اگر از لیوان مشترک هم استفاده کنید خطر ابتلا به باکتری یا ویروس‌ها در شما افزایش می‌یابد: تمام آن باکتری‌ها، ویروس‌ها و انگل‌های روده‌ای که در سیستم گوارش‌تان در جنب و جوش هستند می‌تواند مسبب زخم معده یا بروز استفراغ و اسهال شدید شود.
این حقیقت که لیوان از جنس شیشه است نه پلاستیک به معنای آن است که این مسئله به مرور زمان، باعث کاهش درصد ایجاد شکاف‌ها و سوراخ‌هایی که باکتری‌ها می‌توانند در آن زندگی کرده یا تجمع پیدا کنند نخواهد شد. علاوه بر این، لیوان را باید به خوبی خشک کرد و همانطور که می‌دانید خشک‌سازی یکی از بهترین روش‌ها برای تغییر رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود.
منبع: الودکتر

5 1000
ارسال شده در 4 مهر 1395 توسط با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت

پیشنهاد سردبیر

  • زندگی زوجین دور از هم
  • تاثیرات سوء کار شبانه بر مردان
  • ترس از بازگشت چاقی پس از رسیدن به تناسب اندام
  • محصولات غذایی آسیب رسان به سلامتی مردم
  • سینوزیت قارچی چه علامتی دارد + درمان
  • امکان پذیرشدن شستشوی مغزی و حذف خاطرات
  • برای صبحانه چه مواد غذایی بهتر است؟
  • ترفندهایی برای حفاظت از دهان و دندان
  • محبوبترین ها

  • مسواکی با بهترین خصوصیات
  • بعد از دندانپزشکی با این وسیله مسافرت نکنید
  • بهترین وقت مسواک در هنگام صبح چه زمانی است؟
  • کشمش و پوسیدگی دندان ها
  • اضطراب کودک در دندانپزشکی را با این روش کاهش دهید
  • بوی بد دهان را چطور برطرف کنیم؟
  • پوسیدگی دندان با این دو میوه
  • چگونه میتوان لثه را سالم نگه داشت؟
  • رپورتاژ

  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • درمان افتادگی پلک به روش پلاسما
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • الو دکتر

    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما