vegetabel-break

یکی از غریب ترین وعده های غذایی بین ما ایرانی ها، وعده ی صبحانه میباشد؛ شاید دلیل نخوردن صبحانه یکنواخت بودن آن است؛ تا کی نیمرو؟ تا کی نون و پنیر؟ سرشیر و خامه و … هم که پرچرب و مضر هستند؛ پس ما ایرانی میز صبحانه خود را چگونه بچینیم که به خوردن آن رغبت نشان دهیم؟ اگر شما هم دنبال پاسخ این سوالات هستید؛ ما به شما املت سبزیجات را پیشنهاد میکنیم. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور پخت این املت را به شما بدهیم.

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ : 4 عددروغن زیتون : 2 قاشق سوپ‌خوری

    کدو : ‌یک عدد

    هویج : یک عدد

    فلفل دلمه ای زرد : یک عدد ( خرد شده)

    فلفل دلمه ای قرمز : یک عدد ( خرد شده)

    جعفری : ‌یک قاشق سوپ‌خوری ( خرد شده)

    آب لیمو : یک قاشق سوپ‌خوری

    نمک و فلفل : یک چهارم قاشق چای خوری

  • برای: 2 نفر
  • زمـان: 30 تا 45 دقیقه
  • روش: نه چندان سخت

آشپزی :

‌هویج را به صورت حلقه ای خرد کرده و در روغن زیتون، روی حرارت متوسط سرخ می کنیم. فلفل دلمه‌ای را خرد کرده و به مواد اضافه می نماییم. کدو را نیز به صورت حلقه ای خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم و خوب سرخ می کنیم. تخم‌مرغ‌ها را به صورت جداگانه با نمک و فلفل کاملا هم می زنیم. تخم مرغ ها را درون مواد فوق به صورت متوازن ریخته و می گذاریم تا مواد سفت شوند. در انتها روی املت مقداری جعفری خرد شده و آب لیمو ریخته و آن را از روی حرارت بر می داریم.

منبع: آشپزی