کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی

parmesan-from-pdphotodotorg

پنیر پارمسان یک پنیر ایتالیایی بسیار سنگین است که وزن آن بین 22 تا 25 می باشد. برای تهیه این پنیر ویژه می بایست مدت 8 ماه وقت هزینه کرد تا پنیر به طور کامل آماده شود. البته این پنیر را می توان به صورت نرسیده و به عنوان پیش غذا هم استفاده شود.

یک دستور غذایی فوق العاده راحت برای کسانی که زمان کمی برای آشپزی دارند. تمام مواد گفته شده در این دستور پخت که تهیه آنها زیاد هم سخت نیست را می توانید در یک ماهی تابه و در کنار هم بپزید.

مواد لازم:

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک دوم فنجان پیاز خرد شده

یک قاشق چای خوری سیر خرد شده

یک دوم قاشق چای خوری آویشن خشک

226 گرم قارچ قطعه قطعه شده

113 گرم سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست که به قطعات کوچک تقسیم شده باشد

یک دوم فنجان سرکه سفید

یک دوم قاشق چای خوری نمک

یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

یک فنجان برنج نیمه آماده

یک فنجان آب مرغ بدون چربی و کم نمک

یک دوم فنجان ( 56 گرم ) پنیر پارمسان رنده شده

یک چهارم فنجان جعفری خرد شده تازه

روش پخت:

روغن را در یک ماهی تابه نچسب بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز، سیر، آویشن و قارچ را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که پیازها نرم شوند سرخشان کنید. مرغ را اضافه کنید، 4 دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوه ای شود سرخش کنید. سرکه، نمک و فلفل را اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که مایع موجود در ماهی تابه تقریبا تبخیر شود به پختن ادامه دهید.

برنج و آب مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید. آب مرغ را به جوش بیاورید. در ماهی تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید 5 دقیقه یا تا زمانی که آب مرغ به خورد غذا برود بجوشد. سپس مرغ و جعفری را اضافه کنید.

اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت برای چهار وعده می باشد. هر وعده حدود یک فنجان است.

اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا می باشد.

کالری: 395

کالری از چربی در یک وعده: 18 درصد

چربی در یک وعده: 8 گرم

چربی اشباع در یک وعده: 2.8 گرم

چربی غیراشباع در یک وعده: 3.7 گرم

چربی دارای حلقه های غیراشباع در یک وعده: 0.8 گرم

پروتئین در یک وعده: 29.9 گرم

کربوهیدرات در یک وعده: 44.4 گرم

فیبر در یک وعده: 2 گرم

کلسترول در یک وعده: 58 میلی گرم

آهن در یک وعده: 4.1 میلی گرم

سدیم در یک وعده: 656 میلی گرم

کلسیم در یک وعده: 171 میلی گرم

5 1000
ارسال شده در 2 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • فراورده جدید ضد بارداری برای آقایان
  • چه عواملی باعث موفقیت رابطه ها می شود؟
  • نکاتی مهم در مورد ارتباط صحیح با همسر
  • درمان ریزش مو با بیست گیاه
  • اورژانس تهران، ضعیف ترین اورژانس کشور
  • راههای شناسایی اختلالات رفتاری کودک
  • مراقبت از دهان و دندان در برابر پوسیدگی
  • اطلاعات مفید در مورد ناس و تنباکوهای بدون دود
  • محبوبترین ها

  • چگونگی پیشگیری خطرات سوء مصرف مواد
  • عامل اصلی مرگ و میر معتادان مشخص شد
  • غذاهای بیرون بر و سیگار عوامل غلیظ شدن خون
  • مروری بر ضایعات عروقی معتادان تزریقی گیلان
  • سم زدایی از بدن پس از ترک سیگار
  • هدر رفتن مواد مفید بدن با سیگار
  • زمینه ارثی برای مصرف مواد مخدر
  • ناشنوایی در پی استفاده از سیگار
  • رپورتاژ

  • کلینیک آندوسکوپی وکولونسکوپی دکتر فرزاد فرامرزی
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • کلینیک پوست و زیبایی دکتر فاطمه بامداد
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x