کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی

parmesan-from-pdphotodotorg

پنیر پارمسان یک پنیر ایتالیایی بسیار سنگین است که وزن آن بین 22 تا 25 می باشد. برای تهیه این پنیر ویژه می بایست مدت 8 ماه وقت هزینه کرد تا پنیر به طور کامل آماده شود. البته این پنیر را می توان به صورت نرسیده و به عنوان پیش غذا هم استفاده شود.

یک دستور غذایی فوق العاده راحت برای کسانی که زمان کمی برای آشپزی دارند. تمام مواد گفته شده در این دستور پخت که تهیه آنها زیاد هم سخت نیست را می توانید در یک ماهی تابه و در کنار هم بپزید.

مواد لازم:

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک دوم فنجان پیاز خرد شده

یک قاشق چای خوری سیر خرد شده

یک دوم قاشق چای خوری آویشن خشک

226 گرم قارچ قطعه قطعه شده

113 گرم سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست که به قطعات کوچک تقسیم شده باشد

یک دوم فنجان سرکه سفید

یک دوم قاشق چای خوری نمک

یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

یک فنجان برنج نیمه آماده

یک فنجان آب مرغ بدون چربی و کم نمک

یک دوم فنجان ( 56 گرم ) پنیر پارمسان رنده شده

یک چهارم فنجان جعفری خرد شده تازه

روش پخت:

روغن را در یک ماهی تابه نچسب بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز، سیر، آویشن و قارچ را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که پیازها نرم شوند سرخشان کنید. مرغ را اضافه کنید، 4 دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوه ای شود سرخش کنید. سرکه، نمک و فلفل را اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که مایع موجود در ماهی تابه تقریبا تبخیر شود به پختن ادامه دهید.

برنج و آب مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید. آب مرغ را به جوش بیاورید. در ماهی تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید 5 دقیقه یا تا زمانی که آب مرغ به خورد غذا برود بجوشد. سپس مرغ و جعفری را اضافه کنید.

اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت برای چهار وعده می باشد. هر وعده حدود یک فنجان است.

اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا می باشد.

کالری: 395

کالری از چربی در یک وعده: 18 درصد

چربی در یک وعده: 8 گرم

چربی اشباع در یک وعده: 2.8 گرم

چربی غیراشباع در یک وعده: 3.7 گرم

چربی دارای حلقه های غیراشباع در یک وعده: 0.8 گرم

پروتئین در یک وعده: 29.9 گرم

کربوهیدرات در یک وعده: 44.4 گرم

فیبر در یک وعده: 2 گرم

کلسترول در یک وعده: 58 میلی گرم

آهن در یک وعده: 4.1 میلی گرم

سدیم در یک وعده: 656 میلی گرم

کلسیم در یک وعده: 171 میلی گرم

5 1000
ارسال شده در 2 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • نوشیدنی مفید برای کنترل فشار خون
  • شاغل بودن مادران و نگرانی هایشان
  • کودکان خیابانی در برابر اچ آی وی
  • اهمیت غذا خوردن به صورت آرام
  • جملاتی کوتاه اما تاثیر گذار برای کودکان
  • سالاد سیب زمینی با مارچوبه
  • تصاویر انواع تورنیکت الاستیکی
  • چرت زدن منجر به افزایش خلق و خوی شاد در انسان می شود
  • محبوبترین ها

  • تکنیک هایی برای تمیزی فوق العاده در خانه تکانی
  • آموزش نرمش دست و انگشت آرتروزدار به صورت تصویری
  • نرم افزاری که قابلیت پردازش تصاویر سی تی و آنژیوگرافی دارد
  • جهرم دارای مرکز جامع سرطان شد
  • اعتراضی متفاوت به آلودگی هوا در پکن
  • آیا در دلسترهای انار و انگور ویروس وجود دارد؟
  • آخرین آمار از اعتیاد زنان در ایران
  • افزایش سطح ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر
  • رپورتاژ

  • دکتر مقدم ارائه دهنده برترین خدمات پیشرفته دندان پزشکی
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • کلینیک ارتودنسی دکتر گوگانی
  • زیبایی در دندانپزشکی
  • محصولات پزشکی و بهداشتی شرکت رهاورد دانش پزشکی
  • ارکید
    کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x