parmesan-from-pdphotodotorg

پنیر پارمسان یک پنیر ایتالیایی بسیار سنگین است که وزن آن بین 22 تا 25 می باشد. برای تهیه این پنیر ویژه می بایست مدت 8 ماه وقت هزینه کرد تا پنیر به طور کامل آماده شود. البته این پنیر را می توان به صورت نرسیده و به عنوان پیش غذا هم استفاده شود.

یک دستور غذایی فوق العاده راحت برای کسانی که زمان کمی برای آشپزی دارند. تمام مواد گفته شده در این دستور پخت که تهیه آنها زیاد هم سخت نیست را می توانید در یک ماهی تابه و در کنار هم بپزید.

مواد لازم:

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک دوم فنجان پیاز خرد شده

یک قاشق چای خوری سیر خرد شده

یک دوم قاشق چای خوری آویشن خشک

226 گرم قارچ قطعه قطعه شده

113 گرم سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست که به قطعات کوچک تقسیم شده باشد

یک دوم فنجان سرکه سفید

یک دوم قاشق چای خوری نمک

یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

یک فنجان برنج نیمه آماده

یک فنجان آب مرغ بدون چربی و کم نمک

یک دوم فنجان ( 56 گرم ) پنیر پارمسان رنده شده

یک چهارم فنجان جعفری خرد شده تازه

روش پخت:

روغن را در یک ماهی تابه نچسب بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز، سیر، آویشن و قارچ را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که پیازها نرم شوند سرخشان کنید. مرغ را اضافه کنید، 4 دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوه ای شود سرخش کنید. سرکه، نمک و فلفل را اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که مایع موجود در ماهی تابه تقریبا تبخیر شود به پختن ادامه دهید.

برنج و آب مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید. آب مرغ را به جوش بیاورید. در ماهی تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید 5 دقیقه یا تا زمانی که آب مرغ به خورد غذا برود بجوشد. سپس مرغ و جعفری را اضافه کنید.

اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت برای چهار وعده می باشد. هر وعده حدود یک فنجان است.

اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا می باشد.

کالری: 395

کالری از چربی در یک وعده: 18 درصد

چربی در یک وعده: 8 گرم

چربی اشباع در یک وعده: 2.8 گرم

چربی غیراشباع در یک وعده: 3.7 گرم

چربی دارای حلقه های غیراشباع در یک وعده: 0.8 گرم

پروتئین در یک وعده: 29.9 گرم

کربوهیدرات در یک وعده: 44.4 گرم

فیبر در یک وعده: 2 گرم

کلسترول در یک وعده: 58 میلی گرم

آهن در یک وعده: 4.1 میلی گرم

سدیم در یک وعده: 656 میلی گرم

کلسیم در یک وعده: 171 میلی گرم

ارسال شده در 2 مهر 1395 توسط آقای جوانبخت با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • از دید علمی طول مژه ها چقدر باید باشد؟
  • چگونه بهترین درمان را برای نارسایی کلیه انجام دهیم
  • دلیل و شیوه هایی که منجر به پیری پوست می شود
  • ادعای انگلیسی ها، درمان سرطان سینه
  • چربی شکم را با استفاده از این خوراکی ها از بین ببرید
  • فایده های دندان عقل
  • راهکارهای طلایی برای رهایی از افکار مزاحم
  • چگونه تاتو را بروی پوست خود پاک کنیم؟
  • پیدا شدن عامل سرطان پستان در گاوها
  • سندرم روده تحریک پذیر در اطفال
  • 10 غذا برای دفع سموم از روده بزرگ
  • آیا لخته شدن خون در پا خطر دارد؟
  • خوردن از مواد غذایی بعد از ورزش مفید است
  • اگر دچار زود انزالی شدیم چکار کنیم
  • با فرد مبتلا به سقط جنین چگونه رفتار کنیم؟
  • محبوبترین ها

  • عوارض انجام سونوگرافی های زیاد
  • مادر شدن این افراد دور از انتظار است!
  • اطلاعاتی جالب در مورد آی یو دی
  • پشت سر گذاشتن حاملگی با موفقیت
  • اتفاقات پس از زایمان به روش سزارین
  • با بیماری کلستاز آشنا شوید
  • تقویت سیستم ایمنی با زایمان طبیعی
  • اثرات درمانی اسید فولیک
  • سرطان سینه و این عارضه ها
  • زنان در دوران حاملگی و انواع ویتامین های مورد نیاز
  • کسانی که دچار سقط شده اند بخوانند
  • راهکارهای پیشنهادی برای آسان تر شدن زایمان سزارین
  • انتقال ویروس کلامیدیا از مادر به جنین
  • پنج شیوه ساده برای سفت شدن سینه‌ ها در مدت سی روز
  • اهمیت دریافت ید توسط خانم باردار
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است