farhangnews_92899-271480-1411310644

در مرحله ی اول باید بدانید که تمام تولید کنندگان سوسیس و کالباس در ایران ملزم به اخذ گواهی استاندارد هستند و اگر از فرآورده های گوشتی استفاده می کنید که گواهی استاندارد ندارد، باید گفت که جان با ارزش خود را به خطر انداخته اید.

عضو انجمن تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی با بیان اینکه مطمئن‌ ترین راه برای تشخیص یک محصول مرغوب و استاندارد توجه به نام و گواهی استاندارد تولیدکننده محصول است اظهارداشت: محصولاتی که از اعتبار برند برخوردارند بدون شک تحت نظارت وزارت بهداشت، استاندارد، غذا و دارو و دامپزشکی هستند و مسئولان روی تمام مراحل تولید و عرضه آن نظارت دارند.

صادقیان با بیان اینکه الگوی مصرف غذا در جهان تغییر کرده و تمایل به مصرف غذاهای آماده و فست فودها بیشتر شده است گفت: سوسیس و کالباس به عنوان قدیمی ترین و پرمصرف ترین غذای آماده جایگاه ویژه ای در سبد غذایی مصرف کنندگان جهان دارد.

عضو انجمن تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی با بیان اینکه در کشور ما صنایع تولید فرآورده های گوشتی به ویژه در چند سال اخیر یکی از مهمترین شاخه های صنعت غذا به شمار می رود و می تواند نقش مهمی در تغذیه و سبد غذایی مصرف کنندگان داشته باشد اظهارداشت: با توجه به مواد اولیه مصرفی در تولید سوسیس و کالباس، این فرآورده از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.

او افزود:بنابراین می توان سوسیس و کالباس مرغوب را غذایی کامل دانست زیرا تقریبا تمامی گروههای غذایی ضروری شامل پروتئین، چربی، کربوهیدرات، ویتامین و املاح معدنی در آن موجود است.

وی تصریح کرد: سوسیس و کالباس به عنوان یک ماده غذایی در رژیم غذایی مردم دنیا جایگاه ویژه ای دارد به طوری که سرانه مصرف در کشورهای آمریکایی 70 کیلوگرم و در اروپا 60 کیلوگرم گزارش شده است. این درحالی است که سرانه مصرف در ایران حدود 3 کیلوگرم است.

وی با تاکید بر اینکه تولیدکنندگان سوسیس و کالباس در ایران ملزم به اخذ گواهی استاندارد برای این فرآورده است،عنوان داشت: این فرآورده تحت نظارت موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران و وزارت بهداشت و درمان و سازمان دامپزشکی و غذا و دارو تولید و از لحاظ کیفی و سلامت کنترل شده و به صورت نظارت شده و با دقت بالا تولید می شود، لذا مطمئن ترین راه برای تشخیص یک محصول مرغوب و سالم، انتخاب برند شناخته شده و دارای گواهینامه های استاندارد سازمان غذا و دارو و ایزو، سلامت و حلال است،که اطمینان های لازم به مصرف کنندگان می دهند.

وی ادامه داد: علاوه بر موارد فوق بر روی بسته ‌بندی ‌های معتبر نام کارخانه، آدرس، تلفن، تاریخ تولید، تاریخ انقضا، شماره ثبت شرکت، مواد تشکیل‌دهنده، لوگوی استاندارد، لوگوی سازمان غذا و دارو، کد شناسایی باید درج شده باشد.

صادقیان با بیان اینکه رنگ، بو و بطور کلی ظاهر سوسیس یا کالباس نمی‌تواند ملاک معتبری برای تشخیص استاندارد بودن این محصولات باشد،یادآورشد: توصیه می‌شود از خریدن سوسیس و کالباس‌هایی که با نام‌های متفرقه که تا به حال اسمشان به گوش‌تان نخورده است، خودداری نمایید، چرا که تشخیص مواد اولیه به کاربرده شده در سوسیس و کالباس کار هر فردی نیست و حتی برای تشخیص تقلبات باید آزمایشات دقیق‌تری انجام شود.

وی با اشاره به اینکه هنگام خرید و نیز نگهداری و مصرف انواع سوسیس و کالباس باید نکاتی را مد نظر قرار داد تصریح کرد: در اغلب یخچال های خانگی انواع غذاها در کنارهم قرار می گیرند، توجه داشته باشید که سوسیس و کالباس حتماً در پوشش های مناسب نگهداری شوند چرا که این محصولات به دلیل حساس بودن، به سرعت بو و طعم سایر غذاها را به خود جذب می کنند.

صادقیان ادامه داد: وجود لکه های پراکنده (سیاه، سبز روشن یا قهوه ای) نشان دهنده رشد و فعالیت میکروارگانیسم ها است که در اکثر موارد به دلیل شرایط نامناسب نگهداری ایجاد می شود.
عضو انجمن تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی با بیان اینکه انجماد سوسیس و کالباس باعث نزول کیفیت و عطر و طعم محصول میگردد توصیه کرد: مردم سعی نمایند به اندازه مصرف روزانه و حداکثر سه روز خود را از فرآورده های گوشتی تهیه و مصرف نمایند.

منبع:سلامت نیوز

ارسال شده در 3 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • پوست و گرمای هوا
  • سرطانی همه گیر در میان مردان
  • تاثیر گرمایی فلفل
  • برای از بین بردن خطر حملۀ قلبی این 9 شیوه تغذیه ای را بدانید
  • روش های ساده برای خنک تر کردن خانه
  • علائم و درمان بیماری هیرشپرونگ
  • آیا ترشی زیان آور است؟
  • چرا باید ماش بخوریم
  • اختلال روانی و حس بدریخت بودن
  • بیماران دچار نارسایی قلبی فشار خون ریوی را چگونه در منرل کنترل کنند؟
  • آزمایش خون ویراسکن وتعیین سابقه ی ابتلا فرد به عفونت های ویروسی
  • رژیم غذایی مدیترانه ای سبب تقویت بینایی می شود
  • راهنمایی هایی پیرامون استرس
  • دوری از ام اس با شیردادن به نوزاد
  • اهمیت رسیدگی به برخی دندان های عقل
  • محبوبترین ها

  • مواد شیرین و شکلاتی قاتل دندان
  • آیا میدانستید دندان نداشتن یعنی نقص عضو
  • هرچیزی که درباره ارتودنسی نمی دانستید
  • آنچه باید درباره صدای مفصل فک بدانیم
  • بهترین راهها برای زیبا سازی دندان‌
  • تاثیر این روش ها در سلامت ماندن دندان
  • مسواک مورد تایید دندانپزشکان
  • لاغری به کمک لثه و دندان ها می آید!!!
  • دندان هایی سفید با استفاده از نمک
  • بررسی انواع ارتودنسی در خردسالان
  • نوشیدنی های گیاهی و سنتی مضر برای دندان
  • بررسی روکش های مختلف برای دندان
  • آثار مخرب لیموترش روی دندان
  • دندان قروچه ،خطرات و مضرات
  • کنار آمدن با مشکلات دندان عقل
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است