مشاوره زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
مواد لازم برای تهیه تارت بادام روش تهیه تارت بادام تارت بادام آموزش تهیه تارت بادام
تارت بادام یک شیرینی لذیذ و مجلسی است که برای میهمانی ها انتخاب خوبی می باشد کره ،آب یخ ،شکر و تخم مرغ مواد لازم برای تهیه آن هستند این تارت خوشمزه را حتما تهیه کنید و طعم لذیذ آن را بچشید.

  • آرد 300 گرمشکر 2 قاشق چایخوری

    کره بدون نمک سرد شده 150 گرم

    زرده تخم مرغ 1 عدد

    آب یخ 1 تا 2 قاشق سوپخوری

    سفیده تخم مرغ زده شده 1 عدد

    کره ی بدون نمک 60 گرم

    شکر 90 گرم

    تخم مرغ 1 عدد

    پودر بادام 120 گرم

    مربای توت فرنگی 2 قاشق سوپخوری

  • برای: 4 نفر
  • زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
  • روش: حرفه ای

برای تهیه پاستری، آرد، دو قاشق چایخوری شکر و کره را در غذاساز مخلوط کنید. سپس در حین زدن زرده های تخم مرغ و به اندازه کافی آب یخ اضافه کنید تا یک توده ی چسبنده تشکیل شود. خمیر را از غذاساز خارج کنید و با کیسه فریزر بپوشانید به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.فر را از قبل تا دمای 150 درجه سانتیگراد گرم کنید.پاستری را باز کنید تا به ضخامت 8 میلی متر برسد. از درون آن شش دایره ی 5/7 سانتی ببرید. شش دایره را درون قالب کیک فنجانی شش خانه ای قرار دهید و سفیده زده شده را با برُس روی آنها بمالید. آنرا 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. روی هر پاستری را کاغذ مومی و روی آن وزنه ی های پخت یا لوبیای خشک یا برنج بریزید تا حرکت نکند. به مدت 10 دقیقه آن را بپزید. از فر خارج کنید و وزنه ها و کاغذ ها را بردارید. اجازه دهید سرد شود.
برای مواد پر کننده، کره را با 90 گرم شکر بزنید تا پف کند. پودر بادام را در آن بریزید. روی هر پاستری نصف قاشق چایخوری مربا ریخته و مخلوط بادام را روی آنها بریزید.پاستری ها را 10 تا 15 دقیقه بپزید یا تا زمانی که پف کند و طلایی شود. آنها را 10 دقیقه خنک کنید سپس از قالب دربیاورید و روی رک بگذارید تا سرد شود. وقتی تارت ها به دمای اتاق رسیدند آنها را سرو کنید.

آشپزی

5 1000
ارسال شده در 4 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
سیب سرخ
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x