20120118100819915
تارت بادام یک شیرینی لذیذ و مجلسی است که برای میهمانی ها انتخاب خوبی می باشد کره ،آب یخ ،شکر و تخم مرغ مواد لازم برای تهیه آن هستند این تارت خوشمزه را حتما تهیه کنید و طعم لذیذ آن را بچشید.

  • آرد 300 گرمشکر 2 قاشق چایخوری

    کره بدون نمک سرد شده 150 گرم

    زرده تخم مرغ 1 عدد

    آب یخ 1 تا 2 قاشق سوپخوری

    سفیده تخم مرغ زده شده 1 عدد

    کره ی بدون نمک 60 گرم

    شکر 90 گرم

    تخم مرغ 1 عدد

    پودر بادام 120 گرم

    مربای توت فرنگی 2 قاشق سوپخوری

  • برای: 4 نفر
  • زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
  • روش: حرفه ای

برای تهیه پاستری، آرد، دو قاشق چایخوری شکر و کره را در غذاساز مخلوط کنید. سپس در حین زدن زرده های تخم مرغ و به اندازه کافی آب یخ اضافه کنید تا یک توده ی چسبنده تشکیل شود. خمیر را از غذاساز خارج کنید و با کیسه فریزر بپوشانید به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.فر را از قبل تا دمای 150 درجه سانتیگراد گرم کنید.پاستری را باز کنید تا به ضخامت 8 میلی متر برسد. از درون آن شش دایره ی 5/7 سانتی ببرید. شش دایره را درون قالب کیک فنجانی شش خانه ای قرار دهید و سفیده زده شده را با برُس روی آنها بمالید. آنرا 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. روی هر پاستری را کاغذ مومی و روی آن وزنه ی های پخت یا لوبیای خشک یا برنج بریزید تا حرکت نکند. به مدت 10 دقیقه آن را بپزید. از فر خارج کنید و وزنه ها و کاغذ ها را بردارید. اجازه دهید سرد شود.
برای مواد پر کننده، کره را با 90 گرم شکر بزنید تا پف کند. پودر بادام را در آن بریزید. روی هر پاستری نصف قاشق چایخوری مربا ریخته و مخلوط بادام را روی آنها بریزید.پاستری ها را 10 تا 15 دقیقه بپزید یا تا زمانی که پف کند و طلایی شود. آنها را 10 دقیقه خنک کنید سپس از قالب دربیاورید و روی رک بگذارید تا سرد شود. وقتی تارت ها به دمای اتاق رسیدند آنها را سرو کنید.

آشپزی

ارسال شده در 5 مهر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • جراحی های اوربیت
  • مفهوم واژه های بکار رفته در دوپینگ
  • پوست چرب و محافظت در برابر آفتاب
  • مشاجره و اختلاف نظر در هنگام سفر
  • شدت یافتن برخی ترس ها در خردسالان
  • جلوگیری از التهاب و چاقی ناشی از نشستن با این 10 ماده غذایی
  • قرص های ضد بارداری خطر ابتلا به برخی از سرطان ها را کاهش می دهد
  • پیدا شدن خاصیت ضد پیری داروی دیابت متفورمین
  • این خوراکی ها را بخورید ، چشمتان ضعیف نمی شود
  • سلبریتی‌ها این رژیم مخصوص را دارند
  • درمان های سالم و طبیعی مناسب بیماران کلیه ای
  • ضرورت ملاقات با روانشناس پیش از جراحی زیبایی
  • خطرات ابتلا به آرتروز
  • با ذهن پروتز دست مصنوعی قابل کنترل است
  • اضافه وزن با این نوشیدنی های مضر
  • محبوبترین ها

  • خواص میوه های پاییزی ۲
  • با رژیم مدیترانه ای از بروز بیماری قلبی جلوگیری کنید
  • اگر دچار کم خوابی هستید شبها شیرینی نخورید
  • کمک به استحکام استخوان با خوردن انگور
  • چراباید قارچ بخوریم
  • مردم چین پای تلویزیون از این تنقلات میل می کنند!
  • استراحت با شکم پر
  • تاثیر روغن زیتون برای پیشگیری از بیماریهای روده
  • نکات جالب پخت و پز اصولی امروز
  • چگونه با نوشیدن سرکه چربی را کاهش دهیم
  • عارضه های کمبود ویتامین E
  • ناگفته هایی درباره تغذیه از دکتر مریم مهرآزی
  • خوراکی های همراه با سیستم ایمنی بدن
  • غذا دقیقا چه کاری در بدن انجام می دهد
  • دانسته هایی درباره ته دیگ
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است