دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
مواد لازم برای تهیه گراتی با سیب زمینی گراتین سیب زمینی گراتین با سیب زمینی آموزش تهیه گراتین با سیب زمینی
گراتین سیب زمینی یک غذای خوشمزه و مقوی برای فرزندان شماست و می تواند اشتهای فرزندان را باز کند سیب زمینی ،پیاز ،سیر، پنیر و خامه مواد تشکیل دهنده این گراتن لذیذ هستند این غذا در فر تهیه می شود و بسیار ساده و راحت تهیه می شود.

  •  کره : 1 قاشق غذاخوریسیب زمینی , ورقه شده : 675 گرم

    سیر , له شده : 2 حبه

    پیاز قرمز , حلقه شده : 1 عدد

    پنیر گرویر رنده شده : 90 گرم

    خامه پرچرب : 300 میلی لیتر

    نمک : به میزان لازم

    فلفل : به میزان لازم

  • برای: 4 نفر
  • زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
  • روش: آسان

یک ظرف پیرکس نیمه گود با گنجایش یک لیتر را با کمی کره چرب نمایید . یک لایه از سیب زمین های ورقه شده را کف ظرف بچینید .3. با نیمی از مقدار سیر , پیاز و یک سوم پنیر رنده شده , روی سیب زمینی ها را پوشانده , کمی نمک و فلفل به آن ها بزنید . بقیه لایه ها را نیز به همین ترتیب بچینید . توجه داشته باشید که لایه آخر را با سیب زمینی و پنیر تمام نمایید . در پایان خامه را روی لایه آخر بریزید تا جذب بقیه لایه ها بشود . غذا را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 قرهای گازی به مدت 1 ساعت و نیم داخل فری که از قبل گرم نموده اید , قرار دهید تا سیب زمینی ها خوب مغز پخت شوند و لایه آخر طلایی و برشته شود . بلافاصله بعد از پخت , غذا را سرو نمایید و مستقیما با همان ظرف سر میز بیاورید .

آشپز

5 1000
ارسال شده در 5 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x