دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
مواد لازم برای تهیه گراتی با سیب زمینی گراتین سیب زمینی گراتین با سیب زمینی آموزش تهیه گراتین با سیب زمینی
گراتین سیب زمینی یک غذای خوشمزه و مقوی برای فرزندان شماست و می تواند اشتهای فرزندان را باز کند سیب زمینی ،پیاز ،سیر، پنیر و خامه مواد تشکیل دهنده این گراتن لذیذ هستند این غذا در فر تهیه می شود و بسیار ساده و راحت تهیه می شود.

  •  کره : 1 قاشق غذاخوریسیب زمینی , ورقه شده : 675 گرم

    سیر , له شده : 2 حبه

    پیاز قرمز , حلقه شده : 1 عدد

    پنیر گرویر رنده شده : 90 گرم

    خامه پرچرب : 300 میلی لیتر

    نمک : به میزان لازم

    فلفل : به میزان لازم

  • برای: 4 نفر
  • زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
  • روش: آسان

یک ظرف پیرکس نیمه گود با گنجایش یک لیتر را با کمی کره چرب نمایید . یک لایه از سیب زمین های ورقه شده را کف ظرف بچینید .3. با نیمی از مقدار سیر , پیاز و یک سوم پنیر رنده شده , روی سیب زمینی ها را پوشانده , کمی نمک و فلفل به آن ها بزنید . بقیه لایه ها را نیز به همین ترتیب بچینید . توجه داشته باشید که لایه آخر را با سیب زمینی و پنیر تمام نمایید . در پایان خامه را روی لایه آخر بریزید تا جذب بقیه لایه ها بشود . غذا را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 قرهای گازی به مدت 1 ساعت و نیم داخل فری که از قبل گرم نموده اید , قرار دهید تا سیب زمینی ها خوب مغز پخت شوند و لایه آخر طلایی و برشته شود . بلافاصله بعد از پخت , غذا را سرو نمایید و مستقیما با همان ظرف سر میز بیاورید .

آشپز

5 1000
ارسال شده در 5 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • ژن ها آغازگر هر رابطه عاشقانه ای هستند!
  • یک ازدواج موفق و پایدار چه فاکتورهایی دارد
  • آش گشنیز و ماسک بابونه درمان جوش
  • جلب رضایت کارمندان یک مجموعه
  • اشتباهات رایج در مورد ضد آفتاب
  • نظر متخصصین تغذیه درباره روزه داری در تابستان
  • نوشیدن آب و این ویژگی های مفید
  • چه زمانی دندان شروع به پوسیده شدن میکند
  • محبوبترین ها

  • چهار بیماری شایعی که با معاینه وضعیت دهان خود رانشان می دهند
  • اضطراب کودک در دندانپزشکی را با این روش کاهش دهید
  • رابطه میان سلامت دندانها و سلامت بدن
  • چه سردردهایی از دندان درد نشات می گیرند و بالعکس
  • بررسی ناهنجاری از لحاظ دندانی
  • استرس عامل آسیب های ژنتیکی
  • بریج اف آر سی (FRC) چیست؟
  • بروز درد دندان با عصبی شدن
  • رپورتاژ

  • زیبایی در دندانپزشکی
  • لاغری و زیباسازی اندام دکتر شاهین بهجو
  • لیفت صورت با نخ روشی نوین برای جوانسازی پوست
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • جوان سازی و لیفت صورت بدون جراحی
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    کلینیک صدف

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x