440px-rainbow-trout-in-market
بهتر است در مصرف ماهی قزل آلا مراقبت بیشتری به خرج دهید این ماهی می تواند حاوی سرب و مواد سمی خطرناکی برای بدن مصرف کنندگان باشد و باعث بروز اختلالات زیادی در سلامتی آن ها شود عدم رعایت دقیق نکات بهداشتی توسط ماهیگیران، نگهداری در سردخانه با دمای کم و خرید و فروش ماهی های بیمار باعث بیمارشدن مصرف کنندگان خواهد شد .

از این پس اگر در رستوران هوس خوردن ماهی قزل آلا به سرتان زد حتماً قبل از سفارش غذا از سرآشپز یک سئوال بسیار ضروری را بپرسید تا در آینده دچار انواع بیماری های مرگبار نشوید.
ماهی قزل آلا یکی از محبوب ترین ماهی ها در دنیا است و اغلب افراد آن را به عنوان انتخاب یک غذای دریایی در رژیم غذایی هفتگی یا ماهانه خود قرار می دهند.
تحقیقات جدید نشان می دهد این ماهی خوش طعم می تواند حاوی مواد سمی بسیار خطرناکی باشد که در فرد بیماری هایی مانندسرطان, مسمومیت غذایی, اختلال در سیستم ایمنی بدن,بیش فعالی,بهره هوشی پایین, مشکلات غدد درون ریز و  انواع آلرژی را ایجاد کند.
شیوه پرورش ماهی قزل آلا در اکثر کشورهای دنیا و نگهداری آنها در استخرهای پرورشی که با مواد صنعتی تغذیه می شوند و استفاده از انواع کودها و آنتی بیوتیک ها، دانه سویا، روغن کانولا، آرد ذرت و مواد غذایی از این دست، باعث ایجاد سم در بدن ماهی می شود که ورود به زنجیره غذایی انسان ابتلا به انواع بیماری ها را در پی دارد.
استفاده از نوعی ماده رنگی به نام آستاگزانتین در استخرهای پرورش ماهی قزل آلا باعث خاکستری شدن رنگ بدن ماهی مانند انواع وحشی خود می شود که در طبیعت و رودخانه ها زندگی می کنند، این ماده برای مصرف توسط انسان ها بسیار خطرناک است ولی در برخی کشورها از این ماده برای همرنگ شدن ماهی های پرورشی و فریب دادن مشتریان استفاده می شود.
در ماهی های قزل آلای پرورشی به ویژه در کشورهای غربی انواع مواد سمی، امگا سه بسیار ناچیز، آنتی بیوتیک به میزان بالا در لایه های گوشت بدن ماهی و طعمی غیر طبیعی وجود دارد که توصیه می شود افراد تاحدامکان ماهی های طبیعی و غیر پرورشی مصرف کنند و در صورت استفاده از نوع پرورشی از سلامت ماهی و نوع تغذیه آن اطمینان کسب کنند.
ماهی منبع بسیار مغذی برای دریافت اسیدهای چرب امگاسه است که می تواند از ابتلای افراد به بیماری هایی چون سرطان، دیابت و نیز مشکلات قلبی عروقی جلوگیری کند.
مواردی چون نوع بسته بندی، برش قطعات ماهی و نگهداری تا قبل از خرید نیز در بروز بیماری در افراد مصرف کننده موثر است که عدم رعایت دقیق نکات بهداشتی توسط ماهیگیران، به ویژه ابزارهای آلوده ماهی گیری، نگهداری در سردخانه با دمای کم، خرید و فروش ماهی های بیمار و عدم توجه به مکان صید ماهی می تواند فرد خریدار را با مشکلات سلامتی مواجه کند.
همه ساله در دنیا تعداد زیادی از افراد در اثر مسمومیت با ماهی و یا بیماری های مزمن ناشی از جیوه یا آلودگی های موجود در بدن ماهی جان خود را از دست می دهند.
منبع:باشگاه خبرنگاران

ارسال شده در 5 مهر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • درگیری مکرر با عصبانیت و خشم
  • چگونه به تقویت متابولیسم کمک کنیم؟
  • گوش دادن مداوم به وسیله هندزفری و این عوارض
  • پیامدهای درس خواندن به صورت فشرده
  • علائم بالینی بیماری هپاتیت C
  • 5 نکته شگفت انگیز برای از بین بردن پلاک دندان
  • با آواکادو چه ماسک هایی می شود درست کرد
  • همه چیز درباره اصل یو وارونه
  • شناخت بهتر نامزد با این روش ها
  • مصرف شیشه شیر بعد از دوسالگی ممنوع است
  • زنان مهم و دوست داشتنی هستند
  • ماه رمضان بهترین فرصت برای استفاده از غذاهای سالم
  • حاملگی با وجود IUD
  • درمان به وسیله گریه کردن
  • پیشنهادهایی برای همراهی با افراد سالمند
  • محبوبترین ها

  • آرامش یافتن سالمندان
  • مراقبت های تغذیه ای در سنین بالا
  • ابتلا به بیماری های مختلف با افزایش سن
  • توصیه های روانشناسان برای ناامیدی سالمندان
  • افراد سالمند و این عارضه دوران پیری
  • خانم های سی تا 80 ساله بخوانند
  • اختلاف میان میانسالی و سالمندی
  • سالخوردگان و تحلیل رفتن تمایلات جنسی
  • تسکین درد مفاصل در سالمندان
  • تقویت نیروی جنسی در سالخوردگان
  • پیدایش مشکلات ذهنی با آپنه خواب
  • سنگ کلیه برای زنان میانسال
  • کمک روحی و روانی به سالمندان
  • آلزایمر و مراقبت های جدید در برابر آن
  • اهمیت عرق کردن برای بدن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است