نحوه تهیه برگر سبزیجات عکس برگر سبزیجات روش تهیه برگر سبزیجات برگر سبزیجات
آیا با روش تهیه برگر سبزیجات آشنایی دارید این غذای گیاهی فایده های زیادی برای سلامتی مصرف کنندگان به همراه دارد می خواهیم شما را در این مطلب با روش طبخ این برگر آشنا کنیم طعم این برگر بسیار لذیذ و دلپذیر است نان آن نیز با استفاده از آرد ذرت تهیه می شود همچنین لوبیا چشم بلبلی ماده اصلی برای تهیه این برگر است پس خود را با تهیه این برگر به وعده غذایی گیاهی دعوت می کنید .

اگر از مصرف گوشت قرمز خسته شده اید یا برای سلامتی بیشتر خود می خواهید از آن پرهیز نمایید، توصیه می کنیم برگر گیاهی که در این مطلب نحوه پخت آن را آموزش داده ایم را درست کرده و میل کنید. این برگر با لوبیا چشم بلبلی که سرشار از پروتئین است تهیه شده و ماده اصلی تشکیل دهنده نانش هم ذرت است.

مواد لازم:

  • برای برگر سبزیجات
  • دو قوطی کنسرو لوبیا چشم بلبلی
  • دو قاشق غذاخوری سس باربیکیو
  • یک قاشق غذاخوری نمک سیر
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک سوم پیمانه پودر سوخاری ساده
  • کلم کالی خرد شده (یا سبزیجات دیگر)
  • برای خمیر نان ذرت
  • نصف پیمانه آرد ذرت زرد
  • نصف پیمانه آرد کامل
  • دو قاشق غذاخوری شکر
  • سه چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • نصف پیمانه + دو قاشق غذاخوری شیر کم چرب
  • دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • یک عدد تخم مرغ بزرگ هم زده
  • یک چهارم پیمانه موسیر رنده شده
  • برای سس مایونز اسپایسی
  • نصف پیمانه سس مایونز
  • دو قاشق غذاخوری خردل
  • یک قاشق غذاخوری سس تند
  • نصف سیر رنده شده
وسایل موردنیاز:۱۲ عدد در شیشه مربا یا قالب دایره ای

طرز تهیه:1.  فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

2.  یک ورقه روغنی کف سینی فر بگذارید. قالب های دایره ای را روی آن بچینید.

3.  همه بخش های قالب یا درهای مربا را با روغن چرب کنید.

4.  در غذاساز دو قوطی لوبیا چشم بلبلی که آبکش کرده اید، سس باربیکیو، نمک سیر، تخم مرغ و پودر سوخاری را با یکدیگر مخلوط نمایید تا به صورت خمیر در بیایند.

5.  برای تهیه خمیر ذرت در یک کاسه بزرگ، آرد ذرت، آرد کامل، شکر، بیکینگ پودر، نمک، شیر، روغن گیاهی و موسیرهای رنده شده را به خوبی با یکدیگر مخلوط نمایید تا کاملا یکدست گردند.

6.  ۴ قالب را با مخلوط لوبیا پر کرده و سطح آنها را با پشت قاشق صاف کنید.

7.  ۸ قالب باقی مانده را با مخلوط خمیر ذرت پر کنید.

8.  مواد را چند دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید. سپس به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا طلایی شده و برگرها پخته شوند.

9.  در این فاصله، تمامی مواد لازم برای تهیه سس مایونز اسپایسی را با یکدیگر مخلوط کرده و در یخچال بگذارید.10. پس از خنک شدن نان ها، یک لایه نان، سس، سبزیجات، برگر و دوباره نان گذاشته و سرو نمایید.

برترینها

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 7 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • معرفی گیاه سنبل الطیب یا علف گربه
  • مقابله با فوبیای سوار شدن بر هواپیما
  • آیا از عوارض قرص ریسپریدون خبر دارید؟
  • آموزش تصویری بافت اریب
  • بررسی فواید باورنکردنی هندوانه
  • از روغن بابونه و روغن بنفشه غافل نشوید
  • عوارض بوسه بر صورت شیرخوار
  • میوه هایی که قند دارند را بشناسید
  • محبوبترین ها

  • اینطوری از بیماریهای کبد پیشگیری کنید
  • کاهو و یک دنیا خاصیت درمانی
  • از خواص شنبلیله چه می دانید
  • از میوه به جای دارو برای پوستتان استفاده کنید
  • کامکوات – پرتقال طلایی در خدمت سلامتی شما
  • کاهش کلسترول خون با استفاده از کیوی
  • این میوه صاف کننده خون است
  • 4 دلیل برای اینکه سبزی بخورید
  • رپورتاژ

  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است