dsc_0112

لیف حمام بسیار استفاده می شود برای شست و شوی بدن از آن استفاده می شود هرگز لیف حمام را به حالت خیس رها نکنید و آن را درون محیط حمام نگذارید آن را در معرض نور آفتاب قرار دهید تا از رشد باکتری ها و میکروب های مختلف بر روی آن پیشگیری کنید آن را پس از مدتی استفاده تعویض کنید و به ایین وسیله از بروز حساسیت و عفونت در بدنتان پیشگیری کنید لیف هر فرد باید جدا باشد از استفاده از لیف دیگران خودداری کنید و اصول بهداشتی برای استفاده از لیف را رعایت کنید .

چه حالی پیدا می‌کنید اگر به شما بگوییم آنچه مطمئن هستید پوستتان را نرم و تمیز می‌کند، در واقع زمین بازی میکروب‌ها محسوب می‌شود؟ متأسفانه باید گفت لیف حمام آن‌طور که به نظر می‌رسد، ناجی پاکیزگی‌تان نیست. علتش به خاطر سلول‌های مرده پوستی است که در گوشه‌ها و درزهای لیف بعد از آنکه آن را روی پوست خود مالیدید و کشیدید، گیر می‌کند. سپس، آن را در محیط حمام قرار می‌دهید که گرم و نمناک بوده و همین، زمینه را برای رشد باکتری، قارچ و کپک در لیف فراهم می‌آورد.
تحقیقات نشان می‌دهد که لیف‌ها، میزبان سطح گسترده‌ای از انواع باکتری‌ها بوده و رشد بیش از حد باکتری‌ها معمولا در نیمه‌شب رخ می‌دهد. اما صبر کنید، داستان زمانی بدتر می‌شود که شما لیفِ سرشار از میکروب را روی پوستی بکشید که تازه آن را با تیغ تمیز کرده‌اید، و همین باعث می‌شود تا باکتری‌ها فرصت آن را داشته باشند تا وارد بریدگی‌ها و توورفتگی‌های پوستی شده و زمینه برای بروز حساسیت و عفونت فراهم شود.
اگر نمی‌توانید بدون لیف زدن حمام کنید، راه‌هایی هست که هم‌چنان از آن استفاده کنید، تنها کافی‌ست که نکات لازم را بیشتر رعایت کنید. برای شروع سعی کنید هر از گاهی لیف‌تان را عوض کنید – اگر لیفتان از الیاف طبیعی است هر ۳ تا ۴ هفته و اگر الیاف پلاستیکی بوده هر دو ماه یکبار آن را عوض کنید. اگر دیدید که لیف‌تان بوی کهنگی و بدی می‌دهد یا متوجه شدید که رویش کپک زده بلافاصله آن را کنار بگذارید. برای آنکه مدت زمان بیشتری بتوانید از لیف‌تان استفاده کنید، آن را در حمام نگذارید چرا که حمام محیطی است که باعث تحریک رشد باکتری‌ها می‌شود. به‌جای آن بگذارید در جایی که چندان مرطوب نیست خشک شود مانند کنار یک پنجره باز. اگر لیف‌تان از جنس الیاف طبیعی بوده نه پلاستیکی، می‌توانید با شستشوی آن، مواد عفونی‌اش را از بین ببرید. توصیه می‌شود آن را هفته‌ای یک بار و به مدت پنج دقیقه در محلول آب ژاول رقیق‌شده قرار دهید.
منبع: الودکتر

ارسال شده در 8 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت

پیشنهاد سردبیر

  • فواید سوپ جو و گوجه فرنگی
  • مراقبت در برابر طاسی و کچلی
  • ماکارونی و زیتون سبز
  • راه چاره برای اختلال در خوابیدن بچه
  • رهایی از عادت به مکیدن انگشت با این روش ها
  • چرا مانیکور برای مبتلایان به بیماری دیابت زیان دارد؟
  • تاثیرات زیانبار دارو های آنتی بیوتیک مخصوص عفونت گوش
  • اصول و قوانین سرخ کردن را بدانید
  • کفش مناسب فصل های سرد چه ویژگی هایی دارد
  • افسردگی از دوران جنینی
  • علت وزوز گوش | کم خونی، تنبلی گوش و یا التهاب در سینوس ها
  • تغییرات در زندگی مردان با حضور فرد مونث در خانواده
  • خودشیفته ها و منزوی شدن
  • وضعیت حجاب پرستاران بازرسی میشود
  • اک مک پیاز و گوجه فرنگی خشک
  • محبوبترین ها

  • تخم مرغ و گوجه فرنگی داخل فر
  • چگونه در تابه نان را ترد کنیم
  • سوفله با عطر و طعم سبزیجات
  • اسموتی موز و قهوه افزایش دهنده انرژی
  • طبخ پلو مرغ به روش جدید
  • درخشش آشپزهای ایرانی در طبخ برنج
  • سالاد ریحان و فلفل
  • جیز بیز و این همه خواص
  • آموزش اصول آشپزی
  • مانتی خانگی
  • بیندی ماهی نوعی غذای ترکیه
  • پیده پنیر با خمیر میلفوی
  • بیندی کدو همراه با کوفته – غذای ترکیه
  • دسری شبیه رشته خطایی
  • بورک کدو حلوایی ( آموزش تصویری)
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است