دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت

مصرف دانه‌های انار فایده های مصرف انار خواص انار انار ارزش تغذیه ای انار

انار در این فصل از سال به وفور یافت می شود می توانید برای رفع  بوی بد دهان و زردی دندان هایتان از انار استفاده کنید بیماران قلبی نیز برای  بهبود تپش قلب می توانند از این میوه استفاده کنند  نرم کردن حنجره و بهبود صدا و رفع گرفتگی نیز انار گزینه خوبی است همچنین خانم های باردار نیز برای رفع ویار زنان باردار می توانند از این میوه کمک بگیرند توصیه می کنیم این میوه را با پیه آن مصرف کنند تا از ویژگی های درمانی آن بهره مند شوید .

 به گفته یک متخصص فیزیولوژی، انار ملس و شیرین خواص زیادی دارند و خوردن دانه ها یا گرفتن آب انار با پیه آن بر خاصیت درمانی اش می افزاید و می تواند به فرایند هضم غذا کمک کرده و زیادی صفرا، غلظت خون و حرارت و تپش قلب در گرم مزاجان را مهار کند.

دکتر سید مهدی میرغضنفری افزود: پیه انار، همان قسمت‌های سفید لابلای دانه‌های انار است که چون قابض و گس است مصرف آن به همراه آب یا دانه های انار ، باعث جمع و محکم شدن پرزها و چین‌ معده و روده شده و با تقویت عضلات مخاطی، به فرآیند هضم غذای خورده شده کمک می کند. همچنین برای مبتلایان به التهابات معده (گاستریت) یا روده(کولیت) که ممکن است با زخم و خونریزی همراه باشد یا برای بند آوردن خونریزی زیاده از حد قاعدگی خانم ها  مفید است. ضمن اینکه می تواند از بوی بد دهان و زردی دندان ها بکاهد.

به توصیه وی، آشامیدن آب انار ملسی که با پیه آن گرفته باشند برای دفع صفرای اضافه در بدن که می‌تواند با علائم زردی و خارش پوست ظاهر شود مفید است.

این متخصص طب سنتی، اناری که کاملا رسیده و شیرین یا ملس(ترش و شیرین) باشد و دانه‌های آن درشت و هسته وسط دانه کوچک و نرم باشد را بهترین نوع انار معرفی کرد و با اشاره به اینکه مزاج انار ملس، سرد و تر است گفت: در برخی افراد به خصوص سرد مزاجان، انار می‌تواند باعث ایجاد نفخ شود که این خاصیت درگرم مزاجان منجر به تقویت حالت نعوظ در آلت تناسلی می‌شود و در افراد گرم ‌مزاجی که دچار غلظت و پر فشاری خون هستند و جوش و دمل‌های پوستی زیادی می زنند و همواره احساس گرمی و حرارت در بدن و پاها احساس می کنند بسیار مفید است.

این عضو هیئت علمی دانشگاه، با اشاره به اینکه مصرف انار برای بهبود تپش قلب توصیه شده است افزود: یکی از مهمترین علل تپش قلب، افزایش حرارت یا صفرا، چه در کل بدن و چه در قلب است که انار آن را مهار می کند.

به گفته این کارشناس طب اسلامی، قلب گرم ترین عضو بدن است و خنکی جات معتدل مثل انار مخصوصا در گرم مزاجان می تواند برای بهبود عملکرد قلب بسیار مفید واقع شود، ضمن اینکه رب انار برای رفع ویار زنان باردار مفید است و آب آن به سرعت تب را فرو می نشاند و می توان آن را به آبی که قرار است به صورت پاشویه و بدنشویه استفاده شود افزود.

دکتر میرغضنفری، با اشاره به اینکه همه قسمت های انار برای استعمال موضعی نیز قابل استفاده است گفت: می‌توان پس از مصرف دانه‌های انار، هرچه باقی ‌ماند، شامل پوست سفت بیرونی، پرده‌ها و پیه وسط دانه ها را در سایه خشک کرد و در کیسه پارچه‌ای در یخچال نگهداری کرد که داروی قابض بسیار خوبی برای استفاده موضعی است.

به گفته این پزشک، مبتلایان به بواسیر، شقاق، افرادی که فشار بیش از حد یبوست و زایمان را تحمل کرده اند یا ترشحات زیاد زنانه دارند می توانند پوست و پیه انار را بجوشانند و صاف کرده و در محلول آن بنشینند. همچنین استفاده از این محلول به صورت دهان‌شویه می‌تواند برای کسانی که دچار زخم و التهاب لثه و آفت ناشی از گرمی می شوند مفید است.

این عضو هیئت علمی دانشگاه ضمن اشاره به اینکه انار ترش برای افراد با مزاج سرد باید با احتیاط مصرف شود اظهار کرد: آب انار ترش برای سیستم ریوی و مغزی خیلی خوب نیست و ممکن است به دلیل قابض بودن و تنگ کردن مجاری هوایی باعث تشدید سرفه و تنگی نفس شود. اما انار شیرین مخصوصا به صورت شربت و رب برای نرم کردن حنجره و بهبود صدا و رفع گرفتگی آن خوب است.

سلامت آنلاین

5 1000
ارسال شده در 8 مهر 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • درمان یبوست با مصرف رب آلو و آلوچه
  • مطالعاتی در زمینه سقط جنین
  • تخم مرغ و آلوده کردن محیط یخچال
  • بهبود کمر درد با انجام این نرمش های ساده
  • نوشیدنی های پرخاصیت برای پوست
  • انواع کلسترول ها و تاثیرات مختلف آن ها
  • رفع مشکلات پوست با این درمان های خانگی-قسمت اول
  • کدگذاری ویروس سرماخوردگی
  • محبوبترین ها

  • درباره فلج بل در اطفال چه می دانید
  • مقابله با کیست های کلیه
  • چه میدانید درباره برجستگی غیرمعمول مفصل شست پا
  • علائم و درمان بیماری هموروئيد یا بواسیر
  • دلایل عدم تحمل سرما چیست؟
  • کمبود خواب می تواند بر حافظه شما تاثیرگذار باشد
  • این علائم از نارسایی های کبد خبر میدهند
  • مبتلایان به فشار خون و مراقبت های ضروری در منزل
  • رپورتاژ

  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • ارائه خدمات ارتودنسی با استفاده از روش های نوین و پیشرفته
  • آسیب های دندان از آنچه فکر می‌ کنید به شما نزدیک ‌تر است!
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x