کوفته مرغ طرز تهیه پوره نخود فرنگی دستور پخت کوفته مرغ پوره نخود فرنگی
همه ی ما به عنوان یک خانم خانه دار دوست داریم کدبانویی خودمان را با چیدن سفره ای رنگین ثابت کنیم ولی بعضی از ما به علت کم تجربگی نمیدانیم چه غذایی بپزیم که علی رغم سادگی، بسیار خوشمزه و پرفایده باشد. پوره نخود فرنگی بسیار رنگ زیبایی دارد؛ از طرفی همه ی ما کوفته مرغ دوست داریم و با طعم آن آشنا هستیم. پس چه بهتر که خوراک پوره نخود فرنگی را کنار کوفته مرغ سرو کنیم و از ترکیب رنگ و مزه و بوی آن لذت ببریم.

مواد لازم پوره:

  • ۳     عدد  سیب زمینی  پخته
  • ۱     لیوان   نخود فرنگی  پخته
  • ۲    حبه  سیر
  • ۲    قاشق  غذاخوری  روغن زیتون
  • ۳   ساقه   نعناع  تازه
  • ۱    قاشق  غذاخوری  آب لیمو
  • نمک،  فلفل

مواد لازم جهت تهیه کوفته مرغ:

  • ۱    عدد  سینه  مرغ
  • ۲   عدد  ران مرغ
  • ۱   پیاز
  • ۲  حبه  سیر
  • ۲  قاشق  غذاخوری  آرد  سوخاری
  • یک  سوم  استکان  جعفری  خرد شده
  • دو قاشق  چایخوری  ادویه  کاری
  • ۱  قاشق  مربا  خوری  پودر  فلفل  قرمز  شیرین

مواد  لازم  رویه:

  • ۷  الی  ۸  ورق  بیکن
  • ۱  عدد  پیاز
  • ۲  قاشق  غذاخوری  روغن  زیتون
  • نمک،  فلفل
طرز تهیه:
1. تمامی  مواد  پوره نخود فرنگی   را  که  شامل سیب  زمینی،   نخود فرنگی،  سیر،  نعناع،  آبلیمو، روغن  زیتون،  نمک،  فلفل  است  را  در غذا ساز  ریخته  آنقدر مخلوط  کنید  تا  پوره ای  یکدست و کاملا نرم  بدست آید.
2. پوره  را  به  ظرف  دیگری  منتقل  کرده،  ظرف  غذا ساز  را  شسته  خشک  کنید.
3. مواد کوفته  را  که  شامل  سینه مرغ،  ران  از  استخوان جدا کرده مرغ،  پیاز  پوسته  گرفته،  سیر،  آرد سوخاری،  جعفری خرد شده،  ادویه کاری،  نمک  و فلفل میشد  را  در  غذا ساز  ریخته   آنقدر  بزنید  تا  شبیه  همان  پوره  شود نکته اساسی  در تهیه کوفته  مرغ  زیاد مخلوط  شدنش  است(من  همیشه در کوفته مرغ نصف قاشق مربا خوری  پودر مغز هل، یک چهارم قاشق چایخوری  فلفل یک پنجم قاشق مربا خوری دارچین،  کمی زنجبیل  تازه رنده شده، سیر،   پیاز  و  روغن مایع به اندازه دو قاشق غذاخوری سر پر می ریزم شخصا از ادویه کاری استفاده نمیکنم چون بویش را در خوراک ها نمیپسندم  و  کوفته ها  را  همراه  ماکارونی سرو میکنم طعمش خیلی خوب میشود)
4. به اندازه گروه  از  مخلوط  مرغ برداشته در  روغن  داغ  آفتاب گردان  سرخ  کنید.
5. سپس کوفته های سرخ  شده  را  روی  حوله  کاغذی  قرار  دهید تا روغن اضافه اش کشیده شود.
6. پیاز  را  باریک بلند خرد کنید(ژولین)  و در  مخلوط  روغن مایع و روغن زیتون  سرخ  کنید.  وقتی  طلایی  شده  به  آن  بیکن خرد شده  افزوده  تا طلایی  شدن  بیکن  ها   را  به سرخ کردن  ادامه دهید
7. به  مخلوط  پیاز  و بیکن  نمک و فلفل  افزوده ظرف  را  از  روی  حرارت  بردارید.
8. ظرف  مناسبی  آماده  کرده  کف ظرف  را  با  پوره بپوشانید.   رویش  کوفته ها  را  چیده  روی  کوفته ها  از  مخلوط  پیاز  و بیکن  قرار دهید.
*در ضمن، می توانید به جای مرغ از گوشت قرمز و یا گوشت بوقلمون استفاده کنید.
منبع: برترینها

ارسال شده در 7 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • آش در ظرفی از نان
  • استفاده از دخانیات علت عمده بروز بیماریهای قلبی
  • پدر چاق صاحب نوزاد كوچك اندام خواهد شد
  • 4 کلید طلایی برای درمان و مقابله با بثورات پوشک
  • روغن های گیاهی و مشکلات مهم درباره آن
  • مراقب SIDS باشید
  • آب کردن چربی های شکم و پهلو
  • توصیه های مهم برای زایمان زودتر از موعد
  • محبوبترین ها

  • درگیری همیشگی خانم های باردار با مشکل ویار
  • برای تشخیص بارداری از چه نوع تست هایی استفاده می کنید؟
  • چگونه نوزاد خود را قبل از تولد ببینید؟!
  • درمان نازایی زوجین با کنترل هورمون کورتیزول
  • نیاز به انرژی در دوران شیردهی
  • سوء هاضمه در بارداری چه علائم و نشانه هایی دارد؟
  • سونوگرافی های مختلف برای تشخیص ناهنجاری جنین
  • نکات مهمی که باید درباره زایمان واژنی و سزارین بدانید
  • رپورتاژ

  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • لیفتینگ با نخ
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • الو دکتر

    لاغر شو
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است