کوفته مرغ طرز تهیه پوره نخود فرنگی دستور پخت کوفته مرغ پوره نخود فرنگی
همه ی ما به عنوان یک خانم خانه دار دوست داریم کدبانویی خودمان را با چیدن سفره ای رنگین ثابت کنیم ولی بعضی از ما به علت کم تجربگی نمیدانیم چه غذایی بپزیم که علی رغم سادگی، بسیار خوشمزه و پرفایده باشد. پوره نخود فرنگی بسیار رنگ زیبایی دارد؛ از طرفی همه ی ما کوفته مرغ دوست داریم و با طعم آن آشنا هستیم. پس چه بهتر که خوراک پوره نخود فرنگی را کنار کوفته مرغ سرو کنیم و از ترکیب رنگ و مزه و بوی آن لذت ببریم.

مواد لازم پوره:

  • ۳     عدد  سیب زمینی  پخته
  • ۱     لیوان   نخود فرنگی  پخته
  • ۲    حبه  سیر
  • ۲    قاشق  غذاخوری  روغن زیتون
  • ۳   ساقه   نعناع  تازه
  • ۱    قاشق  غذاخوری  آب لیمو
  • نمک،  فلفل

مواد لازم جهت تهیه کوفته مرغ:

  • ۱    عدد  سینه  مرغ
  • ۲   عدد  ران مرغ
  • ۱   پیاز
  • ۲  حبه  سیر
  • ۲  قاشق  غذاخوری  آرد  سوخاری
  • یک  سوم  استکان  جعفری  خرد شده
  • دو قاشق  چایخوری  ادویه  کاری
  • ۱  قاشق  مربا  خوری  پودر  فلفل  قرمز  شیرین

مواد  لازم  رویه:

  • ۷  الی  ۸  ورق  بیکن
  • ۱  عدد  پیاز
  • ۲  قاشق  غذاخوری  روغن  زیتون
  • نمک،  فلفل
طرز تهیه:
1. تمامی  مواد  پوره نخود فرنگی   را  که  شامل سیب  زمینی،   نخود فرنگی،  سیر،  نعناع،  آبلیمو، روغن  زیتون،  نمک،  فلفل  است  را  در غذا ساز  ریخته  آنقدر مخلوط  کنید  تا  پوره ای  یکدست و کاملا نرم  بدست آید.
2. پوره  را  به  ظرف  دیگری  منتقل  کرده،  ظرف  غذا ساز  را  شسته  خشک  کنید.
3. مواد کوفته  را  که  شامل  سینه مرغ،  ران  از  استخوان جدا کرده مرغ،  پیاز  پوسته  گرفته،  سیر،  آرد سوخاری،  جعفری خرد شده،  ادویه کاری،  نمک  و فلفل میشد  را  در  غذا ساز  ریخته   آنقدر  بزنید  تا  شبیه  همان  پوره  شود نکته اساسی  در تهیه کوفته  مرغ  زیاد مخلوط  شدنش  است(من  همیشه در کوفته مرغ نصف قاشق مربا خوری  پودر مغز هل، یک چهارم قاشق چایخوری  فلفل یک پنجم قاشق مربا خوری دارچین،  کمی زنجبیل  تازه رنده شده، سیر،   پیاز  و  روغن مایع به اندازه دو قاشق غذاخوری سر پر می ریزم شخصا از ادویه کاری استفاده نمیکنم چون بویش را در خوراک ها نمیپسندم  و  کوفته ها  را  همراه  ماکارونی سرو میکنم طعمش خیلی خوب میشود)
4. به اندازه گروه  از  مخلوط  مرغ برداشته در  روغن  داغ  آفتاب گردان  سرخ  کنید.
5. سپس کوفته های سرخ  شده  را  روی  حوله  کاغذی  قرار  دهید تا روغن اضافه اش کشیده شود.
6. پیاز  را  باریک بلند خرد کنید(ژولین)  و در  مخلوط  روغن مایع و روغن زیتون  سرخ  کنید.  وقتی  طلایی  شده  به  آن  بیکن خرد شده  افزوده  تا طلایی  شدن  بیکن  ها   را  به سرخ کردن  ادامه دهید
7. به  مخلوط  پیاز  و بیکن  نمک و فلفل  افزوده ظرف  را  از  روی  حرارت  بردارید.
8. ظرف  مناسبی  آماده  کرده  کف ظرف  را  با  پوره بپوشانید.   رویش  کوفته ها  را  چیده  روی  کوفته ها  از  مخلوط  پیاز  و بیکن  قرار دهید.
*در ضمن، می توانید به جای مرغ از گوشت قرمز و یا گوشت بوقلمون استفاده کنید.
منبع: برترینها

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 7 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • برای عضله‌ سازی و چربی‌ سوزی این توصیه هارا بخوانید بخش 1
  • بیماری های قلبی با تب روماتیسمی
  • بیماری های مختلف زبان
  • ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز در دوران نوجوانی
  • گزارش تصویری جهت آشنایی بیشتر با کلم
  • مضرات استفاده از چیپس و پفک برای کودک
  • مطالبی جالب پیرامون ناتوان کننده ترین بیماری روانی
  • نمک با امراض خود ایمنی چه ارتباطی دارد؟
  • محبوبترین ها

  • آیا داروهای کاهنده کلسترول برای بیماران دیابتی زیان دارد؟
  • پس از حجامت، خون ندهید
  • سرطان را اینگونه به خانه تان راه می دهید!
  • رژیم سیب و دارچین
  • بررسی اخلاط چهارگانه از نظر طب سنتی
  • چرا دچار آروغ می شویم
  • چکارکنیم که قلبمان مریض نشود
  • تاثیر داروهای ضد بارداری بر عدم باروری زوجین
  • رپورتاژ

  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • الو دکتر

    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است