دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
غذاهای هندی غذاهای خوشمزه غذاهای پر ادویه غذاهای اسپایسی غذا برای کودکان
شاید خانواده ی شما از تکرار غذاهایی نظیر قرمه سبزی و مرغ و … خسته شده باشند و دلشان بخواهد شامی متفاوت بخورند. معمولا کودکان هر غذایی را نمیخورند و از وعده های تکراری زود خسته میشوند. ولی گوشت قرمز برای کودکان بسیار مفید و لازم است، عدس هم به عنوان ماده غذایی سرشار از آهن باید در دستور غذایی تان قرار بگیرد. در این مطلب طرز تهیه نوعی غذا با گوشت و عدس را به شما آموزش داده ایم که با ادویه های مختلف فوق العاده خوش طعم شده است.

مواد لازم:
  • 200 گرم گوشت گوسفندی
  • 8 تا 10 ق س  عدس
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • 4 حبه سیر خرد شده
  • 1 ق چ پودر زنجبیل
  • 1 ق چ زیره سبز
  • 1 ق س آرد گندم
  • 4 ق س روغن
  • نمک به میزان لازم
  • 2 ق چ پودر فلفل قرمز
  • 2 /1  ق چ زردچوبه
  • پودر کاری به میزان دلخواه
  • گشنیز برای تزیین
  • 2 پیمانه آب
روش تهیه:
1. ابتدا قابلمه را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید. سپس عدس را درون آن بریزید تا به آرامی بپزد.  مدت پخت بستگی به نوع عدس دارد. تکه‌های گوشت را هم جداگانه در یک زودپز بپزید و کنار بگذارید.
2. در یک تابه گود 2 قاشق سوپخوری روغن ریخته، روی حرارت متوسط قرار دهید. دانه‌های زیره سبز را درون روغن بریزید تا طلایی و معطر شود.
3. سیر خرد شده را با پیاز، زردچوبه، زنجبیل و فلفل قرمز به زیره اضافه کنید و به خوبی با یک قاشق چوبی آنها را هم بزنید.  سپس آرد را کم‌کم به آن اضافه کنید تا به رنگ قهوه‌ای روشن در بیاید و بوی خوشی را در فضای آشپزخانه‌تان راه بیندازد. حالا زمان مناسب برای ریختن آب و پودر کاری است. اجازه دهید تا آب به جوش آید سپس زیر شعله را کم کنید تا مواد غلیظ شود.
4. در این مرحله عدس پخته شده را به مواد اضافه کرده و به مدت 20 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید. کاری با شعله کم طعم و بوی بهتری به خود می‌گیرد.
5. در نهایت گوشت را به مواد درون تابه افزوده، نمک را هم بریزید، بگذارید غذا جا بیفتد و در آخر با گشنیز آن را تزیین کنید.
منبع: برترینها
5 1000
ارسال شده در 7 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x