lentils_brown
شاید خانواده ی شما از تکرار غذاهایی نظیر قرمه سبزی و مرغ و … خسته شده باشند و دلشان بخواهد شامی متفاوت بخورند. معمولا کودکان هر غذایی را نمیخورند و از وعده های تکراری زود خسته میشوند. ولی گوشت قرمز برای کودکان بسیار مفید و لازم است، عدس هم به عنوان ماده غذایی سرشار از آهن باید در دستور غذایی تان قرار بگیرد. در این مطلب طرز تهیه نوعی غذا با گوشت و عدس را به شما آموزش داده ایم که با ادویه های مختلف فوق العاده خوش طعم شده است.

مواد لازم:
  • 200 گرم گوشت گوسفندی
  • 8 تا 10 ق س  عدس
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • 4 حبه سیر خرد شده
  • 1 ق چ پودر زنجبیل
  • 1 ق چ زیره سبز
  • 1 ق س آرد گندم
  • 4 ق س روغن
  • نمک به میزان لازم
  • 2 ق چ پودر فلفل قرمز
  • 2 /1  ق چ زردچوبه
  • پودر کاری به میزان دلخواه
  • گشنیز برای تزیین
  • 2 پیمانه آب
روش تهیه:
1. ابتدا قابلمه را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید. سپس عدس را درون آن بریزید تا به آرامی بپزد.  مدت پخت بستگی به نوع عدس دارد. تکه‌های گوشت را هم جداگانه در یک زودپز بپزید و کنار بگذارید.
2. در یک تابه گود 2 قاشق سوپخوری روغن ریخته، روی حرارت متوسط قرار دهید. دانه‌های زیره سبز را درون روغن بریزید تا طلایی و معطر شود.
3. سیر خرد شده را با پیاز، زردچوبه، زنجبیل و فلفل قرمز به زیره اضافه کنید و به خوبی با یک قاشق چوبی آنها را هم بزنید.  سپس آرد را کم‌کم به آن اضافه کنید تا به رنگ قهوه‌ای روشن در بیاید و بوی خوشی را در فضای آشپزخانه‌تان راه بیندازد. حالا زمان مناسب برای ریختن آب و پودر کاری است. اجازه دهید تا آب به جوش آید سپس زیر شعله را کم کنید تا مواد غلیظ شود.
4. در این مرحله عدس پخته شده را به مواد اضافه کرده و به مدت 20 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید. کاری با شعله کم طعم و بوی بهتری به خود می‌گیرد.
5. در نهایت گوشت را به مواد درون تابه افزوده، نمک را هم بریزید، بگذارید غذا جا بیفتد و در آخر با گشنیز آن را تزیین کنید.
منبع: برترینها

ارسال شده در 7 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • فرسودگی شغلی چگونه پدید می آید؟
  • راه حل مناسب برای حس خود کم بینی
  • تاثیرگذار بودن کرم های ضد سلولیت،درست یا غلط؟
  • چگونه امگا 3 دریافت کنم؟
  • برای تناسب اندام در پاییز این ده مورد را بدانید
  • اطلاعاتی راجع به عصب کشی دندان
  • چگونه زندگی خود را کیفیت ببخشیم
  • مضرات غذا خوردن در زمان عصبانیت
  • راه های پیشگیری از کاهش توده عضله یا سارکوپنیا
  • کونژنکتیویت (التهاب ملتحمه چشم) Conjunctivities
  • خطرات هورمون درمانی را با ورزش کاهش دهید
  • اهمیت تشخیص به موقع بارداری پوچ
  • عوارض چای سبز برای نازایی
  • چرت طولانی و این عوارض
  • چگونه میکروب در اب استخر منتقل و باعث بیمارتان می‌شود؟
  • محبوبترین ها

  • روش های تشخيص و درمان سندرم سروتونين
  • آشنایی با بیماری واریس و چگونگی جلوگیری از آن
  • درباره معالجه پريكارديال افيوژن بیشتر بدانیم
  • لوپوس و علائم بروز آن
  • علائم و علل گردش خون ضعیف
  • نشانه های بیماری لایم
  • بزرگی خوش خیم پروستات یا BPH
  • ترفندهای آسان برای رفع تب
  • درباره نوروپاتی فشاری چه میدانید؟
  • امراضی که در نتیجه “گلودرد” بوجود می آیند
  • درمان سلولیت با استفاده از ماساژ
  • خال پوستی و خطرات ناشی از آن
  • بیماری مزمن که با سیگار کشیدن شدت می یابد
  • مقابله و درمان به موقع زخم معده
  • ابتلا به بیماری های ستون فقرات در چه افرادی شایع تر است
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است