pakoras

پاکورا از آن غذاهای مخصوص است که شما با درست کردن آن میتوانید محض تنوع سفره را به آتش بکشید؛ و اگر در اطرافتان کسی هست که عاشق غذاهای تند و آتشی میباشد او را هم دعوت کنید. پاکورا غذایی لذیذ و مفید است و انواع مختلفی دارد ، که از بین آن ها میتوان به پاکورا مرغ و هم پاکورا پیاز اشاره کرد که در این مطلب پاکورا پیاز مد نظر ما میباشد. این غذا به شدت ساده درست میشود و مشابه فست فود است. در ادامه به شما خواهیم گفت که چگونه پاکورا بپزید. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد سفید: یک چهارم پیمانه

آرد نخود: سه چهارم پیمانه

بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

نمک :به میزان لازم

زردچوبه: یک دوم قاشق چایخوری

آب :80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)

پیاز ریز خرد کرده : 2 عدد درشت

فلفل سبز تند، ریز خرد کرده: 1 عدد

گشنیز ریز خرد کرده: 30 گرم

شوید ریز خرد کرده 30 گرم

تره فرنگی ریز خرد کرده: یک چهارم پیمانه

 

روغن مخصوص سرخکردن: به میزان لازم

  • برای: 5
  • زمـان: 45 دقیقه تا یک ساعت
  • روش: آسان

آشپزی :

.آرد سفید، آرد نخود، بیکینگ‌پودر، نمک، زردچوبه و آب را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه پیاز، فلفل سبز، گشنیز، شوید و تره‌فرنگی را بیفزائید

.حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس هربار به میزان یک گردو از مواد فراهم کرده برداشته در دست شکل دهید و در روغن داغ سرخ کنید

.پاکورا را به صورت گرم با سس فلفل یا سس گوجه‌فرنگی میل کنید

منبع: آشپزی