کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو

طرز تهیه پاکورا پاکورا پیاز پاکورا انواع پاکورا

پاکورا از آن غذاهای مخصوص است که شما با درست کردن آن میتوانید محض تنوع سفره را به آتش بکشید؛ و اگر در اطرافتان کسی هست که عاشق غذاهای تند و آتشی میباشد او را هم دعوت کنید. پاکورا غذایی لذیذ و مفید است و انواع مختلفی دارد ، که از بین آن ها میتوان به پاکورا مرغ و هم پاکورا پیاز اشاره کرد که در این مطلب پاکورا پیاز مد نظر ما میباشد. این غذا به شدت ساده درست میشود و مشابه فست فود است. در ادامه به شما خواهیم گفت که چگونه پاکورا بپزید. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد سفید: یک چهارم پیمانه

آرد نخود: سه چهارم پیمانه

بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

نمک :به میزان لازم

زردچوبه: یک دوم قاشق چایخوری

آب :80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)

پیاز ریز خرد کرده : 2 عدد درشت

فلفل سبز تند، ریز خرد کرده: 1 عدد

گشنیز ریز خرد کرده: 30 گرم

شوید ریز خرد کرده 30 گرم

تره فرنگی ریز خرد کرده: یک چهارم پیمانه

 

روغن مخصوص سرخکردن: به میزان لازم

  • برای: 5
  • زمـان: 45 دقیقه تا یک ساعت
  • روش: آسان

آشپزی :

.آرد سفید، آرد نخود، بیکینگ‌پودر، نمک، زردچوبه و آب را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه پیاز، فلفل سبز، گشنیز، شوید و تره‌فرنگی را بیفزائید

.حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس هربار به میزان یک گردو از مواد فراهم کرده برداشته در دست شکل دهید و در روغن داغ سرخ کنید

.پاکورا را به صورت گرم با سس فلفل یا سس گوجه‌فرنگی میل کنید

منبع: آشپزی

5 1000
ارسال شده در 6 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x