دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
درمان انواع آلرژی درمان آلرژی‌های فصلی تقویت سیستم ایمنی آلرژی‌های فصلی درمان آلرژی‌های فصلی آلرژی‌های فصلی
موادغذایی آلرژی زا چگونه بر بدن تاثیرات منفی میگذارند در این فصل بهتر است از مصرف این قبیل مواد غذایی پرهیز کنید لاکتوز موجود در شیر، گلوتن(ترکیبات پروتئینی گندم) و غذاهای دریایی مانند ماهی و میگو باعث بروز آلرژی و حساسیت در بدنتان خواهند شد آلرژی فصلی را با خوردن این مواد غذایی به سمت خود نکشانید پرهیزات مهم در این فصل را جدی بگیرید تا دچار بیماریهای مختلف نشوید.

با قرار گرفتن در فصل پاییز، بسیاری از افراد دچار آلرژی فصلی یا تشدید علائم مربوط به آن می‌‌شوند که رژیم غذایی، می‌تواندتاثیر فراوانی بر کنترل و پیشگیری از بروز این علائم داشته باشد.

 

محمدرضا وفا متخصص تغذیه و استاد دانشکده‌ بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره کنترل و پیشگیری از بروز علائم آلرژی فصلی اظهار داشت: آلرژی نوعی واکنش دستگاه سیستم ایمنی بدن است که در مرحله اول باید علت اصلی بروز این نوع آلرژی‌ها را در بدن شناسایی کرد.
وی افزود: گاهی سوءتغذیه، کمبود ویتامین‌ها و املاح موجود در بدن افراد سبب تضعیف سیستم ایمنی بدن و تشدید بروز علائم آلرژیک از جمله آلرژی فصلی می‌شود که در این صورت لازم است  سوء تغذیه‌ی آنها برطرف شود‌.
این متخصص تغذیه در مورد مواد غذایی که سبب تشدید آلرژی در افراد می‌شوند، گفت: افرادی که دچار آلرژی‌های فصلی می‌باشند، باید از مواد غذایی که سبب تحریک واکنش‌های آلرژیک در آنها می‌شوند، پرهیز کنند.
وی تصریح کرد: افرادی که دچار آلرژی‌های فصلی هستند باید از مصرف برخی مواد غذایی همچون ادویه‌ها و افزودنی‌های غذایی که عطر و طعم تندی دارند یا سبزی‌هایی مانند بادمجان، گوجه فرنگی، باقلا و نیز انواع شکلات‌ها خودداری کنند.
وفا با اشاره به مواد غذایی که با ایجاد مشکلات گوارشی و داخلی سبب تضعیف سیستم ایمنی بدن می‌شوند، بیان کرد: گاهی مصرف برخی مواد غذایی، از جمله، لاکتوز موجود در شیر، گلوتن(ترکیبات پروتئینی گندم) و غذاهای دریایی مانند ماهی و میگو سبب ایجاد مشکلات گوارشی و به دنبال آن تضعیف سیستم ایمنی بدن افراد و در نتیجه تشدید واکنش‌های آلرژیک می‌شود که لازم است از مصرف آنها خودداری شود.
باشگاه خبرنگاران جوان؛
5 1000
ارسال شده در 7 مهر 1395 توسط با موضوع پزشکی

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x