to-encourage-children-to-study-what-i-need-to-observe1

برای بهتر درس خواندن کودکتان چه راه حل هایی به کمک شما خواهند آمد اطفال تنبل را چگونه می توانیم به درس و تحصیل تشویق کنیم و آن ها را در مسیر درس خواندن قرار دهیم عدم انگیزه، بی مسئولیتی، افسردگی و نداشتن رغبت به درس خواندن در خردسالان چگونه برطرف خواهند شد بهتر است در مواجهه با این موارد صبر پیشه کنید و از جر و بحث با فرزندتان بپرهیزید .

برخی از دانش آموزان در مدرسه مدام نمره‌های نامطلوب می‌گیرند و والدین خود را بسیار ناراحت می‌کنند. در این مقاله راه‌هایی برای بهتر درس خواندن ارائه می‌نماییم.

چیزی که بیش از هر مورد دیگر والدین را آزار می دهد این است که برخی از دانش آموزان با وجود توانایی بالا، هوش زیاد و استعداد فراوان، نمرات پایینی کسب می کنند.

والدین این کودکان، نسبت به وضعیت تحصیلی فرزندان شان به شدت نگران می شوند و آینده حرفه ای آنها را در معرض خطر جدی می بینند و وقتی شاهد عدم انگیزه، بی مسئولیتی، افسردگی و نداشتن رغبت به درس خواندن را در کودکان خود می بینند، ناراحت و عصبانی می شوند.

به همین دلیل، بیشتر مواقع تمام تلاش شان را به کار گرفته و از هر راهی وارد می شوند تا انگیزه لازم برای درس خواندن در فرزندان شان ایجاد کنند.

اما معمولا نه تنها هیچ چیز خوب پیش نمی رود، بلکه وضعیت وخیم تر هم می شود. در این مقاله در این خصوص توضیحات و راه حل هایی ارائه شده است که می توانند موثر واقع شوند.

 

کودکان بی انگیزه و تنبل

هیچ یک از والدین نمی توانند توجه ای به زندگی تحصیلی فرزندان خود نداشته باشند، زیرا رفاه آینده آنها تا حد زیادی به تحصیل شان بستگی خواهد داشت.

ما وقتی می بینیم که کودکان به جای اهمیت دادن به تحصیل مدام به فکر بازی، ارتباط با دوستان، استفاده از شبکه های اجتماعی، گوش دادن به موسیقی، تماشای فیلم، خرید لباس های نو و یا ورزش هستند، ناراحت و عصبانی می شویم.

کودکان معمولا بی انگیزه نیستند اما در مواردی که خودشان دوست دارند، انگیزه به خرج می دهند. آنها در برابر درس خواندن بی انگیزه و تنبل هستند اما هنگام بازی، پر از انرژی می شوند.

 

در اینجا چیزی که مسلم است، این است که هرقدر به فرزندتان فشار بیاورید که درس بخواند، نتیجه عکس خواهید گرفت. زیرا او درس خواندن را کاری کسل کننده و ملال آور می داند.

کودک تان باید خودش به اهمیت تحصیل و موفقیت در مدرسه پی ببرد. گاهی اوقات مواردی از قبیل بیماری های ذهنی و جسمی، اختلالات یادگیری و رفتاری و یا مشکلات خانوادگی می تواند روند تحصیلی کودکان را مختل کند.

از طرفی برخی از دانش آموزان، بدون اینکه نیازی به تذکر داشته باشند، تکالیف مدرسه شان را به موقع انجام داده و دروس شان را مرور کرده و تمام کارهای تفریحی و فوق برنامه را بعد از انجام مطالعات روزمره خود، دنبال می کنند.

این دسته از دانش آموزان به اصطلاح “عملکرد اجرایی خوبی” دارند. زیرا بخش جلویی مغزشان کاملا رشد کرده و می توانند احساسات خود را مهار کرده و صبر و تحمل پیشه کنند و به موضوعات درسی توجه نشان دهند.

آنها از انعطاف پذیری خوبی نیز برخوردارند. اما کودکانی که این بخش از مغزشان دیرتر رشد می کند، نسبت به تکالیف مدرسه و مسئولیت های خود بی توجه بوده و بیشتر به دنبال بازی هستند و از زیر کار در می روند.

بنابراین، شما به عنوان پدر و مادر باید این اصل را قبول کرده تا در برخورد با این مساله، ناامید، عصبانی و کلافه نشوید.

برای برطرف کردن مشکل درس نخواندن کودکان، روش هایی وجود دارد که در ادامه مقاله آورده شده است…

زندگی انلاین