غذا های مناسب زمستان غذا های مناسب پائیز غذا های تند تغذیه

هر فصل طبع و حال و هوای خاص خود را با آمدنش به همراه می آورد. ایران کشوری 4 فصل است و به همین دلیل مردم با تغییر فصل ذائقه و عادات غذایی خود را تغییر می دهند. این امر به موجب تغییر طبع افراد است. اما در هر فصل مصرف چه نوع غذا هایی مناسب است؟ با دکتر سلام همراه باشید.

 

اصغری روانشناس گفت: مصرف مواد غذایی با طعم های مختلف بر روح، روان و دستگاه گوارشی انسان تاثیر بسزایی دارد.

این روانشناس به مصرف غذاهای تند اشاره کرد و اظهار داشت: انسان هایی که از غذای ادویه‌دار و تند همانند فلفل، سیر و پیاز استفاده می کنند، از سلول های مغزی و آرامش اعصاب بر خوردارند و مصرف این مواد غذایی باعث کاهش وزن و بیماری هایی مانند آلزایمر، فلبی، عروقی، سرطان، درد مفاصل و چربی در افراد می شود.

وی با بیان اینکه فلفل یک ماده غذایی تند است، ابراز داشت: بعضی افراد به دلیل علاقه زیاد به فلفل هنگام مصرف، به عنوان یک مواد غذایی مناسب نگاه می کنند و به دلیل اینکه فلفل خاصییت هایی مانند میکروب کشی، جلوگیری از فاسد شدن و سرشاز از ویتامین c را است، مصرف آن باعث افزایش ایمنی بدن نسبت به بروز باکتری ها و میکروب ها می شود.

وی درباره تاثیر مواد غذایی بر شخصیت افراد اظهار داشت: علاقه به مصرف مواد غذایی تند، شور، تلخ و شیرین به نوع شخصیت انسان ها بستگی دارد.

این روانشناس درباره شخصیت این افراد اذعان داشت: افرادی که غذاهای تند مصرف می کنند همیشه حس ماجراجویی دارند و علاقه زیادی به وسایل هیجان آور همچون ترن هوایی شهربازی ها دارند.

وی به افراد بلغمی مزاج اشاره کرد و گفت: این افراد اگر برای ایجاد اعتدال در غلبه بلغم در بدنشان اقدامی نکنند دچار تنهایی، بی تحرکی و روحیه ای کسل کننده و حافظه ضعیف می شوند که البته خصوصیاتی مانند صبوری، مدیریت کردن امور، تیزبین و نکته سنجی از خصوصیات مثبت افراد بلغمی مزاج است که این افراد نیز از غذاهای تند استفاده می کنند.

اصغری به مصرف این مواد غذایی در فصل پاییز و زمستان اشاره کرد و افزود: باتوجه به هوای سرد این فصول، به دلیل افزایش سوخت و ساز بدن، استفاده از غذاهای تند باعث تعریق زیاد و باز شدن ریه ها می گردد و از بروز سرماخوردگی و ایجاد سرفه در افراد جلوگیری می کند.

وی بیان کرد: خوردن غذاهای تند سریعترین راه بدن برای کنار آمدن با حرارت بالای بدن است، به همین دلیل مردم کشورهای گرمسیری غذاهایی یا این طعم را مصرف می کنند.

این روانشناس با اشاره به افراد عصبی اظهار کرد: افراد عصبی ارزشی برای خود قائل نیستند و همیشه غذاها را بسیار سریع و تند می‌خورند و افرادی نیز به تنهایی غذا خوردن تمایل دارند، این افراد به دلیل توجه زیاد به جرئیات مسائل در معرض خطر آسیب‌ های روحی و روانی هستند.

اصغری افزود: اهمیت به بخش های مختلف مواد غذایی در بشقاب و ترکیبات مختلف آن از ویژگی های افراد با دقت بالااست و این گروه از روحیه مسئولیت‌پذیری و انجام وظیفه برخوردار هستند.

منبع: دکتر سلام

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 10 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • خودپنداری (Body image)
  • اهمیت برنامه ریزی برای فرزند دار شدن از بیست سالگی
  • با روان درمانی می توان استرس را از بین برد
  • صدساله ها این شکلی اند!
  • مصرف شیرینی جات و افزایش چربی شکمی
  • كاهش نرخ مرگ و مير با مصرف منظم آسپرين
  • از میان برداشتن اختلالات روحی
  • چند توصیه غذایی برای افرادی که مسافر هستند
  • محبوبترین ها

  • شستن دست ها و این نکات مهم
  • دندان پزشکان چگونه می توانند به سلامت قلب شما کمک کنند؟
  • رفع مشکلات تنفسی و این خوراکی ها
  • به خاطر هفته بهداشت جهانی: نکاتی درباره ایمنی غذا
  • چه موقع باید دست های خود را بشوئید؟
  • تدابیر مفید برای مادران باردار از زبان طب سنتی
  • ۷ راه برای سالم ماندن و دوری از سرطان
  • اهمیت دادن به سلامتی در سال جدید
  • رپورتاژ

  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • کمک به بهبود هضم و افزایش ایمنی
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است