lemon-rosemary-yogurt-cake_26
کیک رزماری با عطر و طعم متفاوت می تواند انتخاب خوبی برای میان وعده و یا عصرانه شما باشد برای تهیه این کیک از مواد غذایی مانند سیب ،آرد ،تخم مرغ ،کره و لیمو استفاده می شود و از رزماری برای عطردارکردن و متفاوت شدن بوی این کیک کمک گرفته می شود پیشنهاد می کنیم این کیک خوش عطر را تهیه کنید و از مصرف آن لذت ببرید مطمئن باشید فرزندانتان با خوردن آن اشتهایشان باز می شود .

 کیک رزماری از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاسون است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. شاخه ی رزماری که روی کیک قرار می دهیم، در هنگام پختن روغن پس می دهد و در نهایت عطر خوب رزماری به کیک می دهد.

مواد لازم:

  •     سیب  ۱ عدد
  •     رزماری  ۲ شاخه
  •     شکر  ۳/۴ پیمانه
  •     لیمو ۱/۲ عدد
  •     کره  ۲۲۵ گرم
  •     تخم مرغ  ۳ عدد بزرگ
  •     آرد  ۲ پیمانه
  •     بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

1-سیب خرد شده را به همراه ۱ شاخه کوچک رزماری، ۱ قاشق چای خوری شکر، پوست و آب لیمو و ۱ قاشق چای خوری کره در قابلمه ی کوچکی بریزید و برای ۴ تا ۸ دقیقه روی حرارت پایین بپزید، تا سیب ها نرم شوند. مدت زمان پختن سیب به نوع سیب بستگی دارد. آن را کنار بگذارید تا خنک شود و سپس شاخه رزماری را از آن خارج کنید.

2- از قبل فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب مخصوص نان (با گنجایش ۴۵۰ گرم) را با کره چرب کنید و در کف آن کاغذ روغنی پهن کنید.

3-ترکیب سیب خنک شده را در غذاساز بریزید و کمی بزنید. سپس ۲۵۵ گرم کره، سه چهارم پیمانه شکر، تخم مرغ ها، آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و بزنید تا خمیر یکدست شود.

4-خمیر را در قالب بریزد و سطح آن را صاف کنید. ۱ قاشق چای خوری شکر را روی سطح خمیر بپاشید و یک شاخه ی بلند رزماری روی آن قرار دهید. در هنگام پخت، رزماری عطر خوشی به کیک می دهد.

5-کیک را برای ۵۰ دقیقه، تا خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید تمیز باشد، بپزید. آن را روی توری قرار دهید تا خنک شود. کاغذ روغنی را از کیک جدا کنید.

نکات:

1- پوست و هسته های سیب را جدا کنید و آن را خرد کنید.

2- به ۱ قاشق چای خوری به علاوه ی سه چهارم پیمانه و ۱ قاشق غذاخوری شکر نیاز دارید.

3- پوست لیمو را رنده کنید و آب آن را بگیرید.

4- به ۱ قاشق چای خوری به علاوه ی ۲۲۵ گرم کره نیاز دارید.

برترینها

ارسال شده در 9 مهر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • مبتلایان به آسم مراقب قلب خود باشند
  • عوارض و آسیب ناشی از برخی خوردنی ها برای مغز
  • پیش از اهدای خون مطالعه کنید
  • اصول مراقبت از سیستم لنفاوی
  • نورینوم آکوستیک یا شوانوم وستیبولار چیست؟
  • توضیحاتی در زمینه مصرف چای
  • چاره صبحانه نخوردن کودک اینجاست
  • معرفی بهترین غذاهای خشک برای ژرمن شپهرد
  • روش هایی برای از بین بردن بوی بد آلت تناسلی آقایان
  • حجامت و زالو درمانی برای این قشر، ممنوع!
  • تجربه لاغری به کمک راهنمایی های دکتر اوز
  • پیامدهای خطرناک کم شدن ویتامین سی بدن
  • بن بن آسان
  • اطلاعاتی در زمینه سوء تغذیه خردسالان
  • سوپ لذیذ و دلچسب با طعم کشک
  • محبوبترین ها

  • نوشیدنی های پرخاصیت برای پوست
  • مواد لازم برای تهیه نوعی ساندویچ با خرچنگ
  • چگونه در فر ماکارونی درست کنیم
  • روش تهیه سوپ قلم برای میانسال ها
  • تزیین مرحله به مرحله کیک تولد
  • اک مک زیتون و فلفل
  • شیرینی ساده با شربت نسکافه
  • دسر توت فرنگی با عطر نعنای تازه
  • نان آمریکایی با سس (دونات)
  • از کدو یک خوراک متفاوت درست کنید
  • بقچه پنیر و جعفری با شکل متفاوت
  • کرپ کاکائویی لذیذ
  • گردو با پوشش شکلاتی
  • کیک با لایه ای از هلو
  • فینگر زیتون با پنیر خامه ای
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است