دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد

ماش پتی طرز تهیه ماش پتی درست کردن ماش پتی

میخواهیم شما را با طرز تهیه یک غذای آبکی همانند خورش آشنا نماییم.ماش پتی را اغلب در بهار و زمستان درست مینمایند و در کنار کته ساده (پلو) میل میکنند.هیچ گوشتی در این غذا مورد استفاده قرار نمیگیرد و اگر بخواهیم به پروتئین گیاهی اش نگاهی بیندازیم،بسیار غنی میباشد.پیشنهاد میکنیم حتماً این غذا را درست کنید.

مواد لازم برای 8 نفر :

ماش                            1 کیلوگرم

اسفناج                         4 کیلوگرم

آرد                               3 قاشق سوپخوری

نمک، فلفل و زردچوبه     به میزان لازم

ادویه‌ی خورشی           به میزان لازم

رب انار                        1 قاشق سوپخوری

لبوی خرد کرده               3 عدد متوسط

کدو حلوائی خردکرده      300 گرم

سیر سرخ کرده              4-6 حبه

روش تهیه ماش پتی :

ماش و اسفناج را جداگانه بپزید. آن‌گاه آرد را در اندکی آب سرد حل کنید و به مخلوط ماش و اسفناج بیفزائید. نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا خورش بپزد و جا بیفتد. در اواخر پخت، رب انار، لبو، کدوحلوائی و سیر را بیفزائید و بعد از چند جوش، خورش را از روی حرارت بردارید.

منبع : زندگی آنلاین

5 1000
ارسال شده در 7 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x