دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه

مضرات گوشت قرمز عوارض مصرف گوشت قرمز چرا چاق میشویم؟

همه ما میدانیم که با مصرف بیش از حد گوشت قرمز به بیماری های گوناگون مبتلا میشویم.چاقی واقعا یک بیماری است که خیلی از افراد از آن فرار میکنند،اما باید بگوییم گوشت قرمزی که در زندگی ما مصرف آن رایج است سبب چاقی شده و افراد چاقی که هر روزه در اطراف مان میبینیم احتمالاً بخاطر همین موضوع چاق شده اند.

پژوهشگران دانشگاه آدلاید، استرالیا، طی مطالعه خود دریافتند که مصرف بیش از اندازه گوشت قرمز به اندازه مصرف بیش از اندازه قند به شیوع چاقی جهانی منجر می شود.

هنگامی که درباره چاقی فکر می کنیم، به طور معمول عواملی مانند یک رژیم غذایی نامناسب، مصرف بیش از اندازه قند و ورزش ناکافی در ذهن ما شکل می گیرند. احتمالا مصرف گوشت قرمز به عنوان یک عامل تعیین کننده در زمینه چاقی مد نظر ما نیست. اما پژوهشی جدید نشان داده است که مصرف گوشت قرمز می تواند به اندازه مصرف بیش از اندازه قند به چاقی منجر شود.

پژوهشگران دانشگاه آدلاید، استرالیا، طی مطالعه خود دریافتند که مصرف بیش از اندازه گوشت قرمز به اندازه مصرف بیش از اندازه قند به شیوع چاقی جهانی منجر می شود. همچنین، آنها دریافتند که در دسترس بودن قند به اندازه دسترسی به گوشت قرمز به بروز چاقی منجر می شود. این مطالعه در نشریه تغذیه و علوم غذایی منتشر شده است.

به گفته پروفسور هنبرگ، مولف ارشد مطالعه، پس از اصلاح تفاوت ها در ثروت کشورها (در قالب تولید ناخالص داخلی)، کالری مصرفی، سطوح شهرنشینی، و فعالیت جسمانی که همگی از عوامل موثر در زمینه چاقی هستند، در دسترس بودن قند به عنوان عاملی مهم در زمینه چاقی باقی ماند که به تنهایی سهمی 13 درصدی را به خود اختصاص داد. این در شرایطی است که سهم مصرف گوشت قرمز در چاقی نیز برابر با 13 درصد بود.

در حال حاضر، بیش از 1.9 میلیارد نفر از مردم جهان اضافه وزن دارند که بیش از 600 میلیون نفر از آنها در زمره افراد چاق قرار می گیرند. با در نظر گرفتن این که اضافه وزن و چاقی با بسیاری شرایط سلامت جدی از جمله بیماری قلبی، دیابت، و حتی آرتروز پیوند خورده اند، این یک نگرانی واقعی درباره شرایط کلی سلامت بلند مدت است.

همان گونه که میزان بیش از اندازه قند در رژیم غذایی به چربی تبدیل می شود، این مساله درباره پروتئین بیش از اندازه نیز صدق می کند.
افزون بر این، بیشتر مردم همچنان این تصور اشتباه را دارند که گوشت به صورت انحصاری منبع اصلی پروتئین است. احتمالا شایع‌ترین پرسشی که از افرادی با رژیم غذایی گیاهخواری پرسیده می شود این است که پروتئین مورد نیاز خود را از چه طریقی تامین می کنند زیرا رژیم غذایی آنها با کمبود پروتئین مواجه است.
اگر چه پروتئین در گوشت قرمز وجود دارد، منابع گیاهی بسیاری نیز برای این ماده در دسترس هستند. برخی از بهترین منابع گیاهی پروتئین شامل موارد زیر می شوند:

آووکادو
نارگیل
حبوبات مانند انواع مختلف لوبیا، نخود، سویا
آجیل (ترجیحا خام و بدون نمک) از جمله بادام، آجیل برزیلی، گردو، پسته
کینوآ
دانه ها از جمله دانه چیا، دانه شاهدانه، دانه کدو، دانه آفتابگردان، و دانه کنجد
محصولات سویا (تنها از نوع ارگانیک زیرا سویا به طور قابل توجهی از نظر ژنتیکی اصلاح شده است) مانند توفو، میسو، و تمپه
جایگزین های لبنی مانند شیر بادام، شیر نارگیل، شیر دانه شاهدانه، و شیر سویا

به گفته ونپنگ یو، یکی از مولفان مطالعه، از آنجایی که پروتئین پس از چربی و کربوهیدارت ها گوارش می شود، دریافت انرژی مازاد از این ماده را موجب می شود که در صورت عدم استفاده تبدیل شده و به صورت چربی در بدن ذخیره می شود.

منبع : الو دکتر

5 1000
ارسال شده در 8 مهر 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • پوره فلفل قرمز برای زمستان
  • وقتی این دوره طولانی شود!
  • دلیل درد پاشنه پا
  • چه تعداد ازدواج های فامیلی باعث نوزادان معلول می شود؟
  • در یک هفته 4/5 کیلو از وزن تان کم کنید
  • بهترین شیوه های طبیعی خلاصی از درد دندان
  • مشخص شدن جنس جنین به شیوه ابن سینا
  • 9 کلید طلایی برای داشتن یک زندگی سالم و طولانی
  • محبوبترین ها

  • دستکاری سلول های مختلف بدن
  • هر آنچه باید درباره گردنبند طبی موقع خواب بدانیم
  • اگر شکمتان بر آمده است براحتی آن را در منزل درمان کنید
  • چگونه می توانید شیوه ی زندگی تان را تغییر دهید؟
  • اطلاعات کامل برای محاسبه دقیق وزن ایده آل
  • پس ازعمل یا صدمه لگن و اندام زیرین چطوری باید در ماشین نشست
  • کاربرد اندازه گیری منیزیم و فسفر
  • فوتبال سبب افزایش خطر ابتلا به بیماری های مغزی
  • رپورتاژ

  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • دندان تاجی از زیبایی
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • ترک سیگار با جدیدترین روش توسط دکتر احیایی
  • موسسه تخصصی و زیبایی پوست تانی
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x