سرکه سیب روشهای لاغر شدن خواص سرکه سیب

تا کنون راه های زیاد و گوناگونی برای کاهش وزن ارائه شده است که با یک سرچ در جستجوگرها میتوانید آن ها را پیدا کنید و بخوانید،اما این بار روشی متفاوت را برای شما معرفی منماییم.سرکه سیب خواص زیادی دارد و یکی از آن ها کاهش وزن و در نهایت لاغر شدن است.این سرکه را باید قبل از غذا خورد تا اثر خودش را بگذارد.

مطالعات قبل نشان داده اند که سرکه سیب با کاهش وزن بدن، شاخص توده بدنی، اندازه دور کمر، و تری گلیسیریدهای خون (چربی موجود در خون) مرتبط است. افراد چاقی که روزانه نوشیدنی حاوی یک یا دو قاشق سوپخوری سرکه سیب مصرف کرده اند بعد از ۱۲ هفته یک تا دو کیلوگرم وزن کم کرده اند.

به گفته کارشناسان تغذیه، نوشیدن سرکه سیب قبل از غذا هم به کاهش وزن کمک می کند و هم موجب بهبود گوارش و سلامت روده ها می شود.

کارشناسان توصیه می کنند مصرف مخلوط سرکه سیب و آب به عنوان یک عامل بازدارنده اشتها عمل کرده و به افراد کمک می کند تا کمتر مواد خوراکی در بین روز مصرف کنند و مقدار غذای مصرفی شان به اندازه متوسط باشد.

این اکسیر جادویی قرن هاست که به عنوان یک ماده همه کاره و پرفایده برای بدن استفاده می شود. دارای عوامل ضدمیکروبی و ضدقارچی است که موجب افزایش ایمنی بدن و کاهش وزن می شود.

مطالعات قبل نشان داده اند که سرکه سیب با کاهش وزن بدن، شاخص توده بدنی، اندازه دور کمر، و تری گلیسیریدهای خون (چربی موجود در خون) مرتبط است. افراد چاقی که روزانه نوشیدنی حاوی یک یا دو قاشق سوپخوری سرکه سیب مصرف کرده اند بعد از ۱۲ هفته یک تا دو کیلوگرم وزن کم کرده اند.

مواد تشکیل دهنده سرکه سیب

به گفته محققان، سرکه سیب سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، پروبیوتیک ها و آنزیم هاست. بتاکاروتن، کلسیم و پتاسیم از جمله مواد مغذی ای هستند که بعد از تخمیر سیب و تبدیل به سرکه، همچنان در آن باقی می مانند و قدرت آنتی اکسیدانی بالایی دارند.

اسیداستیک موجود در سرکه سیب موجب افزایش جذب مواد معدنی مهم غذا توسط بدن می شود. همچنین اسیداستیک موجب کاهش اشتها، افزایش متابولیسم و کاهش ابقاء آب می شود.

به گفته ربکا لی، پایه گذار منابع طبیعی سلامت در نیویورک، فواید کاهش وزن سرکه سیب ناشی از رشته های پروتئینی موجود در سرکه سیب ارگانیک است که متشکل از سلولز و اسید استیک است. این رشته های پروتئین حاوی آنزیم ها و باکتری های مفیدی هستند که خواص متعددی به سرکه سیب ارگانیک و تصفیه نشده می بخشند.»

کارشناسان تغذیه توصیه می کنند بهتر است سرکه سیب با یک لیوان بزرگ آب رقیق شود؛ بهتر است یک یا دو قاشق سوپخوری سرکه سیب به یک لیوان آب اضافه شود. لی توصیه می کند بهتر است بیش از ۲ تا ۴ قاشق سوپخوری سرکه در روز مصرف نشود.

مطالعه محققان در سال ۲۰۱۲ نشان می دهد مصرف بیش از اندازه زیاد اب و سرکه با خطراتی برای سلامت همراه است که علائم آن شامل خستگی، از بین رفتن حس چشایی، عدم تحمل سرما، از بین رفتن قدرت ماهیچه ها، رنگ پریدگی پوست، جوش های پوستی، زخم دهان، ریزش مو، مشکلات بینایی، کرختی و بیحسی، و افسردگی است.

منبع : عصر ایران

5 1000
ارسال شده در 8 مهر 1395 توسط با موضوع تغذیه | 689 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • 7 بیماری بدون علامت
  • درمان خشکی واژن در خانه
  • رفیق زیاد داشتن و این آسیب ها
  • اعلام اسامی مواد غذایی بدون مجوز از سازمان غذا و دارو
  • مردان و بدقول بودن آنان
  • فرد مارگزیده و اقدامات اولیه برای آن
  • سلامتی در تهیه، محیا سازی و توزیع نذورات غذایی
  • و باز هم سیگار!
  • محبوبترین ها

  • تاریخچه تنباکو یا توتون و بررسی آن
  • مشخص شدن انواع اعتیاد با این تست
  • نصیحت های علی دایی برای جوانان
  • در ایران تعداد زنانی که الکل مصرف میکنند چقدر است؟
  • آسیب های مصرف حشیش به ذهن افراد مصرف کننده
  • ابزارها و روش های ترک سیگار را بشناسیم
  • فرد سیگاری سالم کیست؟
  • محبوبیت مصرف قلیان
  • رپورتاژ

  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما