خواص سرکه سیب

تا کنون راه های زیاد و گوناگونی برای کاهش وزن ارائه شده است که با یک سرچ در جستجوگرها میتوانید آن ها را پیدا کنید و بخوانید،اما این بار روشی متفاوت را برای شما معرفی منماییم.سرکه سیب خواص زیادی دارد و یکی از آن ها کاهش وزن و در نهایت لاغر شدن است.این سرکه را باید قبل از غذا خورد تا اثر خودش را بگذارد.

مطالعات قبل نشان داده اند که سرکه سیب با کاهش وزن بدن، شاخص توده بدنی، اندازه دور کمر، و تری گلیسیریدهای خون (چربی موجود در خون) مرتبط است. افراد چاقی که روزانه نوشیدنی حاوی یک یا دو قاشق سوپخوری سرکه سیب مصرف کرده اند بعد از ۱۲ هفته یک تا دو کیلوگرم وزن کم کرده اند.

به گفته کارشناسان تغذیه، نوشیدن سرکه سیب قبل از غذا هم به کاهش وزن کمک می کند و هم موجب بهبود گوارش و سلامت روده ها می شود.

کارشناسان توصیه می کنند مصرف مخلوط سرکه سیب و آب به عنوان یک عامل بازدارنده اشتها عمل کرده و به افراد کمک می کند تا کمتر مواد خوراکی در بین روز مصرف کنند و مقدار غذای مصرفی شان به اندازه متوسط باشد.

این اکسیر جادویی قرن هاست که به عنوان یک ماده همه کاره و پرفایده برای بدن استفاده می شود. دارای عوامل ضدمیکروبی و ضدقارچی است که موجب افزایش ایمنی بدن و کاهش وزن می شود.

مطالعات قبل نشان داده اند که سرکه سیب با کاهش وزن بدن، شاخص توده بدنی، اندازه دور کمر، و تری گلیسیریدهای خون (چربی موجود در خون) مرتبط است. افراد چاقی که روزانه نوشیدنی حاوی یک یا دو قاشق سوپخوری سرکه سیب مصرف کرده اند بعد از ۱۲ هفته یک تا دو کیلوگرم وزن کم کرده اند.

مواد تشکیل دهنده سرکه سیب

به گفته محققان، سرکه سیب سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، پروبیوتیک ها و آنزیم هاست. بتاکاروتن، کلسیم و پتاسیم از جمله مواد مغذی ای هستند که بعد از تخمیر سیب و تبدیل به سرکه، همچنان در آن باقی می مانند و قدرت آنتی اکسیدانی بالایی دارند.

اسیداستیک موجود در سرکه سیب موجب افزایش جذب مواد معدنی مهم غذا توسط بدن می شود. همچنین اسیداستیک موجب کاهش اشتها، افزایش متابولیسم و کاهش ابقاء آب می شود.

به گفته ربکا لی، پایه گذار منابع طبیعی سلامت در نیویورک، فواید کاهش وزن سرکه سیب ناشی از رشته های پروتئینی موجود در سرکه سیب ارگانیک است که متشکل از سلولز و اسید استیک است. این رشته های پروتئین حاوی آنزیم ها و باکتری های مفیدی هستند که خواص متعددی به سرکه سیب ارگانیک و تصفیه نشده می بخشند.»

کارشناسان تغذیه توصیه می کنند بهتر است سرکه سیب با یک لیوان بزرگ آب رقیق شود؛ بهتر است یک یا دو قاشق سوپخوری سرکه سیب به یک لیوان آب اضافه شود. لی توصیه می کند بهتر است بیش از ۲ تا ۴ قاشق سوپخوری سرکه در روز مصرف نشود.

مطالعه محققان در سال ۲۰۱۲ نشان می دهد مصرف بیش از اندازه زیاد اب و سرکه با خطراتی برای سلامت همراه است که علائم آن شامل خستگی، از بین رفتن حس چشایی، عدم تحمل سرما، از بین رفتن قدرت ماهیچه ها، رنگ پریدگی پوست، جوش های پوستی، زخم دهان، ریزش مو، مشکلات بینایی، کرختی و بیحسی، و افسردگی است.

منبع : عصر ایران

ارسال شده در 8 مهر 1395 توسط سلمان آرین با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • هراس اطفال از تزریق آمپول
  • تاثیرات منفی ناخن جویدن
  • از انجام این کار ها در رژیم غذایی خود داری کنید
  • همیشه بهار کوهی چه خاصیت دارویی دارد؟
  • دلیل انجام آنژیوگرافی فلورسئین
  • جراحی کوله سیستکتومی را باهم مرور میکنیم
  • استفاده از جگر برای رفع کم خونی
  • انتقال مواد شیمیایی ظروف پلاستیکی به درون غذا
  • مبتلایان به فشار خون و این آموزش ها
  • زردی گرفتن نوزاد و این عوامل
  • برنج قهوه ای میل کنیم یا برنج سفید؟
  • تخریب رابطه عاشقانه با این عوامل
  • هرگز قبل از خواب سراغ تبلت نروید
  • مراقبت بیشتر از سلامت کبد
  • هرگز سراغ جوجه رنگی ها نروید
  • محبوبترین ها

  • اتفاقی نادر در زایمان چندقلوها!
  • آزمایش اچ آی وی برای این افراد واجب است
  • روش های طبیعی بلندتر شدن قد
  • با مصرف کورتون به پوکی استخوان دچار می شوید
  • افسردگی در مبتلایان به انواع سرطانها بیداد می کند
  • افرادی که باردارند و سیگار می کشند
  • اهمیت تناول برخی میوه ها با پوستشان
  • زخم بستر و راههای درمان و پیشگیری از آن
  • اگر این علائم قلبی را داشتید بی درنگ به پزشک مراجعه کنید!
  • شگفت زده شدن پزشکان جراح از تومور رحمی این زن
  • برنامه موبایل برای اطفال اوتیسمی
  • چگونه قلبمان بهتر کارکند؟
  • شایع ترین مریضی های بچه دبستانی ها
  • عکس سلفی پوست را چروک میکند
  • مراقب بیماریهای قابل سرایت از گوشی های لمسی باشید!
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است