tarkhine
این روزها بد نیست به جای نذر خوراکی های معمول، از آش های سنتی و مقوی استفاده کینم که عزاداران حسینی در این هوای سرد پاییزی نفسی گرم کنند و جانی بگیرند. آش ترخینه جزو غذاهای اصیل ایرانی و غذای سنتی کرمانشاه محسوب میشود ، ترخینه به شکل خمیری خشک است که از ترکیب بلغور گندم ، دوغ ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، گل زرد و نعنا خشک تهیه میشود ، شما میتوانید ترخینه را از عطاری یا فروشگاه ها تهیه کنید. در ادامه دستور پخت این آش مغذی را در اختیار شما قرار خواهیم داد. با ما همراه باشید.

  • ترخینه 250 گرمنخود 1/2 لیوان

    لوبیا 1/2 لیوان

    عدس 1/2 لیوان

    پیاز 4 عدد

    سبزی آش ( تره ، جعفری ، گشنیز ، اسفناج ) 500 گرم

    نعنا خشک و کشک مقدار لازم

  • برای: 4 نفر
  • زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
  • روش: حرفه ای

آشپزی :

نخود ، لوبیا و عدس را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید ، پیازها را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند ؛ نخود و لوبیا را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس 6 لیوان آب اضافه کنید و پس از اینکه به جوش آمد حرارت را ملایم کنید.پس از حدود 1 ساعت ترخینه ، عدس ، نمک و فلفل را اضافه کنید , پس از حدود 30 دقیقه سبزی آش را اضافه نمایید ( سبزی را بشویید و ریز خرد کنید ) ، با حرارت ملایم اجازه دهید آش جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و همراه با کشک و نعنا داغ سرو کنید.
منبع: وب سایت آشپزی

ارسال شده در 12 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • کیک سرشار از کنجد
  • خانمها چگونه با ورزش بازوان خود را سفت کنند
  • تقویت هوش و افزایش مهارت های ذهنی فرزند
  • بازگشت به دامان حیات وحش با پای مصنوعی
  • راه و روش های مناسب برای دوران قبل از ازدواج
  • دانستنی های مفید برای مبتلایان به تالاسمی
  • آشیانه ای با سیب زمینی و کباب
  • روش مراقبت از غده تیروئید
  • داروها با کدام مواد غذایی ممکن است تداخل داشته باشند
  • روش های غیر مستقیم برای کنترل فشارخون
  • در ترکیه چگونه نان همبرگر درست می کنند
  • از دردهای نوروپاتی چگونه خلاص شویم
  • مواد طبیعی محافظت کننده از پوست دربرابر آفتاب
  • جعفر والی به بیمارستانی دیگر منتقل شد
  • افزایش طول عمر بیماران قلبی با استاتین ها
  • محبوبترین ها

  • تاثیر مقادیر کم داروهای روانگردان در کاهش حافظه کلامی
  • کسب عنوان مقاله برتر سمینار داروسازی بریتانیا از سوی یک ایرانی
  • واكسني جديد عليه آنفاليت ژاپني
  • چه اشخاصی قادرند از داروهای کاهش وزن استفاده کنند؟
  • استفاده از داروي جديد براي جلوگيري از بروز قارچ در سرطاني ها
  • آشنایی بیشتر با قطره پلازیل
  • شیوه مصرف صحیح آسپیرین
  • مصرف خودسرانه مولتي ويتامين خطرناك است
  • داروهای ضد فشارخون برای پیشگیری از پاركینسون
  • دارویی برای جلوگیری از زمین خوردن سالمندان
  • آنتی هیستامین و این عوارض جانبی
  • واكسن مننژيت مانع شيوع آن مي‌شود
  • چرا نباید برای لاغر شدن داروهای لاغری مصرف کنیم؟
  • متخصصان چين داروي ضد ايدز ساختند
  • بيماران کليوي آسپرين را با احتياط مصرف کنند
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است