gum
شاید برای همه سوال باشد که جویدن آدامس چه مزایا و فوایدی دارد؟! اگر هیچ فایده ای برای انسان ندارد؛ پس چرا انقدر محبوب میباشد؟! به گفته محققان عمل فیزیکی جویدن موجب افزایش بزاق دهان می شود که مزایای زیادی از آن نشأت می گیرد. مطالعات بالینی نشان می دهد جویدن آدامس بدون قند به مدت ۲۰ دقیقه بعد از خوردن غذا مانع از پوسیدگی دندان می شود. البته این بدین معنا نیست که جویدن آدامس می تواند جایگزین مسواک و نخ دندان شود.

به گزارش مهر، همچنین طبق یافته های مطالعاتی، جویدن آدامس برای مغز بسیار پرفایده است. اثبات شده است که جویدن آدامس موجب افزایش سطح هوشیاری، واکنش سریع و افزایش سرعت رمزگشایی از اطلاعات جدید در مغز می شود.

محققان توصیه می کنند برای بهبود روند هضم و گوارش بهتر است قبل یا بعد از هر وعده غذایی آدامس حاوی زایلیتول جویده شود. طبق گزارشات، افزایش بزاق دهان موجب افزایش تولید اسید در معده شده و در نتیجه غذا آسان تر هضم می شود.

منبع: مهر

 

ارسال شده در 10 مهر 1395 توسط writer.m با موضوع عمومی

پیشنهاد سردبیر

  • شارژموبایل با تاتو روی پوست
  • اتاقکی برای کارمندان
  • میوه ها و سبزیجات و تاثیرات مفید آنان
  • ذخیره و تجمع چربی در بدن
  • علائم خبردهنده درباره سقط جنین
  • دلیل لبخند نوزادان چیست؟
  • تشکر کودکان بهبود‌یافته محک از طبیبان
  • مصطکی درمانی برای امراض
  • روغن اسطوخودوس برای سوختگی
  • تازه ترین اخبار رسیده از احوالات بهنام صفوی
  • روند درمان لکنت زبان در اطفال
  • این غذا ها را با این دارو ها نخورید
  • استفاده صحیح از خشم
  • ارتباط سلامت دستگاه گوارش با سلامت روان
  • قند مضر موجود در برخی ابمیوه ها
  • محبوبترین ها

  • گردنتان با گوشی همراه آسیب می بیند
  • هیچ فایده ای از غربالگری روتین سرطان تیروئید به دست نیامد
  • شنا کردن در آب استخر و تهدید سلامت شما!
  • بررسی درست و غلط بودن نه خرافه‌ رایج بین مردم
  • ماساژ یخ و رهایی از سردرد
  • رابطه بین بوی خوش و خوش اخلاقی
  • از آغاز و پيشرفت بيماري آلزايمر پیشگیری کنید
  • غذاهای چرب برای سیگاری ها ممنوع
  • تاثیر مصرف زیاد سبزی برای زنان بلند قد
  • تاسیس مرکز مشاوره برای مبتلایان به ایدز
  • سفارش طب سنتی به کسانیکه مشکل کلیه دارند
  • مقابله با تهدید مواد مخدر برای افراد جامعه
  • دستگاه ابولا یاب اختراع شد
  • همه چیز درباره نودل‌های فوری
  • تشویق به اضطراب با این خوراکی ها
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است