دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
مزایای سبزیجات سبز رنگ فواید رژیم رنگین کمانی فواید خوراکی های زرد رنگ رژیم رنگین کمانی چیست خواص مواد غذایی قرمز رنگ
این روزها جامعه ی ما بیشتر از همیشه به رژیم غذایی سالم نیاز دارد، چرا که آمار چاقی و استفاده از غذاهای بی ارزش و مضر بالا میرود و سرانه مصرف سبزیجات کم میشود. از آنجاییکه انتخاب غذا با کمک حواس بویایی و چشایی صورت میگیرید؛ رنگ غذاها نقش بسزایی در رژیم غذایی افراد دارد. استفاده از غذاهای رنگی علاوه بر اینکه از اهمیت رژیمی بالایی برخوردار است، میتواند کودکان را ترغیب به خوردن انواع سبزیجات کند. در ادامه فواید هر رنگ از میوه و سبزیجات را برایتان میگوییم، با ما همراه باشید.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ وقتی موضوع سلامت و تغذیه به میان می‌آید، توجه به این نکته ضروری است که در رژیم غذایی خود، تنها بر روی یک رژیم غذایی خاص تمرکز نکنیم، بلکه با یک رژیم غذایی متعادل و متنوع با استفاده از محصولات تازه و رنگی، به حفظ سلامت خود کمک کنیم.
غذاهای رنگی، علاوه براینکه سبب جذاب‌تر شدن و اشتها برانگیز شدن مواد غذایی می‌شوند، سرشار از املاح و مواد معدنی مفید برای بدن هستند.
این ویتامین‌ها و مواد معدنی در هر طیف رنگی، جایگاه خاصی دارند که این رنگ‌ها علاوه بر آثار جسمی، تاثیرات روحی فراوانی، از جمله در زمان صرف وعده‌های غذایی بر انسان، می‌گذارند.
مواد غذایی سبز رنگ
محمدتقی انوشه متخصص تغذیه در خصوص مواد غذایی با رنگ سبز گفت: این مواد غذایی که شامل میوه‌جات و سبزیجاتی مانند سیب سبز، انگور، کیوی و سبزیجاتی چون کنگر، لوبیاسبز، نخود سبز هستند، جزو مواد آنتی‌اکسیدانی و با خاصیت ضد سرطانی قرار دارند.
مواد غذایی نارنجی و زرد رنگ
این متخصص تغذیه گفت: مواد غذایی زردرنگ شامل میوه‌هایی مانند گلابی، انبه، گریب‌فروت، پرتقال، سیب زرد، انبه، آناناس و سبزیجاتی نظیر سیب‌زمینی، فلفل زرد، ذرت و کدوتنبل هستند که سرشار از بتاکاروتن و ویتامین‌ ث می‌باشند و سبب افزایش کارایی قلب، سیستم ایمنی بدن و بهبود عملکرد قلب می شوند.
مواد غذایی آبی، بنفش و ارغوانی
وی درباره مواد غذایی با رنگ بنفش عنوان کرد: این مواد غذایی، میوه‌هایی مانند آلو، انجیر، کشمش و ذغال‌اخته و سبزیجاتی مانند بادمجان و کلم قرمز هستند که آنتوسیانین وجود در این مواد غذایی سبب ایجاد رنگ ارغوانی در آنها می‌شود.
انوشه تصریح کرد: خاصیت ضدسرطانی و ضدپیری با آنتی اکسیدان موجود در این مواد غذایی به وجود می آید که به تقویت حافظه، جلوگیری از پیری زودرس و سلامت دستگاه ادراری کمک می‌کند.
مواد غذایی قرمز رنگ
وی با اشاره به خواص مواد غذایی قرمز رنگ، تصریح کرد: میوه‌هایی نظیر انگور قرمز، گیلاس، انار، هندوانه و سبزیجاتی مانند پیاز قرمز، چغندر، گوجه‌فرنگی و ریواس که سرشار از لیکوپن‌ها هستند مانند مواد غذایی با رنگ بنفش، سبب افزایش سلامت قلب، بینایی و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شوند.
این متخصص تغذیه افزود: مواد غذایی قرمز رنگ احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهند که البته این دسته از مواد در صورتی که به صورت کنسروی مصرف شوند، جذب لیکوپن‌ آنها افزایش پیدا می کند که این دسته از مواد سبب افزایش اشتها نیز خواهند شد.
مواد غذایی با رنگ سفید و قهوه‌ای
انوشه در خصوص این دسته از مواد غذایی، گفت: مواد غذایی بارنگ قهوه‌ای مانند موز، خرما و سبزیجاتی نظیر شلغم، قارچ و سیر، حاوی آلیسین هستند که سبب کاهش چشمگیر ابتلا به سرطان می‌شوند و خواص آنتی باکتریال و ضد عفونی دارند.
باید توجه داشت که رژیم غذایی سالم و متعادل، رژیمی است که شامل تمامی میوه‌ها و سبزیجات از تمامی رنگ‌ها و مواد مغذی مختلف بوده و سلامت جسمی و روانی شما را تضمین کنند؛ بنابراین سعی کنید در سفره‌ی خود رنگین کمانی از مواد غذایی را جای دهید.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
5 1000
ارسال شده در 10 مهر 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • عکس های شکلات تلخ (قهوه، کاکائو)
  • انواع مختلف سرطان در سنین پایین
  • لزوم آموزش های رفتاری در تغذیه کودکان
  • با شخصیت افراد جدی و مشکلات آن آشنا شویم
  • سوسنبر و خواص باورنکردی آن
  • عارضه روزاسه در سالمندان
  • در مورد بخش هبلونا در مغز چقدر اطلاع دارید
  • 4 مورد که ارتباط رنگ مو را با سلامت شما بیان می کند
  • محبوبترین ها

  • چگونه خط اخم را از بین ببریم؟
  • چه غذاهایی شما را پیرتر میکند؟
  • رفع و از بین بردن خال به روش های خانگی
  • روش های پیشگیری از پیر شدن پوست
  • 6 مزایای استفاده از تخم مرغ برای مو
  • حساسیت با وجود این کرم ها
  • پیشگیری از وارد شدن آسیب به موها زمان رنگ کردن
  • کارهای خوش چهره ترین افراد دنیا برای زیبایی شان
  • رپورتاژ

  • پیشگیری از چین و چروک صورت با لیفت نخی
  • معرفی تمام محصولات سان‌سی در نمایشگاه بین‌المللی (25 تا 28 اردیبهشت‌ماه)
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر نوروزعلی
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • لاغری و زیباسازی اندام دکتر شاهین بهجو
  • ارکید
    کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x