506371_r9xkxs3r
امید به زندگی یک شاخصه جهانی برای میانگین طول عمر در بین افراد مختلف یک جامعه است که دارای ملاک و مشخصه های زیادی از جمله افزایش امکانات بهداشتی و پزشکی در میان مردم یک جامعه است. همچنین امید به زندگی را می توان سمبل و نشانه ای از قدرت دولت ها دانست.

وزیربهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد که ضریب امید به زندگی درجامعه ایرانی نسبت به 40 سال گذشته 2 برابر افزایش یافته است.

 

سید حسن قاضی زاده هاشمی اظهار کرد: اکنون امید به زندگی در میان مردان 76 سال و در میان زنان 81 سال است.
وی دلیل اینکه امید به زندگی در میان بانوان ایرانی نسبت به مردان، پنج سال بیشتر است را وفاداری آنان نسبت به همسران و مراقبت از زندگی و اموال خود عنوان کرد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه با مسن شدن جمعیت ایران، سالمندان نیاز بیشتری به مراقبت و توجه دارند خاطرنشان کرد: در دولت های گذشته توجه جدی در حوزه سلامت برای سالمندان نشده است.
قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه دولت یازدهم سلامت جامعه را یکی از مهمترین اولویت های خود قرار داده است، افزود: امکانات کافی در این زمینه نداریم و لازم است چندین دهه به صورت جدی به حوزه سالمندان توجه جدی داشته باشیم.
وی با اشاره به سفر اخیر خود به کشور روسیه و شهر مسکو عنوان کرد: جمعیت پایتخت روسیه همانند تهران حدود 12 تا 15 میلیون نفر است ولی از نظر امکانات این شهر دارای 80 هزار تخت بیمارستانی دولتی و خصوصی است، در حالی که در تهران تنها 26 هزار تخت بیمارستانی وجود دارد که نمی تواند پاسخگوی نیازها باشد.
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: بیشتر امکانات درمانی و بیمارستانی کشور مربوط به 50 سال قبل است که باید به این حوزه توجه جدی داشت.
وی، پیاده روی و فعالیت های ورزشی روزانه را مهمترین عامل تندرستی جامعه دانست و ابراز امیدواری کرد که مردم و سالمندان نسبت به سلامت خود توجه بیشتری داشته باشند و مواد قندی و دخانیات که مهمترین عوامل بر هم زننده زندگی در جامعه است را کنار بگذارند و به ورزش و فعالیت های ورزشی اهمیت دهند.
در همایش پیاده روی خانوادگی که به مناسبت هفته سالمند در بوستان جوانمردادن منطقه 5 تهران برگزار شد، رئیس سازمان بهزیستی کل کشور، شهرداران مناطق سه و پنج، معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران و اقشار مختلف مردم حضور داشتند.