مضرات فست فود مضرات غذای آماده بیماری قلبی

این روزها با به روی کار آمدن تکنولوژی و اینترنت دیگر خیلی افراد مشغول به کار هستند و سرشان شلوغ است.اینگونه افراد برخی اوقات از روی ناچاری و کمبود وقت مجبورند غذای آماده از بیرون سفارش دهند.باید بگوییم که با سفارش غذای آماده از بیرون و فست فودی ها فقط قلب خودمان را هر بار به سوی بیماری میبریم.

رئیس انجمن آترواسکلروز ایران با اشاره به اینکه چاق شدن ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی را بسیار افزایش می‌دهد، گفت: به دلیل استفاده از روغن‌های نامناسب در فست فودها، مصرف آن عوارض زیادی برای سلامت فرد به همراه دارد.

مسعود قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، در ارتباط با تأثیر مصرف فست‌فود و بیماری‌های قلبی اظهار داشت: چاق شدن ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی را بسیار افزایش می‌دهد و مصرف فست‌فود فرد را بسیار به این مسأله نزدیک می‌کند.

وی افزود: اگر نسبت مصرف انرژی با میزان دریافت انرژی و کالری مورد نیاز تناسب نداشته باشد سبب بروز اضافه وزن و چاقی می‌شود و این موضوع شانس بروز حوادث قلبی و  عروقی را افزایش می‌دهد.

رئیس انجمن آترواسکلروز ایران ادامه داد: مواد غذایی که دارای روغن بالا باشد و این روغن و چربی بیشتر از 20 تا 25 درصد انرژی مورد نیاز ما را تأمین کند سبب بروز چاقی می‌شود ولی اگر مواد غذایی میزان ایزومر ترانس آن بالاتر از استانداردها باشد و یا از اسیدهای چرب ترانس با یا بدون چربی‌های اشباع شده هیدروژنه استفاده شده باشد شانس بروز حوادث قلبی را افزایش می‌دهد.

قاسمی اضافه کرد: بسیاری از فست‌فودها متأسفانه به دلیل شرایط خاص مواد غذایی در تهیه آن از روغن نامناسب استفاده شده، اسیدهای چرب ایزومر ترانس آن بالا بوده و چربی اشباع شده زیادی دارد لذا مصرف این مواد در طول زمان مرگ را برای فرد به همراه خواهد داشت.

منبع : خبرگزاری فارس

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 11 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع بیماری ها , تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • کدام گیاهان میتوانند ویتامینهای گوشت را داشته باشند
  • سرطان زدایی از بدن با جعفری
  • برای اینکه رشد عضلانی مجدد داشته باشیم این شیوه ها مفیدند
  • تب و لرز داشتن و این دانستنی های مهم
  • ترفندها و توصیه ها برای جوانتر شدن
  • بررسي معضل گراني داروهاي ام اس
  • استرس های شغلی و خطرات آن
  • معرفی سبزی شقاقل یا زردک ریگی
  • محبوبترین ها

  • عدس و خاصیت های باورنکردنی آن
  • از میوه دوریان چه میدانید؟
  • سبزیجات مناسب برای ایجاد احساس سیری
  • میزان ویتامین سبزی خام بیشتر است یا پخته؟
  • روزانه و به طور مداوم پرتقال بخورید
  • توصیه بیشتر برای مصرف گلابی
  • تقویت سیستم ایمنی بدن با آب زرشک
  • 20 فایده آب انار و روغن دانه انار برای سلامتی
  • رپورتاژ

  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است