بیماری قلبی فست فود

این روزها با به روی کار آمدن تکنولوژی و اینترنت دیگر خیلی افراد مشغول به کار هستند و سرشان شلوغ است.اینگونه افراد برخی اوقات از روی ناچاری و کمبود وقت مجبورند غذای آماده از بیرون سفارش دهند.باید بگوییم که با سفارش غذای آماده از بیرون و فست فودی ها فقط قلب خودمان را هر بار به سوی بیماری میبریم.

رئیس انجمن آترواسکلروز ایران با اشاره به اینکه چاق شدن ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی را بسیار افزایش می‌دهد، گفت: به دلیل استفاده از روغن‌های نامناسب در فست فودها، مصرف آن عوارض زیادی برای سلامت فرد به همراه دارد.

مسعود قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، در ارتباط با تأثیر مصرف فست‌فود و بیماری‌های قلبی اظهار داشت: چاق شدن ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی را بسیار افزایش می‌دهد و مصرف فست‌فود فرد را بسیار به این مسأله نزدیک می‌کند.

وی افزود: اگر نسبت مصرف انرژی با میزان دریافت انرژی و کالری مورد نیاز تناسب نداشته باشد سبب بروز اضافه وزن و چاقی می‌شود و این موضوع شانس بروز حوادث قلبی و  عروقی را افزایش می‌دهد.

رئیس انجمن آترواسکلروز ایران ادامه داد: مواد غذایی که دارای روغن بالا باشد و این روغن و چربی بیشتر از 20 تا 25 درصد انرژی مورد نیاز ما را تأمین کند سبب بروز چاقی می‌شود ولی اگر مواد غذایی میزان ایزومر ترانس آن بالاتر از استانداردها باشد و یا از اسیدهای چرب ترانس با یا بدون چربی‌های اشباع شده هیدروژنه استفاده شده باشد شانس بروز حوادث قلبی را افزایش می‌دهد.

قاسمی اضافه کرد: بسیاری از فست‌فودها متأسفانه به دلیل شرایط خاص مواد غذایی در تهیه آن از روغن نامناسب استفاده شده، اسیدهای چرب ایزومر ترانس آن بالا بوده و چربی اشباع شده زیادی دارد لذا مصرف این مواد در طول زمان مرگ را برای فرد به همراه خواهد داشت.

منبع : خبرگزاری فارس

ارسال شده در 11 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع بیماری ها , تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • مرگ زودرس ثمره استرس و نگرانی مزمن
  • برای از بین بردن چربی شکم این نوشیدنیهای بدون ضرر را بنوشید
  • باباهایی که صاحب فرزند دختر هستند این مطالب را باید بدانند
  • آسیب های ویروس تبخال برای زنان باردار
  • پیتزای طرح دار (گل)
  • چرا بچه ها به حرف تان اهمیتی نمی دهند؟
  • همیشه بهار کوهی چه خاصیت دارویی دارد؟
  • نازایی با ازدواج در سنین بالا
  • می خندم پس سالمم!
  • ۱۰ ماده غذایی که سیستم ایمنی بدن را بالا می برد
  • سرحال و شاداب باشیم
  • رفع کسلی و یکنواختی با این توصیه ها
  • ماساژدادن پا با این روش ها در منزل
  • با علم نانو، بسته بندی ها خوردنی میشوند
  • نان ریش دار ( آموزش تصویری)
  • محبوبترین ها

  • سالاد رژیمی با سه سبزی
  • کیک بدون روغن در قابلمه
  • پوست‏هاي آسيب ديده معجون كيوي و شكلات بخورند
  • سوپ بیت بیت مخصوص ترکیه
  • کمپوت پاییزی با استفاده از گلابی
  • بی نظیرترین اسموتی های لاغری
  • کوکی با چاشنی مختلف
  • تاثیرات فیبرها بر سلامتی
  • نوشیدنی دارویی برای کاهش وزن خانمها
  • مافین با طعم گردو
  • اسموتی جو – نوشیدنی سالم
  • طعمی جدید به استیک خود بدهید
  • گل کلم درسته در فر
  • کیک راحت الحلقوم
  • ترشی بادمجان بهترین ترشی خانگی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است