مشاوره زیبایی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

بیماری قلبی فست فود

این روزها با به روی کار آمدن تکنولوژی و اینترنت دیگر خیلی افراد مشغول به کار هستند و سرشان شلوغ است.اینگونه افراد برخی اوقات از روی ناچاری و کمبود وقت مجبورند غذای آماده از بیرون سفارش دهند.باید بگوییم که با سفارش غذای آماده از بیرون و فست فودی ها فقط قلب خودمان را هر بار به سوی بیماری میبریم.

رئیس انجمن آترواسکلروز ایران با اشاره به اینکه چاق شدن ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی را بسیار افزایش می‌دهد، گفت: به دلیل استفاده از روغن‌های نامناسب در فست فودها، مصرف آن عوارض زیادی برای سلامت فرد به همراه دارد.

مسعود قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، در ارتباط با تأثیر مصرف فست‌فود و بیماری‌های قلبی اظهار داشت: چاق شدن ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی را بسیار افزایش می‌دهد و مصرف فست‌فود فرد را بسیار به این مسأله نزدیک می‌کند.

وی افزود: اگر نسبت مصرف انرژی با میزان دریافت انرژی و کالری مورد نیاز تناسب نداشته باشد سبب بروز اضافه وزن و چاقی می‌شود و این موضوع شانس بروز حوادث قلبی و  عروقی را افزایش می‌دهد.

رئیس انجمن آترواسکلروز ایران ادامه داد: مواد غذایی که دارای روغن بالا باشد و این روغن و چربی بیشتر از 20 تا 25 درصد انرژی مورد نیاز ما را تأمین کند سبب بروز چاقی می‌شود ولی اگر مواد غذایی میزان ایزومر ترانس آن بالاتر از استانداردها باشد و یا از اسیدهای چرب ترانس با یا بدون چربی‌های اشباع شده هیدروژنه استفاده شده باشد شانس بروز حوادث قلبی را افزایش می‌دهد.

قاسمی اضافه کرد: بسیاری از فست‌فودها متأسفانه به دلیل شرایط خاص مواد غذایی در تهیه آن از روغن نامناسب استفاده شده، اسیدهای چرب ایزومر ترانس آن بالا بوده و چربی اشباع شده زیادی دارد لذا مصرف این مواد در طول زمان مرگ را برای فرد به همراه خواهد داشت.

منبع : خبرگزاری فارس

5 1000
ارسال شده در 10 مهر 1395 توسط با موضوع بیماری ها , تغذیه
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x