بیماری قلبی فست فود

این روزها با به روی کار آمدن تکنولوژی و اینترنت دیگر خیلی افراد مشغول به کار هستند و سرشان شلوغ است.اینگونه افراد برخی اوقات از روی ناچاری و کمبود وقت مجبورند غذای آماده از بیرون سفارش دهند.باید بگوییم که با سفارش غذای آماده از بیرون و فست فودی ها فقط قلب خودمان را هر بار به سوی بیماری میبریم.

رئیس انجمن آترواسکلروز ایران با اشاره به اینکه چاق شدن ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی را بسیار افزایش می‌دهد، گفت: به دلیل استفاده از روغن‌های نامناسب در فست فودها، مصرف آن عوارض زیادی برای سلامت فرد به همراه دارد.

مسعود قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، در ارتباط با تأثیر مصرف فست‌فود و بیماری‌های قلبی اظهار داشت: چاق شدن ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی را بسیار افزایش می‌دهد و مصرف فست‌فود فرد را بسیار به این مسأله نزدیک می‌کند.

وی افزود: اگر نسبت مصرف انرژی با میزان دریافت انرژی و کالری مورد نیاز تناسب نداشته باشد سبب بروز اضافه وزن و چاقی می‌شود و این موضوع شانس بروز حوادث قلبی و  عروقی را افزایش می‌دهد.

رئیس انجمن آترواسکلروز ایران ادامه داد: مواد غذایی که دارای روغن بالا باشد و این روغن و چربی بیشتر از 20 تا 25 درصد انرژی مورد نیاز ما را تأمین کند سبب بروز چاقی می‌شود ولی اگر مواد غذایی میزان ایزومر ترانس آن بالاتر از استانداردها باشد و یا از اسیدهای چرب ترانس با یا بدون چربی‌های اشباع شده هیدروژنه استفاده شده باشد شانس بروز حوادث قلبی را افزایش می‌دهد.

قاسمی اضافه کرد: بسیاری از فست‌فودها متأسفانه به دلیل شرایط خاص مواد غذایی در تهیه آن از روغن نامناسب استفاده شده، اسیدهای چرب ایزومر ترانس آن بالا بوده و چربی اشباع شده زیادی دارد لذا مصرف این مواد در طول زمان مرگ را برای فرد به همراه خواهد داشت.

منبع : خبرگزاری فارس