پوست میوه

در دنیا میتوان خوردنی های بسیار پرخاصیت و مفیدی را پیدا کرد که از همه لحاظ برای بدن کاربرد دارند و انرژی رسان خوبی برای بدن هستند.برخی از خوردنی ها پوست پرخاصیتی هم دارند و البته پوست شان نادیده گرفته میشود،اما باید بگوییم که در پوست بعضی خوردنی ها خواص فوق العاده ای وجود دارد که خیلی ها از این خواص خبر ندارند.

به گفته کارشناسان تغذیه، پوست برخی میوه‌ها و سبزی‌جات سرشار از مواد مغذی است و نباید گرفته شود.

از آنجائی که پوست برخی مواد خوراکی حاوی مقادیر بالای مواد مغذی است، نباید پوست کنده شود که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد.

سیب: پوست سیب سرشار از پکتین فیبری محلول است. پکتین به کاهش سطح کلسترول بد کمک کرده و سطح قند خون را ثابت نگه می‌دارد.

انگور: پوست انگور حاوی فیتوشیمیایی‌های مفید برای سلامت قلب است.

سیب زمینی: پوست سیب زمینی بیش از گوشت آن حاوی آهن، فیبر و فولات است. در حقیت پوست سیب زمینی ۵ تا ۱۰ برابر گوشت آن آنتی اکسیدان دارد.

خیار: با خوردن خیار با پوست در حقیقت میزان مصرف کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، ویتامین A و ویتامین K را افزایش خواهید داد.

بادمجان: پوست بادمجان سرشار از آنتی‌اکسیدان ناسیونین (Nasunin) است که بسیار برای حفظ سلامت بافت مغز مهم و ضروری است. ناسیونین نوعی فلاوونوئید است و اگر شما آن را بخورید کمتر در معرض اضافه وزن قرار می‌گیرید.

منبع : همشهری آنلاین