بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
204095_xqa2mwjv
سوپ جو یکی از بهترین سوپ های مناسب برای کودکان و همچنین افراد بیمار است و می تواند برای رژیم غذایی افراد مختلف انتخابی مناسب باشد مواد تشکیل دهنده آن خامه،شیر ،هویج ،مرغ ،سیب زمینی ،آرد جوپرک و جعفری هستند پیشنهاد می کنیم این سوپ خوشمزه را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

  • یک عدد پیاز بزرگ نگینی خرد شدهیک عدد سیب زمینی درشت نگینی خرد شده

    یک عدد هویج درشت نگینی خرد شده

    خامه هر چقدر دوست دارید، کم و زیادش دست خودتونه

    آرد دو ق غ خوری

    شیر دو لیوان

    آب مرغ دو لیوان یا در نبودش 2 عدد عصاره مرغ

    قارچ خرد شده یک ونیم لیوان

    جو پرک یک و نیم لیوان

    سیر دوحبه

    جعفری خرد شده  دو ق غ خوری

  • برای: 4 تا 6 نفر
  • زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
  • روش: حرفه ای
سیب زمینی، پیاز و هویج خرد شده را در ظرف مورد نظر با یک یا دو قاشق روغن کمی تفت میدهیم تا بوی خامی مواد گرفته بشه ولی سرخ نشه. سپس آرد وسیر را هم اضافه کنید یک تفت بدید. سه چهار لیوان آب اضافه کنید و جو پرک را ریخته و بگذارید تا جو خوب از هم باز بشه و لعاب بندازه. در حین پختن سوپ چندین بار آنرا هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی کم آب شد و جو پرک از هم باز شده آب مرغ و قارچ را اضافه کنید تا با آب مرغ باز سوپمون پخته تر شود. هم زدن یادتون نره. قارچ خرد شده در سوپ بریزید و بعد شیر را اضافه کنید و هم بزنید. تا حسابی با شیر مخلوط بشه و سوپ غلیظ خوبی بدست بیاد. الان باید مراقب باشید که سوپ سر نره چون شیر ریختید امکان سر رفتن زیاده. عصاره مرغ را هم له کنید و به سوپ اضافه کنید. وقتی دیدید سوپ آماده است آنرا در ظرف کشیده و بگذارید کمی خنک بشه تا وقتی میخواهید خامه را اضافه کنید زیاد مخلوط سوپ فرو نره. دیگه سوپ شما آماده است که با خامه تزئین بشه تادر کنار عزیزان میل کنید.

آشپزی

5 1000
ارسال شده در 10 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
سیب سرخ

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • نسل جدید شیر بسیار مفید تر و پر خاصیت تر خواهد بود
  • الیگوهیدرآمنیوس یا کاهش حجم مایع آمنیون
  • نکاتی برای جوانسازی دست و پاها
  • نوعی انگل موثر بر باروری خانم ها
  • رفع مشکلات کلیوی به کمک طب سنتی
  • گزارش دیگری از وجود عفونت زیکا در فصل سرما
  • تاثیرات استفاده از وزنه در ورزش
  • والدین و دخالت هایشان در زندگی زوجین
  • محبوبترین ها

  • نمایشی ترین نوع اختلال در شخصیت
  • از روی لباس شخصیت انسانها را چگونه بسنجیم
  • نحوه نگارش با تایپ صفحه کلید بیانگر شخصیت شماست
  • نشانه های اختلالات شایع روانی را بشناسید
  • خوب و بد بودن خشم
  • افسردگی در رده سنی نوجوان
  • رفع ناراحتی های روحی با هورمون تراپی
  • بررسی کلی در رابطه با استرس و روش های از بین بردن آن
  • رپورتاژ

  • هزینه لیپوماتیک (هزینه پیکرتراشی)
  • بیماریهای نشیمنگاه و راههای درمان
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر حاجی زاده
  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x