کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
مصرف سوپ جو سوپ جو روش تهیه سوپ جو خوردن سوپ جو استفاده از سوپ جو
سوپ جو یکی از بهترین سوپ های مناسب برای کودکان و همچنین افراد بیمار است و می تواند برای رژیم غذایی افراد مختلف انتخابی مناسب باشد مواد تشکیل دهنده آن خامه،شیر ،هویج ،مرغ ،سیب زمینی ،آرد جوپرک و جعفری هستند پیشنهاد می کنیم این سوپ خوشمزه را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

  • یک عدد پیاز بزرگ نگینی خرد شدهیک عدد سیب زمینی درشت نگینی خرد شده

    یک عدد هویج درشت نگینی خرد شده

    خامه هر چقدر دوست دارید، کم و زیادش دست خودتونه

    آرد دو ق غ خوری

    شیر دو لیوان

    آب مرغ دو لیوان یا در نبودش 2 عدد عصاره مرغ

    قارچ خرد شده یک ونیم لیوان

    جو پرک یک و نیم لیوان

    سیر دوحبه

    جعفری خرد شده  دو ق غ خوری

  • برای: 4 تا 6 نفر
  • زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
  • روش: حرفه ای
سیب زمینی، پیاز و هویج خرد شده را در ظرف مورد نظر با یک یا دو قاشق روغن کمی تفت میدهیم تا بوی خامی مواد گرفته بشه ولی سرخ نشه. سپس آرد وسیر را هم اضافه کنید یک تفت بدید. سه چهار لیوان آب اضافه کنید و جو پرک را ریخته و بگذارید تا جو خوب از هم باز بشه و لعاب بندازه. در حین پختن سوپ چندین بار آنرا هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی کم آب شد و جو پرک از هم باز شده آب مرغ و قارچ را اضافه کنید تا با آب مرغ باز سوپمون پخته تر شود. هم زدن یادتون نره. قارچ خرد شده در سوپ بریزید و بعد شیر را اضافه کنید و هم بزنید. تا حسابی با شیر مخلوط بشه و سوپ غلیظ خوبی بدست بیاد. الان باید مراقب باشید که سوپ سر نره چون شیر ریختید امکان سر رفتن زیاده. عصاره مرغ را هم له کنید و به سوپ اضافه کنید. وقتی دیدید سوپ آماده است آنرا در ظرف کشیده و بگذارید کمی خنک بشه تا وقتی میخواهید خامه را اضافه کنید زیاد مخلوط سوپ فرو نره. دیگه سوپ شما آماده است که با خامه تزئین بشه تادر کنار عزیزان میل کنید.

آشپزی

5 1000
ارسال شده در 10 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x