مشاوره زیبایی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
204095_xqa2mwjv
سوپ جو یکی از بهترین سوپ های مناسب برای کودکان و همچنین افراد بیمار است و می تواند برای رژیم غذایی افراد مختلف انتخابی مناسب باشد مواد تشکیل دهنده آن خامه،شیر ،هویج ،مرغ ،سیب زمینی ،آرد جوپرک و جعفری هستند پیشنهاد می کنیم این سوپ خوشمزه را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

  • یک عدد پیاز بزرگ نگینی خرد شدهیک عدد سیب زمینی درشت نگینی خرد شده

    یک عدد هویج درشت نگینی خرد شده

    خامه هر چقدر دوست دارید، کم و زیادش دست خودتونه

    آرد دو ق غ خوری

    شیر دو لیوان

    آب مرغ دو لیوان یا در نبودش 2 عدد عصاره مرغ

    قارچ خرد شده یک ونیم لیوان

    جو پرک یک و نیم لیوان

    سیر دوحبه

    جعفری خرد شده  دو ق غ خوری

  • برای: 4 تا 6 نفر
  • زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
  • روش: حرفه ای
سیب زمینی، پیاز و هویج خرد شده را در ظرف مورد نظر با یک یا دو قاشق روغن کمی تفت میدهیم تا بوی خامی مواد گرفته بشه ولی سرخ نشه. سپس آرد وسیر را هم اضافه کنید یک تفت بدید. سه چهار لیوان آب اضافه کنید و جو پرک را ریخته و بگذارید تا جو خوب از هم باز بشه و لعاب بندازه. در حین پختن سوپ چندین بار آنرا هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی کم آب شد و جو پرک از هم باز شده آب مرغ و قارچ را اضافه کنید تا با آب مرغ باز سوپمون پخته تر شود. هم زدن یادتون نره. قارچ خرد شده در سوپ بریزید و بعد شیر را اضافه کنید و هم بزنید. تا حسابی با شیر مخلوط بشه و سوپ غلیظ خوبی بدست بیاد. الان باید مراقب باشید که سوپ سر نره چون شیر ریختید امکان سر رفتن زیاده. عصاره مرغ را هم له کنید و به سوپ اضافه کنید. وقتی دیدید سوپ آماده است آنرا در ظرف کشیده و بگذارید کمی خنک بشه تا وقتی میخواهید خامه را اضافه کنید زیاد مخلوط سوپ فرو نره. دیگه سوپ شما آماده است که با خامه تزئین بشه تادر کنار عزیزان میل کنید.

آشپزی

5 1000
ارسال شده در 9 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x