کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)

نقرس عارضه نقرس درمان نقرس درباره نقرس پیشگیری از بروز نقرس ابتلا به نقرس

اگر مشکوک به بیماری نقرس هستید بهتر است فشارخون بالا و دیابت و مصرف پروتئین خود را کنترل کنید چون حملات نقرسی با این موارد شدت خواهند یافت کاهش اسید اوریک برای این بیماران با کمک داروهای مختلف توسط پزشک تجویز خواهد شد بیشترین آسیب ناشی از این بیماری متوجه شست پا می باشد پیشنهادات تغذیه ای درمان کننده ما را در این زمینه مطالعه کنید.

نقرس بیماری دردناکی است که معمولاً خود را به‌صورت حملات عودکننده درد و تورم در ناحیه شست پا نشان می‌دهد. اینکه چرا بیماری دوره‌های خاموشی و فعالیت دارد هنوز به‌درستی شناخته‌شده نیست ولی بک مطالعه جدید نشان داده است که رژیم‌های غذایی که برای کاهش فشارخون استفاده می‌شوند می‌تواند به کاهش حملات نقرسی کمک کند.

علت بیماری نقرس افزایش اسید اوریک خون و تجمع این ماده در بافت‌های بدن و بخصوص مفاصل است. شایع‌ترین مفصل درگیر شده در بدن مفصل شست پا است و درد و تورم این مفصل ناشی از نقرس معمولاً چند روز به طول مینجامد. مطالعات قبلی نشان داده است که فشارخون بالا و دیابت و مصرف بالای پروتئین می‌تواند موجب افزایش احتمال حملات نقرسی شود.

حدود چهار درصد از مردن به نقرس مبتلا هستند و شیوع این بیماری در 20 سال گذشته یک درصد افزایش پیداکرده است.

مطالعه جدید بر روی نوعی رژیم غذایی برای کاهش فشارخون به نام DASH یا Dietary Approaches to Stop Hypertension انجام‌شده است. این رژیم غذایی سدیم و چربی اشباعی و شکر و گوشت قرمز پایین و غلات کامل و میوه و سبزی‌ها بالا را توصیه می‌کند. این رژیم غذایی به مدت سه ماه به یک گروه 400 نفری داده شد. در پایان مطالعه میزان اسید اوریک افراد 35 صدم میلی‌گرم کاهش پیدا کرد و در آن‌هایی که در ابتدای مطالعه اسید اوریک بالا داشتند کاهش اسید اوریک چهار برابر این میزان بود. این تأثیر تقریباً در حد اثر داروهایی است که برای کاهش اسید اوریک استفاده می‌شوند.

نتایج این تحقیق در مجله Arthritis and Rheumatology منتشرشده است.

ایران ارتوپد

5 1000
ارسال شده در 10 مهر 1395 توسط با موضوع بیماری ها

پیشنهاد سردبیر

  • چرا معاینه کامل چشم در دیابتی ها ضروری است؟
  • اشتباهات خطرناک روزمره
  • آنچه در مورد دندانهای کودکان باید بدانیم
  • تمام درمان های خون مردگی صورت و بدن
  • با این تست روانشناسی می توانید همسر آینده خود را پیدا کنید
  • خواص بادام هندی و عکس هایی از آن
  • راهکارهای پیشنهادی برای رفع افسردگی همسر
  • قدم به قدم با تغذیه یک سالمند
  • محبوبترین ها

  • ویتامینها و املاح مورد احتیاج در سالمندی
  • چگونه مسن تر نشان داده می شوید
  • بحران میانسالی و پیامدهای آن
  • عارضه آرتروز در بانوان میانسال
  • برطرف کردن تیرگی اطراف چشم در میانسالی
  • نکات ورزشی مفید برای سالخوردگان
  • اختلالات روحی در سنین بالا
  • تاخیر پیری با ورزش کردن
  • رپورتاژ

  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • معرفی تمام محصولات سان‌سی در نمایشگاه بین‌المللی (25 تا 28 اردیبهشت‌ماه)
  • ارائه بهترین خدمات دندانپزشکی در کلینیک رویال
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر نوروزعلی
  • آیا شیر گاو کلسیم مورد نیاز مادران در دوره شیردهی را تأمین می‌کند؟
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x