sneeze_colds_remedies-369645

برای درمان سرفه از چه راهکارهایی می توانیم کمک بگیریم می خواهیم درباره سرفه به بررسی عوامل زمینه ساز آن و روش های برطرف کردن ان بپردازیم چه باورهایی در بین مردم درباره سرفه وجود دارد درمان های خانگی مختلفی برای سرفه وجود دارد که برخی از آن ها خودسرانه و بدون مشورت پزشک انجام میپذیرند می خواهیم تاثیرات مثبت هریک از آ ها را بر رفع سرفه بدانیم.

سرفه اغلب مواقع با سرماخوردگی همراه بوده و اکثر مردم روش‌های متعددی برای رهایی از شر بیماری‌های محرک و حساسیت‌زا سراغ دارند. در شرایطی که درمان‌های خانگی زیادی برای درمان سرفه وجود دارد، اما یک‌سری باور غلط هم درباره آن وجود دارد که عبارتند از:
۱.همه سرفه‌ها به خاطر عفونت رخ می‌دهند
حقیقت: البته این حرف درست نیست و همه سرفه‌ها به خاطر عفونت رخ نمی‌دهند. باید گفت که دلایل دیگری هم باعث بروز آن می‌شوند. متخصصان بر این باورند که عوامل ساده‌ای مانند عفونت‌های باکتریایی و ویروسی یا عوامل حادتری مانند ذات‌الریه، ریفلاکس معده به مری و در موارد نادر، نارسایی قلبی هم می‌توانند مسبب آن باشند.
۲.برای درمان هر نوع سرفه‌ای، باید آنتی‌بیوتیک مصرف کرد
حقیقت: اکثر سرفه‌ها به خاطر وجود ویروس‌ها رخ می‌دهند، بنابراین خوردن میزان زیادی آنتی‌بیوتیک به تسکین یا از بین رفتن آنها کمک نخواهد کرد. اگرچه نوعی باکتری وجود دارد که منجر به گلودرد و سرفه مرتبط با آن می‌شود، اما خوردن آنتی‌بیوتیک بدون نسخه پزشک می‌تواند ضرر بیشتری به همراه داشته باشد.
۳.همه سرفه‌های طولانی نشانه سل هستند
حقیقت: یکی از نکاتی مهمی که باید به خاطر داشته باشید این است که هر سرفه‌ای نشان‌دهنده سل نیست. در واقع ممکن است عوامل مزمن دیگری در ارتباط با بروز سرفه وجود داشته باشد مانند ذات‌الریه، بیماری انسداد مزمن ریوی، تنگی نفس، بیماری بینابینی ریه، سرطان ریه و غیره.
۴.سوپ داغ می‌تواند به بهبود سرفه کمک کند
حقیقت: سرفه اغلب به خاطر عفونت و یا علائم ناشی از بیماری‌های دیگر رخ می‌دهد. سوپ یا هر نوع مایعات داغ دیگری باعث تسکین و آرام شدن التهاب گلو می‌شود اما در درمان سرفه تأثیری ندارد.
۵.خوردن غذاهای ترش منجر به سرفه می‌شود 
حقیقت: تحقیقات نشان می‌دهد که هیچ شواهدی برای پوشش این حقیقت وجود ندارد که خوردن غذاهای ترش منجر به سرفه می‌شود. البته ممکن است احساس خفیف التهاب و حساسیت در گلو به همراه داشته باشد.
۶.همه شربت‌های سرفه منجر به خواب‌آلودگی می‌شوند
حقیقت: تنها شربت‌های سرفه‌ای که حاوی ترکیبات فعال مانند آنتی هیستامین هستند از جمله کلرفنیرامین منجر به خواب‌آلودگی می‌شوند. داروهای جدیدتری که حاوی ترکیبات فعالی مانند دکسترومترفان هستند، چنین عوارضی به همراه ندارند.
منبع: الودکتر