مشاوره زیبایی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد

نکات تخم مرغ

صبحانه،ناهار و شام اکثر دانشجویان تخم مرغ است،چرا که طرز تهیه آن بسیار ساده است.از این ها که بگذریم یک خوردنی خوشمزه و محبوب در بین مردم است.تخم مرغ از فواید زیادی برخوردار است و البته باید در هنگام استفاده از آن نکاتی را در نظر گرفت که در ادامه شما را با فواید و این نکات تخم مرغ آشنا خواهیم کرد.

این ماده معدنی با خاصیت آنتی‌اکسیدانی از نابودی سلول‌های بدن جلوگیری کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

اگر از خوردن یک وعده غذایی حاوی تخم‌مرغ پخته لذت می‌برید و این نوع خوراکی را دوست دارید از پخته شدن کامل تخم‌مرغ نیز اطمینان حاصل کنید تا خودتان را از شر بیماری‌های ناشی از مواد غذایی برهانید. نکات زیر را برای یک وعده سالم حاوی تخم‌مرغ در نظر داشته باشید:
تخم‌مرغ نیمرو را آنقدر بپزید به حدی که دیگر آبکی نباشد و هنگام تماس با دست کاملا سفت شده باشد.
در پختن، جوشاندن یا سرخ‌کردن تخم‌مرغ توجه داشته باشید تا سفیدی و زرده هر دو سفت باشند.
اگر تخم‌مرغ را در کنار گوشت طبخ می‌کنید توجه داشته باشید که دمای مرکز آن به 71 درجه سلیسیوس برسد. این کار را می‌توانید با دماسنج مخصوص مواد غذایی انجام دهید.
به منظور پختن ترکیبی از شیر و تخم‌مرغ (برای درست کردن کیک یا سایر غذاها) «مایع تخم‌مرغ» را جایگزین سفیده تخم‌مرغ خام کنید. مایع تخم‌مرغ محصولی است که فرآیند پاستوریزاسیون را سپری کرده است و از این طریق از انتقال بیماری‌ها و آلودگی‌های احتمالی مرغ و محل پرورش آن به مصرف‌کننده جلوگیری می‌کند.

منبع : الو دکتر

5 1000
ارسال شده در 10 مهر 1395 توسط با موضوع تغذیه
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر

پیشنهاد سردبیر

  • بررسی احساسات افراد خشمگین
  • برطرف کردن شوره سر با این روشها
  • علائم و نشانه های مثانه اکتیو یا بیش فعال
  • برای تقویت ذهن و هوش خود از چه روش هایی کمک بگیریم
  • خاصیت های آب پرتقال و جوی دوسر برای جنین
  • تغییر یافتن طعم آب و دلایل آن
  • بیماری های ناشی از کمبود سلنیوم
  • برگزاری طرح فرشتگان رحمت برای یاری رسانی به نیازمندان
  • محبوبترین ها

  • پیش بینی وضعیت آب و هوایی کشور
  • رو نمایی از سریع‌ترین خودروی الکتریکی جهان
  • هولناک ترین دستهای دنیا
  • پیش بینی ابتلا 150 هزار نفر به سرطان در 10 سال آینده
  • تولید گوجه فرنگی ضد پیری با اصلاح ژنتیکی
  • خطر شکستگی استخوان با مصرف منیزیم کاهش می یابد
  • تاثیر داروهای فشارخون به کاهش حمله سرطان سینه و پروستات
  • این روزها با معضل گوجه فرنگی
  • رپورتاژ

  • غربالگری نوزادان جهت بیماری متابولیک
  • بهترین کلینیک تخصصی کاشت مو کدام است ؟
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • درمان افتادگی پلک به روش پلاسما
  • زیباتر شدن چهره با روش های نوین
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x