کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

نکات تخم مرغ فواید تخم مرغ برای استفاده از تخم مرغ چه نکاتی را رعایت کنیم؟

صبحانه،ناهار و شام اکثر دانشجویان تخم مرغ است،چرا که طرز تهیه آن بسیار ساده است.از این ها که بگذریم یک خوردنی خوشمزه و محبوب در بین مردم است.تخم مرغ از فواید زیادی برخوردار است و البته باید در هنگام استفاده از آن نکاتی را در نظر گرفت که در ادامه شما را با فواید و این نکات تخم مرغ آشنا خواهیم کرد.

این ماده معدنی با خاصیت آنتی‌اکسیدانی از نابودی سلول‌های بدن جلوگیری کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

اگر از خوردن یک وعده غذایی حاوی تخم‌مرغ پخته لذت می‌برید و این نوع خوراکی را دوست دارید از پخته شدن کامل تخم‌مرغ نیز اطمینان حاصل کنید تا خودتان را از شر بیماری‌های ناشی از مواد غذایی برهانید. نکات زیر را برای یک وعده سالم حاوی تخم‌مرغ در نظر داشته باشید:
تخم‌مرغ نیمرو را آنقدر بپزید به حدی که دیگر آبکی نباشد و هنگام تماس با دست کاملا سفت شده باشد.
در پختن، جوشاندن یا سرخ‌کردن تخم‌مرغ توجه داشته باشید تا سفیدی و زرده هر دو سفت باشند.
اگر تخم‌مرغ را در کنار گوشت طبخ می‌کنید توجه داشته باشید که دمای مرکز آن به 71 درجه سلیسیوس برسد. این کار را می‌توانید با دماسنج مخصوص مواد غذایی انجام دهید.
به منظور پختن ترکیبی از شیر و تخم‌مرغ (برای درست کردن کیک یا سایر غذاها) «مایع تخم‌مرغ» را جایگزین سفیده تخم‌مرغ خام کنید. مایع تخم‌مرغ محصولی است که فرآیند پاستوریزاسیون را سپری کرده است و از این طریق از انتقال بیماری‌ها و آلودگی‌های احتمالی مرغ و محل پرورش آن به مصرف‌کننده جلوگیری می‌کند.

منبع : الو دکتر

5 1000
ارسال شده در 11 مهر 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • برونگرایی را در خود چگونه تقویت کنیم؟
  • پیشنهاداتی جالب برای گذراندن این روزها
  • مواد غذایی زیبا کننده
  • آموزش طبخ نان تافتون ساده
  • پفک خانگی سالم و بی خطر
  • آموزش تشویق همسر به برقراری رابطه جنسی
  • جرم سنگین برای مرد به علت کشتن پروانه نادر
  • آنچه که باید درباره خود ارضایی در سنین مختلف بدانید
  • محبوبترین ها

  • علل ایجاد روابط فرازناشویی را بیشتر بررسی کنیم
  • 12 راز برای زوج های جوان جهت ارگاسم بهتر
  • اطلاعات کامل درباره اختلال ارگاسمی زن
  • هر آنچه در مورد ارگاسم باید بدانید
  • معجزه این خوراکی در توان جنسی اقایان
  • اهمیت چکاپ بیضه های نوزاد تازه متولد شده
  • حفظ و دوام رابطه جنسی و این خاصیت ها
  • رابطه جنسی موفق سبب تقویت روحیه فرد می شود
  • رپورتاژ

  • ارائه خدمات ارتودنسی با استفاده از روش های نوین و پیشرفته
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • مرکز تخصصی دندانپزشکی دکتر سید سعید هاشمی
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • بالون معده بدون نیاز به بیهوشی و بستری توسط دکتر فرامرزی
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x