آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت

طرز تهیه چیزکیک چیزکیک بیسکویتی چیزکیک انواع چیزکیک

یکی از ویژگی های پاییز داشتن غروب زیبا میباشد؛ تصور کنید در یکی از این غروب های سرد و نسبتا دو نفره ی پاییزی چیزکیک درست کردید و قرار است با قوه آن را میل کنید. قطعا آن روز، روز به یاد ماندنی و خاطره انگیزی خواهد شد. چیزکیک در دو نوع پخته و یخچالی تهیه می شود. نوع یخچالی خودش انواع مختلف دارد. با ژله و میوه یا با طعم های مختلف، امروز نوع بیسکویتی آن را با شما به اشتراک قرار می دهیم و دستور پخت این چیزکیک خوشمزه را به شما خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مواد لازم پایه کیک :

 بیسکویت یک و نیم بسته
کره  ۱۰۰ گرم
 شکر قهوه ای  ۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم میانی :

 خامه ۵۰۰ گرم
 شکر  ۱۳۵ گرم
پنیر لبنه ۲۵۰ گرم
آب لیمو  ۱ قاشق غذاخوری
وانیل شکری ۱ بسته
بیسکویت شکلاتی خرد شده یک و نیم لیوان
فندق خرد شده یک و نیم لیوان

مواد لازم رویه کیک:
خامه فرم گرفته
شکلات خرد شده

طرز تهیه چیزکیک بیسکویتی :

بیسکویت را  همراه شکر  قهوه ای در  غذاساز  ریخته کاملا پودر  کنید.

به آن کره ذوب شده را افزوده سی ثانیه دیگر با دور تند مخلوط کنید. سپس در قالب های یک نفره تقسیم کرده بوسیله پشت قاشق رویش را کاملا صاف کرده فشار دهید تا پرس شود. قالب ها را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

خامه را بوسیله همزن برقی آنقدر بزنید تا سفت و غلیط شود. (همیشه از خامه قنادی در تهیه کیک و شیرینی استفاده کنید مگر اینکه در طرز تهیه از خامه صبحانه مصرف شود قید گردد).

در ظرفی جداگانه پنیر لبنه، پودر شکر، آب لیمو و وانیل را با همزن به مدت پنج دقیقه مخلوط کنید.

پنیر را به خامه اضافه کرده خوب هم بزنید.

به آن بیسکویت خرد شده و فندق را افزوده بعد از مخلوط کردن تمام مواد، بوسیله قاشق و یا قیف بدون ماسوره در قالب های یک نفره که کف آن را از بیسکویت فرش کرده بودید با این مواد خوشمزه پر کنید. بعد از یک شب در یخچال ماندن کیک های شما آماده است. روی آن را با خامه شکوفه زده شکلات بپاشید و همراه خانواده به شادی صرف کنید.

منبع : بیتوته

5 1000
ارسال شده در 21 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x