biscoff

یکی از ویژگی های پاییز داشتن غروب زیبا میباشد؛ تصور کنید در یکی از این غروب های سرد و نسبتا دو نفره ی پاییزی چیزکیک درست کردید و قرار است با قوه آن را میل کنید. قطعا آن روز، روز به یاد ماندنی و خاطره انگیزی خواهد شد. چیزکیک در دو نوع پخته و یخچالی تهیه می شود. نوع یخچالی خودش انواع مختلف دارد. با ژله و میوه یا با طعم های مختلف، امروز نوع بیسکویتی آن را با شما به اشتراک قرار می دهیم و دستور پخت این چیزکیک خوشمزه را به شما خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مواد لازم پایه کیک :

 بیسکویت یک و نیم بسته
کره  ۱۰۰ گرم
 شکر قهوه ای  ۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم میانی :

 خامه ۵۰۰ گرم
 شکر  ۱۳۵ گرم
پنیر لبنه ۲۵۰ گرم
آب لیمو  ۱ قاشق غذاخوری
وانیل شکری ۱ بسته
بیسکویت شکلاتی خرد شده یک و نیم لیوان
فندق خرد شده یک و نیم لیوان

مواد لازم رویه کیک:
خامه فرم گرفته
شکلات خرد شده

طرز تهیه چیزکیک بیسکویتی :

بیسکویت را  همراه شکر  قهوه ای در  غذاساز  ریخته کاملا پودر  کنید.

به آن کره ذوب شده را افزوده سی ثانیه دیگر با دور تند مخلوط کنید. سپس در قالب های یک نفره تقسیم کرده بوسیله پشت قاشق رویش را کاملا صاف کرده فشار دهید تا پرس شود. قالب ها را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

خامه را بوسیله همزن برقی آنقدر بزنید تا سفت و غلیط شود. (همیشه از خامه قنادی در تهیه کیک و شیرینی استفاده کنید مگر اینکه در طرز تهیه از خامه صبحانه مصرف شود قید گردد).

در ظرفی جداگانه پنیر لبنه، پودر شکر، آب لیمو و وانیل را با همزن به مدت پنج دقیقه مخلوط کنید.

پنیر را به خامه اضافه کرده خوب هم بزنید.

به آن بیسکویت خرد شده و فندق را افزوده بعد از مخلوط کردن تمام مواد، بوسیله قاشق و یا قیف بدون ماسوره در قالب های یک نفره که کف آن را از بیسکویت فرش کرده بودید با این مواد خوشمزه پر کنید. بعد از یک شب در یخچال ماندن کیک های شما آماده است. روی آن را با خامه شکوفه زده شکلات بپاشید و همراه خانواده به شادی صرف کنید.

منبع : بیتوته

ارسال شده در 21 مهر 1395 توسط writer.m با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • انتقال قارچ ها در نقاط مختلف بدن به چه صورت است
  • انگیزش و هیجان چگونه بر هم تاثیر می گذارند
  • مصرف بیش از حد ضد درد ها
  • چرا زمانی که اضطراب داریم زیاد می خوریم؟
  • میزان هورمون رشد و تستوسترون را چگونه به صورت طبیعی بالا ببریم
  • قابل توجه افرادیکه از نانهای بسته بندی استفاده میکنند
  • جدیدترین تکنیک های عاشق کردن همسر
  • همه چیز در رابطه با منیزیم و نقش حیاتی آن در بدن
  • میکروبی ترین میوه زیبای دنیا را بشناسید
  • مکمل های مناسب برای درمان میگرن
  • دست یابی به سر کمر باریک ها
  • پیش از ازدواج و این آمادگی ها
  • پا به پای نوزاد در رده های مختلف سنی
  • روش های صحیح آموزش دادن به کودکان
  • لیمو ، درمان این مشکل رایج در هواپیما
  • محبوبترین ها

  • ویژگی های نعنا
  • تاثیرات ضد سرطانی کدامیک زیادتر است:کلم بروکلی، کلم برگ یا گل کلم؟
  • درمان بیماری ها با خرمالو
  • مشتقات به را دور نریزید!
  • دفع ماده سمی بنزن از بدن با جوانه کلم بروکلی
  • کمک گرفتن از به برای رفع مشکلات معده
  • لاغری و کاهش وزن را با آلبالو تجربه کنید
  • خاصیت های مختلف تخم کدو
  • درمان مشکلات کبدی با توت فرنگی
  • موز منفعتهایی دارد که هنوز شما نمیدانید
  • مصرف تربچه و تقویت سیستم ایمنی بدن
  • اهمیت مصرف کلم برای بدن
  • مصرف میوه و سبزیجات قرمز یا زرد رنگ
  • با خواص مالت جو آشنا شوید
  • بهترین میوه از نظر متخصصین تغذیه برای اطفال
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است