دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
متخصص گوش،حلق بینی و جراحی سر و گردن
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
autumn_fruits
میوه های سرد و خنک نقش زیادی بر بیمارشدن ما در فصول سرد سال میگذارند کاهش دمای هوا به خودی خود ایجاد سردی در بدن خواهد کرد به خصوص اگر با میوه های سرد مانند اهو، خیار و هندوانه همراه باشد و موجب رخوت و سردی دی بدن این افراد خواهد کرد کسانی که طبع سردی دارند بهتر است بیشتر به این موضوع دقت کنند و مراقب خورد و خوراک خود در این فصل از سال باشند.

به دلیل تغییر شرایط آب و هوایی و طبع افراد در فصل پاییز خوردن میوه های سرد و خنک ابتلا به برخی بیماری‌ها را در افراد بالا می‌برد.
حیدر عظمایی پژوهشگر طب سنتی  گفت: با ورود فصل پاییز و کاهش دمای هوا طبع افراد با تغییراتی مواجه می شود، از این رو مراقبت از کودکان و  افراد کهنسال در این فصل بیشتر توصیه می شود.
وی بیان کرد: فصل پاییز دارای مزاج سرد و خشک است و استفاده از مواد غذایی سرد و خشک در این فصل منجر به ایجاد عارضه در افراد می شود. از طرفی خوردن و استفاده از دوش آب سرد در این فصل مضر و در بیماران تنفسی منجر به سرفه و زکام می شود.
عظمایی افزود: باتوجه به اینکه سرد شدن هوا میل افراد به نوشیدن آب را کاهش می دهد و همچنین قرار گرفتن در مجاورت هوای سرد موجب خشکی پوست می شود، نوشیدن آب با دمای متعادل در پاییز اهمیت بسزایی دارد.
این پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: مصرف میوه های تابستانی در پاییز مضر است، میوه هایی نظیر کاهو، خیار و هندوانه به دلیل خاصیت خنک کنندگی باعث رخوت و سردی می شود.
وی اضافه کرد: استفاده از میوه به، سیب، لیموشیرین و گلابی به دلیل طبع معتدل و خواص آنتی بیوتیکی در فصل پاییز بسیار مفید است همچنین مغز پسته و بادام به خاطر پروتئین سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
عظمایی با تاکید بر اینکه استفاده از میوه ها و غذاهای سرد باعث افزایش غلظت خون، رخوت، خستگی و بی خوابی می شود، اظهار داشت: مصرف غذاهای سرد و خشک، گوشت گاو، غذاهای مانده و کنسرو شده و همچنین عدس به دلیل طبع سرد و خشک آن مضر است، استفاده از عدس به همراه گل پر، دارچین و نعنا موجب تعادل خون می شود.
این پژوهشگر طب سنتی با تاکید بر اهمیت انجام حمام های نیمه گرم برای حفظ رطوبت پوست، عنوان کرد: استفاده از ماساژ روغن های بنفشه و بادام بر پوست می تواند از عارضه خشکی پوست جلوگیری کند، همچنین استفاده از روغن های گرم مثل بادام تلخ و سیاه دانه در  بیماران مفصلی و استخوان بسیار مفید است.
وی خوردن میوه های گرم و تر و دمنوش های دارای خاصیت آنتی بیوتیکی در این فصل را مفید دانست و یادآور شد: استفاده از بخور شلغم، اکالیپتوس، آویشن، پونه و دمنوش هایی مانند آویشن شیرازی، پونه کوهی، زنجبیل و دارچین از بروز سرماخوردگی در فصل پاییز جلوگیری می کند.
باشگاه خبرنگاران

5 1000
ارسال شده در 12 مهر 1395 توسط با موضوع پرسش و پاسخ

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x