کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر

همبرگر مضرات مصرف فست فود عوارض همبرگر خطرات مصرف همبرگر

 

همبرگر جزو فست فودها به شمار می آید و مصرف آن مضر قلمداد شده است اما به تازگی طی یک تحقیق توسط پژوهشگران این ماده غذایی به عنوان یکی از مناسب ترین وعده های  خوراکی گوشتی تلقی شده است پیشنهاد می کنیم خود را به کباب کوبیده و همبرگر خانگی دعوت کنید و از مضرات و نگران عوارض این غذای محبوب و پرطرفدار نباشید.

همیشه در خصوص خوردن برخی از غذاها هشدار می‌شنویم. یکی از این مواد غذایی گوشت قرمز است که به گفته پزشکان عامل بسیاری از بیماری‌ها است اما تحقیقی جدید نشان داد که فرآورده‌های حاصل از گوشت قرمز را می‌تواند در شرایطی با اطمینان مصرف کرد.

به نقل از ماکسیم، هر ساله تحقیقات زیادی انجام می‌شود (احتمالا به کوشش گیاه‌خواران دارای تعصب غیرطبیعی!) که در آنها به تندی از خوردن گوشت قرمز انتقاد می‌کنند. خوشبختانه، استاد فرهیخته دانشگاه تگزاس به تازگی چرخش مثبتی در برابر خوردن همبرگر که از گوشت قرمز تهیه می‌شود نشان داده است؛ آن هم در روز کارگر که جشن غذا هم ضمن آن برپا می‌شود.

دکتر استیون اسمیت در کنفرانسی با موضوع مصرف گوشت قرمز در دانشگاه تگزاس اظهار کرده است که این ماده غذایی از قضا چیز خوبی است!

بنه به گفته دکتر اسمیت، چنانچه گوشت قرمز خوب پخته شود و گاوها از رژیم غذایی مناسبی برخوردار بوده باشند، گوشت قرمز حاوی اسیدهای چرب اولئیک خواهد بود که همین ماده در روغن زیتون و آووکادو هم یافت می‌شود. اسمیت می‌گوید که یک تکه گوشت قرمز هر چه مغز پخته‌تر شود، ترکیب چربی موجود در آن سالم‌تر می‌شود.

اسمیت در یکی از تحقیقات خود دریافته است افرادی که گوشت قرمز دارای اسیدهای چرب اولئیک بالا مصرف کرده‌اند اچ‌دی‌ال کلسترول (یا همان کلسترول خوب) آنها افزایش یافته و از آن سو ال‌دی‌ال (کلسترل بد) این افراد کاهش پیدا کرده است. در این تحقیق خاص، افراد شرکت کننده به مدت ۶ هفته و هفته‌ای یک بار گوشت قرمز گاوهای نژاد واگیو و آنگوس مصرف کرده بودند.

جزییاتی از این تحقیق دکتر اسمیت در صفحه بلاگ دانشگاه تگزاس با نام اگری لایف (AgriLife) درج شده است. این استاد دانشگاه در مهمترین بخش از نتیجه‌گیری این تحقیق آورده است : «گوشت قرمز چرخ کرده جان هیچ کس را نمی‌گیرد!»

با این اوصاف، حالا که روزهای آخر تابستان را پشت سر گذاشته‌ایم و هوا کم‌کم خنک و دل‍پذیر می‌شود هیچ چیز بهتر از این نیست که بساط کباب کوبیده و همبرگر خانگی را علم می‌کنیم!

خبرفارسی

5 1000
ارسال شده در 12 مهر 1395 توسط با موضوع اخبار پزشکی
ویزیت یاب

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x