mtm1mza2ote1ody5mzu2mday

 

همبرگر جزو فست فودها به شمار می آید و مصرف آن مضر قلمداد شده است اما به تازگی طی یک تحقیق توسط پژوهشگران این ماده غذایی به عنوان یکی از مناسب ترین وعده های  خوراکی گوشتی تلقی شده است پیشنهاد می کنیم خود را به کباب کوبیده و همبرگر خانگی دعوت کنید و از مضرات و نگران عوارض این غذای محبوب و پرطرفدار نباشید.

همیشه در خصوص خوردن برخی از غذاها هشدار می‌شنویم. یکی از این مواد غذایی گوشت قرمز است که به گفته پزشکان عامل بسیاری از بیماری‌ها است اما تحقیقی جدید نشان داد که فرآورده‌های حاصل از گوشت قرمز را می‌تواند در شرایطی با اطمینان مصرف کرد.

به نقل از ماکسیم، هر ساله تحقیقات زیادی انجام می‌شود (احتمالا به کوشش گیاه‌خواران دارای تعصب غیرطبیعی!) که در آنها به تندی از خوردن گوشت قرمز انتقاد می‌کنند. خوشبختانه، استاد فرهیخته دانشگاه تگزاس به تازگی چرخش مثبتی در برابر خوردن همبرگر که از گوشت قرمز تهیه می‌شود نشان داده است؛ آن هم در روز کارگر که جشن غذا هم ضمن آن برپا می‌شود.

دکتر استیون اسمیت در کنفرانسی با موضوع مصرف گوشت قرمز در دانشگاه تگزاس اظهار کرده است که این ماده غذایی از قضا چیز خوبی است!

بنه به گفته دکتر اسمیت، چنانچه گوشت قرمز خوب پخته شود و گاوها از رژیم غذایی مناسبی برخوردار بوده باشند، گوشت قرمز حاوی اسیدهای چرب اولئیک خواهد بود که همین ماده در روغن زیتون و آووکادو هم یافت می‌شود. اسمیت می‌گوید که یک تکه گوشت قرمز هر چه مغز پخته‌تر شود، ترکیب چربی موجود در آن سالم‌تر می‌شود.

اسمیت در یکی از تحقیقات خود دریافته است افرادی که گوشت قرمز دارای اسیدهای چرب اولئیک بالا مصرف کرده‌اند اچ‌دی‌ال کلسترول (یا همان کلسترول خوب) آنها افزایش یافته و از آن سو ال‌دی‌ال (کلسترل بد) این افراد کاهش پیدا کرده است. در این تحقیق خاص، افراد شرکت کننده به مدت ۶ هفته و هفته‌ای یک بار گوشت قرمز گاوهای نژاد واگیو و آنگوس مصرف کرده بودند.

جزییاتی از این تحقیق دکتر اسمیت در صفحه بلاگ دانشگاه تگزاس با نام اگری لایف (AgriLife) درج شده است. این استاد دانشگاه در مهمترین بخش از نتیجه‌گیری این تحقیق آورده است : «گوشت قرمز چرخ کرده جان هیچ کس را نمی‌گیرد!»

با این اوصاف، حالا که روزهای آخر تابستان را پشت سر گذاشته‌ایم و هوا کم‌کم خنک و دل‍پذیر می‌شود هیچ چیز بهتر از این نیست که بساط کباب کوبیده و همبرگر خانگی را علم می‌کنیم!

خبرفارسی

ارسال شده در 12 مهر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • پیشگیری از عود سرطان پستان با غیر فعال کردن یک ژن
  • حجم دادن به لب با پرکننده ­های اسید هیالورونیک
  • طرز تهیه دسر شکلاتی بدون فر با 59 کالری
  • پاتوفیزیولوژی کاتاراکت در دیابت
  • گردوی فلفلی
  • کاهش عوارض آلودگی هوا با شیر و انار
  • آموزش دستشویی به خردسالان
  • شناختن همسر آینده با این موارد
  • هرآنچه درمورد رژیم غذایی 74 باید بدانید
  • ازدواج ناموفق حتی با وجود عشق
  • معرفی کامل دستگاه فلیم فتومتر (flame photometer)
  • با گیلاس چه اسموتی هایی می توان درست کرد
  • ویژگی های شخصیتی در علم روانشناسی
  • ابتلا به آلزایمر در مراحل اولیه
  • آیا چاقی برروی کارکرد کلیه ها تاثیر گذار است
  • محبوبترین ها

  • هموروئید و درمان با لیزر
  • عارضه های خطرناک ناشی از نگهداری حیوان
  • مشکل دار شدن پروستات
  • در سیستم حرکتی بدن انسان سندروم داون چه مشکلاتی بوجود می آورد؟
  • از کاربانکل چه می دانید
  • معاینه سینه و اهمیت آن
  • از ناراحتی تنفسی چه میدانید؟
  • مشکلات کیسه صفرا و این روش های مراقبتی
  • علائم و درمان سیاه سرفه را مرور میکنیم
  • خال پوستی و خطرات ناشی از آن
  • درد شکم ناشی از نفخ و راههای پیشگیری از آن
  • مراقبت از بدن در برابر انواع هپاتیت
  • راههای انتقال بیماری ژیاردیا
  • آیا علت چاقی شما کم کاری تیروئید است؟
  • مراقب سم آرسنیک باشید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است