دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک

شنوایی گوش رابطه ماهی با شنوایی گوش رابطه ماهی

در مطالعه و بررسی جدید محققان رابطه ای بین خوردن ماهی و شنوایی بدست آمده است که افرادی که حداقل دو وعده ماهی (از هر نوع) در هفته می‌خورند 20 درصد خطر از دست دادن شنوایی آنها کاهش می باید و حدود 20 درصد بیشتر از دیگران می شنوند.

در مطالعه‌ای که توسط پژوهشگران آمریکایی حدود ۲۰ سال بر روی ۶۵ هزار زن صورت گرفت، نشان داد مصرف منظم ماهی، ناشنوایی در سنین پیری را کاهش می‌دهد؛ این مطالعه بر روی زنان صورت گرفت که برای مردان نیز اثربخش است.

در این تحقیقات، عادات غذا خوردن و موارد کاهش طبیعی شنوایی آنها مورد بررسی قرار گرفت؛ یکی از مهم‌ترین نتایج نشان داد افرادی که حداقل دو وعده ماهی (از هر نوع) در هفته می‌خورند، ۲۰ درصد خطر از دست دادن شنوایی آنها کاهش پیدا می‌کند.

این نتیجه نسبت به زنانی است که هرگز ماهی نمی‌خوردند یا به ندرت ماهی می‌خورند؛ این پدیده بسیار معمول و مرتبط با سن است اما مصرف ماهی میتواند آنرا به تاخیر بیاندازد.

«بریگهام و بیمارستان زنان» که بزرگ‌ترین بیمارستان پزشکی «لانگوود» در فلوریدا و منطقه علمی بوستون، ماساچوست در آمریکاست، هماهنگ کننده‌های این تحقیق بودند؛ آنها بر این باورند که مصرف منظم ماهی می‌تواند از ناشنوایی پیشگیری کند و اختلال در شنوایی را کاهش دهد و یا شروع آن را به تأخیر بیندازد و مقیاس آن کاهش پیدا می‌کند؛ محققان اضافه کردند سخت پوستان نیز فواید مشابه در کاهش ناشنوایی دارند.

 

5 1000
ارسال شده در 12 مهر 1395 توسط با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • فقر غذایی و سوء تغذیه اولین چالش غذایی ایران است
  • خستگی با رایانه را اینگونه برطرف کنید
  • پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی در تجلیل از فداکاری آتش نشانان مؤمن
  • راهکارهای مناسب برای پوسیده شدن دندان شیری
  • مراقبت از سلول های مغزی
  • مزایای مصرف آلوی خشک برای کبد
  • 6 راه برای داشتن ناخن های براق و سالم
  • صبحانه چرا اینقدر مهم است و بر خوردن آن تاکید زیادی شده است
  • محبوبترین ها

  • برای تقویت استخوان ها این رژیم غذایی را رعایت کنید
  • آیا این مواد غذایی باعث میگرن می شوند؟
  • بدتر شدن علائم سندروم روده تحریک پذیر با این خوراکی ها
  • قهوه و مضرات آن برای سلامت دندان
  • مواد غذایی که باعث بروز میگرن می شوند
  • ابتلا به بیماری قند ریشه در عادات فردی از دوران کودکی دارد!
  • دمنوش های سرشار از کلسیم
  • 4 نشانه اعتیاد به خوردنی های شیرین
  • رپورتاژ

  • ليزر موهای زائد با الکس کوترا
  • موسسه تخصصی و زیبایی پوست تانی
  • ورزش و یوگا در بارداری و توصیه های مربوطه
  • مزایا و معایب لیفت صورت با نخ
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • ارکید
    کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x