نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
متخصص گوش،حلق بینی و جراحی سر و گردن
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی

قهوه خورها توجه کنند!

با اینکه قهوه، به شیوه های بهداشتی و سفارشی بسته بندی می شود و دارای آنتی اکسیدان فراوان است، به دلیل شیوه هایی که مردم آن را مصرف می کنند، به ندرت یک نوشیدنی سالم برای بدن  ما محسوب می شود.

راههای زیادی وجود دارد که می تواند به شما کمک کند عادت های سالم نوشیدن قهوه را یاد بگیرید، که در اینجا ما شش راه ساده، برای خوردن قهوه (چای) سالم را ارائه می کنیم.

1: قهوه یا چای های ارگانیک را انتخاب کنید.

هر دو محصول چای و قهوه تمایل شدیدی به آفت کش ها دارند، پس برای جلوگیری از ورود این آفت کش ها به بدن خود، محصولات ارگانیک را انتخاب کنید تا بدنی سالم داشته باشید. (مصالح سالم، ساختمان بدنی سالم)

2: شکر ممنوع

اگر نمی توانید شکر را حذف کنید، می توانید از شکرهای طبیعی مثل پودر نارگیل استفاده کنید که در هر قاشق چایخوری تقریباً یک گرم کمتر شکر دارد. شاید در ابتدا تفاوت خیلی محسوس نباشد، اما در طول زمان به این معنی است که شما با یک حرکت، حدود 25% از شکر مصرفی خود در قهوه کم کرده اید.

3: دور شیرین کننده ها را خط بکشید.

بسیاری از شیرین کننده ها دارای فروکتوز بالا هستند که باعث افزایش وزن و چاقی می شوند و دارای مواد افزودنی مثل سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم هستند. در مطالعات انسانی نشان داده شده است، که این مواد ژنوتوکسیک و جهش زا هستند.

4: با شربت های بدون قند و قندهای مصنوعی خداحافظی کنید.

اگر فکر می کنید چون از شیرین کننده های بدون قند استفاده می کنید سالم می مانید، حتماً در این باره تجدید نظر کنید.  نه تنها بیش از آنچه، روی آن ها نوشته می شود مواد نگهدارنده دارند بلکه این مواد توسط چربی ها جذب شده و باعث افزایش وزن می شوند که در نهایت باعث بیماری های التهابی مغز می شوند. ساخارین موجود در آن ها که مشتق شده از قطران زغال سنگ است، باعث مشکلات تنفسی، سردرد، بثورات پوستی و اسهال می شود.

5: شیر را از قهوه حذف کنید.

به جای شیر گاو می توانید از بادام یا شیر سویا استفاده کنید. تا جایی که ما می دانیم شیر گاو یک غذای سالم نیست.

6: از شیر قهوه ها حتماً دوری کنید.

سفید کننده های قهوه، از شربت ذرت جامد درست می شوند که تقریباً در بیشتر موارد اصلاح شده ژنتیکی هستند و باعث جهش ژنتیکی می شوند.

اگر این نکات را رعایت کنید می توانید با آرامش برای خودتان قهوه درست کرده، میل کنید و در آخر هم برای خود فال سلامتی بگیرید.

5 1000
ارسال شده در 12 مهر 1395 توسط با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت , عمومی

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x