bigstock-two-women-doing-yoga-workout-a-76765064
بهتر است با کمک ورزش و قعالیت و تحرک از بروز نارسایی قلبی پیشگیری کنید افرادی که به عارضه های قلبی دچارند بیشتر از دیگران باید مراقب سلامتی شان باشند و از مصرف موادغذایی مضر برای قلبشان پیشگیری کنند مصرف میوه و سبزیجات تازه و ترک سیگار تاثیرات زیادی در بهبود عملکرد قلب این افراد خواهد گذاشت بهتر است با روش های تشخیصی بیماری های قلبی و عروقی بیشتر آشنا شوید.

یک فوق تخصص قلب و عروق گفت: کاهش مصرف نمک و فعالیت بدنی منظم می تواند از بروز بیماری های نارسایی قلبی جلوگیری کند.
محمدرضا محمدحسنی فوق تخصص قلب و عروق اظهار کرد: نارسایی قلبی اغلب زمانی اتفاق می افتد که بطن چپ قلب قادر به پمپاژ کافی نباشد و نتواند جریان خون کافی را به اعضای بدن برساند.
وی ادامه داد: مهم‌ترین دلیل بروز بیماری نارسایی قلبی، انفارکتوس قلبی است و انفارکتوس قلبی به مفهوم از بین رفتن قسمتی از عضلات قلب است که اگر وسعت آن زیاد باشد، کارکرد قلب ضعیف شده و توانایی پمپاژ خون را از دست می‌دهد.
این فوق تخصص قلب و عروق عنوان کرد: نارسایی قلبی در سه نوع ضعیف، متوسط و شدید بروز می کند و علائم این بیماری شامل تنگی نفس، خستگی مفرط و ورم ساق پا است که تنگی نفس معمولاً با ورزش، هنگام دراز کشیدن و شب هنگام خواب افزایش پیدا می کند.
وی افزود: افراد مبتلا به بیماری های قلبی، حتی اگر به خوبی درمان شوند، اغلب محدودیتی برای انجام ورزش کردن دارند.
محمدحسنی در مورد روش های تشخیصی بیماری های قلبی و عروقی ابراز داشت: بیماری با توجه به نشانه‌ها و معاینه فیزیکی، همچنین با تأیید اکوکاردیوگرافی و آنژیوگرافی تشخیص داده می‌شود.
وی درباره روش های درمان بیماری تصریح کرد: نحوه درمان به شدت و دلیل بیماری بستگی دارد و در مبتلایان به نوع مزمن بیماری، مصرف منظم داروها، تغییر سبک زندگی از جمله ترک سیگار، افزایش فعالیت بدنی و تغییر در رژیم غذایی توصیه می‌ شود.
این فوق تخصص قلب و عروق افزود: برای افرادی که به خاطر اختلال عملکرد بطن چپ، دچار نارسایی قلبی شده‌اند، استفاده از بازدارنده‌های آنزیم مبدل آنژیوتانسین و مسدودکننده‌ها توصیه می شود.
محمد حسنی عنوان کرد: گاهی اوقات، بسته به نوع دلیل بیماری، دستگاه‌های کارگذاشته شده در بدن از قبیل ضربان‌ساز و دستگاه های قابل کشت می‌تواند راهگشا باشد، همچنین استفاده از یک ابزار کمکی بطن یا پیوند نیز در موارد شدید بیماری به جای دیگر اقدامات موثر است.
وی یادآور شد: اصلاح رژیم غذایی، کاهش مصرف نمک، غذاهای چرب و حاوی کربوهیدرات بالا و استفاده از میوه و سبزیجات تازه تاثیر بسزایی در کاهش بروز بیماری نارسایی قلبی دارد.
انتهای پیام/
باشگاه خبرنگاران جوان؛