دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی

سوپ عدس و سبزیجات

این بار با طرز تهیه سوپ عدس و سبزیجات خدمت شما کاربران گرامی رسیده ایم.این سوپ در آرام پز قابل پخت است و افراد شاغل پس از 1 روز خسته کننده کاری میتوانند آن را درست کنند و از آن لذت ببرند.مواد بکار رفته در این غذا یعنی عدس و سبزیجات هر 2 مفید هستند و همین دلیل بر مقوی بودن آن برای افراد پرمشغله است.

از آنجا که کیفیت غذا بیش از کالری مهم است می توان به سادگی گفت این سوپ خوشمزه باید پای ثابت برنامه غذایی تان باشد.

مواد لازم :

دو فنجان عدس خشک، آب کشیده و تمیز کرده

395 گرم پوره گوجه فرنگی یا رب گوجه

سه عدد هویج که به حلقه های دو و نیم سانتی برش خورده باشد.

سه شاخه کرفس که به قسمت های دو و نیم سانتی برش خورده باشد.

یک عدد پیاز که خوب خرد شده باشد.

2 حبه سیر که خوب خرد شده باشد.

یک دوم قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده

5 فنجان آب سبزیجات کم نمک

نمک و فلفل

یک قاشق غذا خوری سرکه انگور

یک چهارم فنجان جعفری تازه خرد شده

پنیر پارمسان رنده شده ( اختیاری )

روش پخت :

عدس، گوجه، هویج، کرفس، پیاز، سیر، پونه کوهی، آب سبزیجات و دو فنجان آب را درون یک زود پز بریزید. درپوشش را بگذارید و روی شعله تا زمانی که عدس و سبزیجات نرم شوند بپزید، حدود 6 ساعت. دو فنجان از زودپز بردارید و داخل مخلوط کن بریزید. اجازه دهید 5 دقیقه خنک شوند و سپس با مخلوط کن پوره شان کنید و به زودپز برگردانید.

به سوپ خود با نمک و فلفل چاشنی بزنید. سرکه را داخلش بریزید و سرو کنید. روی هر کدام از کاسه ها جعفری بریزید و اگر دوست داشتید می توانید مقداری پنیر پارمسان نیز اضافه کنید.

اطلاعات تغذیه ای :

مواد گفته شده در این دستور پخت برای 6 وعده می باشد، هر وعده شامل یک کاسه می شود.

اطلاعاتی که در ادامه گفته خواهد شد برای یک وعده می باشد.

کالری: 246

چربی در یک وعده: 2 گرم

چربی اشباع در یک وعده: 0.0 گرم

پروتئین در یک گرم: 15 گرم

کربوهیدرات در یک وعده: 47 گرم

فیبر در یک وعده: 11 گرم

کلسترول در یک وعده: 0.0 میلی گرم

سدیم در یک وعده: 691 میلی گرم

5 1000
ارسال شده در 13 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x