مشاوره زیبایی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی

سوپ عدس و سبزیجات

این بار با طرز تهیه سوپ عدس و سبزیجات خدمت شما کاربران گرامی رسیده ایم.این سوپ در آرام پز قابل پخت است و افراد شاغل پس از 1 روز خسته کننده کاری میتوانند آن را درست کنند و از آن لذت ببرند.مواد بکار رفته در این غذا یعنی عدس و سبزیجات هر 2 مفید هستند و همین دلیل بر مقوی بودن آن برای افراد پرمشغله است.

از آنجا که کیفیت غذا بیش از کالری مهم است می توان به سادگی گفت این سوپ خوشمزه باید پای ثابت برنامه غذایی تان باشد.

مواد لازم :

دو فنجان عدس خشک، آب کشیده و تمیز کرده

395 گرم پوره گوجه فرنگی یا رب گوجه

سه عدد هویج که به حلقه های دو و نیم سانتی برش خورده باشد.

سه شاخه کرفس که به قسمت های دو و نیم سانتی برش خورده باشد.

یک عدد پیاز که خوب خرد شده باشد.

2 حبه سیر که خوب خرد شده باشد.

یک دوم قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده

5 فنجان آب سبزیجات کم نمک

نمک و فلفل

یک قاشق غذا خوری سرکه انگور

یک چهارم فنجان جعفری تازه خرد شده

پنیر پارمسان رنده شده ( اختیاری )

روش پخت :

عدس، گوجه، هویج، کرفس، پیاز، سیر، پونه کوهی، آب سبزیجات و دو فنجان آب را درون یک زود پز بریزید. درپوشش را بگذارید و روی شعله تا زمانی که عدس و سبزیجات نرم شوند بپزید، حدود 6 ساعت. دو فنجان از زودپز بردارید و داخل مخلوط کن بریزید. اجازه دهید 5 دقیقه خنک شوند و سپس با مخلوط کن پوره شان کنید و به زودپز برگردانید.

به سوپ خود با نمک و فلفل چاشنی بزنید. سرکه را داخلش بریزید و سرو کنید. روی هر کدام از کاسه ها جعفری بریزید و اگر دوست داشتید می توانید مقداری پنیر پارمسان نیز اضافه کنید.

اطلاعات تغذیه ای :

مواد گفته شده در این دستور پخت برای 6 وعده می باشد، هر وعده شامل یک کاسه می شود.

اطلاعاتی که در ادامه گفته خواهد شد برای یک وعده می باشد.

کالری: 246

چربی در یک وعده: 2 گرم

چربی اشباع در یک وعده: 0.0 گرم

پروتئین در یک گرم: 15 گرم

کربوهیدرات در یک وعده: 47 گرم

فیبر در یک وعده: 11 گرم

کلسترول در یک وعده: 0.0 میلی گرم

سدیم در یک وعده: 691 میلی گرم

5 1000
ارسال شده در 12 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کدکم چیست؟

بهترین روش برای ایمپلنت, ارتودنسی و زیبایی دندان استفاده از دستگاه فوق پیشرفته کدکم است.

اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x